Пазаруване от about you - тема 32

• 71 666
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Regalia, И какъв е трикът за миризмата на кожата? Споделете, моля.
Ето този препарат:

За първи път се сблъсквам с такава остра овча миризма, марката на якето е Bugatti, от Best secret го купих. По принцип обожавам миризмата на естествена кожа, но това Bugatti миришеше много остро на овца, имайте го предвид ако купувате тази марка. Но пак може би си е до човек, аз по принцип мразя агнешко месо и овче под всякаква форма и тази миризма само като ме лъхне на Георгьовден и ми става гадно.

# 211
  • на пистата
Аз забих едни червени маратонки.Само такива нямах 😁

# 212
  • Варна
Отговарят ли на размера?

# 213
  • на пистата
Отговарят ли на размера?
Не знам.Поръчах 40, ще видя като дойдат.Между 39-40 съм.Обачи последно време нито едно  39.5 не ми става,имам по-голям палец,стърчи и убива в 39.5.

# 214
Тези са много подобни на едни мои които имах като бременна и бяха наааай-удобните тонки които съм имала! Даже си купих втори чифт тогава...не помня серията, но много подобни ми изглеждат на тези...много пружинираща подметка някак имаха, като ги обуех..и кеееф усещах.

И аз като теб все ми подпира палеца и съм между 39 и 40 ..

Пиши моля те каго ги премериш, и ми ги фотни на живо ако е удобно...да видя дали са като ония Simple Smile

# 215
  • на пистата
Тези са много подобни на едни мои които имах като бременна и бяха наааай-удобните тонки които съм имала! Даже си купих втори чифт тогава...не помня серията, но много подобни ми изглеждат на тези...много пружинираща подметка някак имаха, като ги обуех..и кеееф усещах.

И аз като теб все ми подпира палеца и съм между 39 и 40 ..

Пиши моля те каго ги премериш, и ми ги фотни на живо ако е удобно...да видя дали са като ония Simple Smile
Само да дойдат.Бяха на 67лв на 01.08  😁 тогава ги слагах и махах от кошницата и оставих само един самби.Те пък взеха,че дойдоха 🤣🤣
Това е модел от 1972г,специално правен за бягане на олимпийските игри тогава.Казват,че са супер удобни.

# 216
Не знам същият ли е, но от ония ми, адидас като марка ми е фаворит..от тогава и от тях.

# 217
  • Пловдив
Прочетох всичко за свинската кожа...
Наистина до днес я свързвах само с ... цървули.
Благодаря ви за образОването.

# 218
# 219
  • sofia
От маратонките на Адидас взимам по-големия номер винаги. И аз съм между два. Този модел го имам в друг цвят - мнооого меки и удобни!

# 220
# 221
  • гр. София
Ида с отзиви.

Много мека и приятна блуза. На врата и китките е с ластици. Стои прибрано, много съм доволна.
https://m.aboutyou.bg/p/oasis/teniska-8209019

И един пуловер, който в момента липсва в сайта, та за него прикачам скрийншот от поръчката.
Мек и хубав, на деколтето с дантела, с копченце на врата, с приятни декоративни елементи по ръба на ръкавите, но твърде къс. Чак не е за вярване. Връщам го, няма как да ходя с такова нещо. Взех го за работа за есента и зимата, но е абсурд да комбинирам такъв къс пуловер с панталон с ръб. Признавам, че съм разочарована.

# 222
Здравейте, някой дали има код за намаление, харесала съм си един панталон Simple Smile

# 223
Сагата с моите самби, дето ги връщах два пъти, приключи Simple Smile на третия опит си уцелих номера и сега ме е яд, че толкова отлагах да си ги взема, много ми хареса как стоят. За мен обаче тотално не отговарят на номерата, взех си 38 2/3, пише дължина на стелка 24 см, а аз съм твърдо 24.5 и ми стават.

# 224
Едва ли пише дължина на стелката. Вероятно е на ходилото.
Грешно инфо за пореден път...за това и сте връщали два пъти..защото грешно четете етикета.
https://www.adidas.com/us/blog/968383-how-to-measure-shoe-size
Моля ви, не обърквайте хората.

Сагата с моите самби, дето ги връщах два пъти, приключи Simple Smile на третия опит си уцелих номера и сега ме е яд, че толкова отлагах да си ги взема, много ми хареса как стоят. За мен обаче тотално не отговарят на номерата, взех си 38 2/3, пише дължина на стелка 24 см, а аз съм твърдо 24.5 и ми стават.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 09:45 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт