Пазаруване от about you - тема 32

• 71 650
  • 751
  •   1
Отговори
# 165

Може да поръча същите дори и да не са намалени и да върне тези с товарителницата на по-скъпите. Само трябва да са същия номер.
[/quote]

Мислех си го🤣, но ме е страх да не се наиграя, да не ги приемат или нещо подобно 🤷🏼♀ знам ли, с моя късмет...

# 166
Нямат право да не ги приемат!
Ако имаш възможност, поръчай от друг профил с друга карта, защото иначе връщат по-ниската цена и реалната я връщат чак като им пишеш и се разправяш.
Та ако има друга карта, друг адрес и профил..май ще се избегне хамалогията.

# 167
Така сее паднала кожата значи. Преди време на едни адидаски на лявата се бе паднала зърнеста така, кожа, на другата по-гладка---много дразнещо, ама така се е паднало.
Няма такъв случай "така се е паднало". Крои се чифт и са разменили детайлите /някой е спал или блял/. Не е редно и тази обувка/чифт вече не минава за 1-во качество. Съответно цената и трябва да е много по-ниска.
Възможно е също двете обувки да са от различен чифт, като следва пак да бъдат преоценени.Такива неща ми бодат очите и страшно ме дразнят. Бих преглътнала само, ако се забелязва при вглеждане и цената е приятно ниска.
За съжаление масово се предлагат такива стоки  на редовна цена с видите ли уау намаление.
Случая е аналогичен с моя - зелените боти на Мартенс, които върнах заради различната кожа, но при тях на едната обувка беше по-тънка и рошава /отвътпе/ и правеше кофти чупки точно на глезена за разлика от другата, която си беше перфектна.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 17:16 от •mimoza•

# 168
Достатъчно е само да се направи друг профил и да се поръча от него. Аз плащам със същата дебитна карта. Номерът с връщането на по-ниската сума са ми го правили само веднъж и то разликата беше 5лв, а дънките бяха различни размери. Не знам на каква база преценяват коя сума да върнат, нали има товарителница, да не се правят на интересни.

# 169
Странно, не проверяват ли за такива неща, от сорта дали кода на обувките съвпада с този на кутията? Или аз прекалено много ги мисля нещата... Щом има хора носят с месеци и връщат и пак им ги приемат.

# 170
Три пъти съм поръчвала едни и същи кецове от моя си профил. Не можех да върна оригиналните, понеже ги бях носила. Идва куриера, вадя новите кецове, слагам ги в "старата" кутия и ги връщам. Винаги ми връщаха по-високата сума.

# 171
Ето тези сандали харесах, има само 37, може да се добави код:
https://m.aboutyou.bg/p/minnetonka/sandali-sonya-8765671?utm_med … _campaign=product

Един New balance, 36.5 и 37:
https://m.aboutyou.bg/p/new-balance/niski-maratonki-wl574-183229 … _campaign=product

# 172
Казаха ми трик за миризмата на кожата, запазих си го,  ще връщам това XS, ако някой го иска да ми пише.

# 173
Търся от онези извинителни -30% кодове, ако някой има излишен, моля да ми прати на лс.

# 174
  • София
Regalia, И какъв е трикът за миризмата на кожата? Споделете, моля.

# 175
Кодове:

IVAM15 - валиден
DENITSA15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 10.09.2024 г.
TEYA15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 10.09.2024 г.
YASMIN15 - Ваучерът може да бъде осребрен от: 10.09.2024 г.
IVOMILA15  - Ваучерът може да бъде осребрен от: 11.09.2024 г.
Denina15  - Ваучерът може да бъде осребрен от: 12.09.2024 г.

# 176
Якето /обувки също/ от естествена кожа трябва да мирише на кожа, а не да е без миризма или да мирише на химикали. Поне докато е ново.

# 177
А така и аз смятам.
Моите май са свинЦки..не миришат на свинчури де, Арно ухаят на кожа Joy

От овча кожа май нямам.
Щом пише само кожа, предполагом е свинска. Иначе пише овча кожа, телешка?

# 178
Повечето са от агнешка кожа. Тя е нежна и се наранява по-лесно съответно изисква повече пазене. За чанти не препоръчвам - износват се бързо от триенето в дрехи. Телешката е най-хубава, но и по-скъпа, а за яке от свинЦка сега чувам 😂

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 20:09 от •mimoza•

# 179
  • Пловдив
, 😂 и аз, като фенка на кожените якета, казвам, че от свинска(ако тази се има предвид) е абсурд!

Общи условия

Активация на акаунт