Пазаруване от about you - тема 32

• 65 236
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Значи проблемът е в нашия вкус. Харесваме хубави модели, които им се свиди да ги намалят повече. Grinning

Мен ми пристигнаха Камилите вчера. Доволна съм, 50 лв. Изправя се хубаво подметката при обуване.
https://www.aboutyou.bg/p/camel-active/pantofi-17704412

# 721
Мииии..на други сайтове не им се свиди. То да не е сал едно АЮ на пазара ...

# 722
Сакън! Тази краста тук ми е достатъчна Grinning
Гледам да не надничам по други места, че наистина много ще ми дойде.

Какво намаление се очаква за Черен петък?

Миналата година беше до -80%. Не на всичко, разбира се. Но имаше доста хубави неща на сметка.
А бе и на -70 ще се радваме.

# 723
Активни кодове в момента

# 724
  • гр. София
Какво намаление се очаква за Черен петък?

Миналата година беше до -80%. Не на всичко, разбира се. Но имаше доста хубави неща на сметка.
А бе и на -70 ще се радваме.

Кога да го очакваме тоя Черен Петър? 😁

# 725
Миналата година го почнаха в края на октомври и на порции вървеше към 2 седмици. Ама първият път беше най-силната вълна. После пак имаше, ама не чак с такива големи проценти. А за самия ЧП, края на ноември вече нямаше нищо. Ама то и всичко беше обрано Grinning

# 726
  • Пловдив
Май миналата година октомври имаше много по-добри оферти, отколкото на черния петък.

# 727
Е, то се водеше кампанията преЧП тогава. Помня, че точно ти имаше много добри попадения.

# 728
  • Пловдив
Да, наистина. Взех якета на Gipsy за без пари, панталони, няколко чифта страхотни боти. Дано и сега пуснат такова намаление, че ми трябват блузи с дълъг ръкав.

# 729
Аз залагам големи надежди на 31.10. Да видим дали ще ми ги оправдаят.

# 730
И аз мисля, че ще е другия четвъртък, ако понеделник-вторник спрат дневните кодове е ясна работата Simple Smile Дано само цените са с намаления като миналата година Simple Smile
Немците са в акция - всяка 10та поръчка безплатна 😁

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 12:04 от Blue`Sky

# 731
  • вкъщи
Бясна съм им на тия... Миналата седмица обърнаха размер и пратиха по- малко яке. Върнах го, още няма пари по сметката. Поръчах отново и днес получавам съвсем друг артикул. Сега какво правя? Пак връщам и чакам? Вътре документите са на друго име и на друг език. Звъннах по телефона,онази ми мънка.... Системата им не работела. Не няма какво не им работи, ама съм двеста лева назад от тяхната некадърност.

# 732
Наистина много неприятно. Може би е било по-удачно да се възползвате от опцията "преглед" втория път и направо да върнете пратката, без да я плащате. Ще Ви върнат парите, но отнема време.

# 733
Аз залагам големи надежди на 31.10. Да видим дали ще ми ги оправдаят.

Няма Joy..не чакай хич даже ...

# 734
Много си лошава значи! Sweat Smile
Имам аз още коледни подаръци да купувам. А покрай тях все пак и на мене си нещо ТРЯБВА да взема.

Общи условия

Активация на акаунт