Пазаруване от about you - тема 32

• 71 574
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
В аутлета, винаги ли се плаща доставката?

# 451
  • Пловдив
Да.

Три поръчки чакам - раница за мен, маратонки за детето + яке и риза.
Вдигнали са цените, а аутлета също...

# 452
Обаче оная въпросната М-ка горчица с къри от аутлета е изчезнала. Познайте кого подозирам, че я е забърсал.

То няма нужда да се отговаря, де.

# 453
Ааа, не съм аз! 😃
Нямам нито една поръчка от там.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 15:57 от •mimoza•

# 454
Щом толкова се чудиш, по-добре не го връщай. После ще има да съжаляваш.
Повтаряй си, че като въведат еврото, когато и да е това, ще има известен период на сътресение и вероятно няма известно време да се купува почти нищо, освен за ядене и така. Оммммммммммм.

Извинявам се, че не е по темата, но това за еврото е пълна и завършена глупост. И така помежду другото се прокрадват уж случайно във пространството твърдения, които плашат хората и ни отдалечават от европейското пространство. Да знаете, че без ЕС няма да има и абаут ю и не знам от къде ще си пазарувате.

Да не е съвсем спам ще кажа, че съм много доволна от ризите, които поръчах за мъжа ми. Идеални са за сезона.

# 455
Да,но ако върнете поръчката възстановяват и парите за доставка.

# 456
Е, хайде сега...как си купуваме неща от Китай, значи и без ЕС може ...Grinning

# 457
Evcheto1, нищо не се прокрадва.
Скрит текст:
Става въпрос за опит на други държави минали през това и най-вече за алчната българска душица. Ей за това иде реч. Както се създаде преди време ненужната истерия със слънчогледа и олиото /страна производител и износител сме/, както после историята със зърното, което залежаваше, понеже искали да продадат на тройна печалба, а била само двойна и се прекараха и после изхвърлиха, понеже мухляса. Алчността е водеща при нас. Не, че нямаме. Иначе аз съм за еврото, но със сигурност ще има и при нас такъв период.
Утре ми идат Кемперите. Дано не са много уголемени.
https://www.aboutyou.bg/p/camper/pantofi-pix-14207927

# 458
И аз чакам утре пратка. Ама аз се разписвам с 2-3 спортни неща, само клина ме притеснява да не е прекалено малък 🍀 въобще не харесвам памучни  клинове, този не е памук, дано дойде това каквото очаквам от към материя.
Иначе и един екип поръчах на under armour но той до Германия. В бг го дебнах доста време да се появи наличен на прилична цена, докато не ме осени идеята да проверя в немското. А цената там топ..
Скрит текст:

# 459
Да знаете, че без ЕС няма да има и абаут ю и не знам от къде ще си пазарувате.
Хе-хе! Аз пък по- голяма глупост от тази не бях чела 😂
Пазарувам от АЮ от януари тази година, т.е след повече от 3г. откакто са стъпили на българския пазар и да, знам за тях от самото им начало. Дали ще ги има или не ми е все тая! Пари винаги ще има къде да се трошат 😃
От друга страна забелязвам, че аз лично доста намалих поръчките -не ми се играе на тото с магазин, който уж предлага нови стоки, ама к'вото ти се случи. Дефектни, носени и ако имаш късмет нови. В един момент като се огледаш си затворил една доста прилична сума, а насреща ни един артикул да е без забележка. При това положение по-добре и на по-ниски цени пазарувам от аутлети. До сега нямам върната поръчка заради неточно преценен размер. Масово заради дефекти!
Обслужването на клиенти няма да го коментирам, от целия екип адекватно и своевременно съдействие съм получила само и единствено от Симона. Другите не стават.
Та....така!

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 19:23 от •mimoza•

# 460
  • София
Да дам отзиви за последните ми поръчки.
Това яке го връщам. В него съм като мечка. Отговаря на размера. На живо не ми хареса, дебело, леко грубовато. За градско яке не ме кефи. Пък и аз търся преходно Thinking
Това яке е много хубаво
Отговаря си на размера, много добре изглежда на живо. На мен леко ме пристяга бюста. Отиде при приятелка.
Жилетка на GAP, взех си по-голям номер от моя. Свободно ми стои и ми харесва много. 100% памук. Чакам и моят размер и тогава ще преценя.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 19:38 от gatanegra

# 461
Вие, ако мислите, че нашите са зле онея в немско не знам как да ги нарека.
Нали им писах, понеже така ме посъветваха моите спедитори, понеже бяха захвърлили пратката при някакъв съсед, а те не го познаваха. Та, след като след пет часа ми писаха, че ще ми съдействат аз им отговорих, че имам инфо, че човекът им е занесъл все пак пратката. И за мен нещата приключиха. Да де, ама петък вечер получавам имейл вече от друга жена, че тя можела да ми потвърди, че пратката била занесена при съседа. Мислех да не отговарям, после се газирах и и писах, че няма нужда да ми потвърждава нещо, което и сама виждам от тракинга и или не е чела назад, или не мисли. И днес имам нов имейл от таа същата. С адреса на човека!

# 462
Може ли да канселирам поръчка ако е в това положение и бутонът за анулиране вече е изчезнал? Харесах друг суичър, не ми се иска цялата разкарвация, с това, като ще поръчвам друг. Този път пак съм с наложен платеж. Ако не я взема ще ми пишат черна точка, предполагам.

# 463
Не можеш вече.
Кажи на твоето Гоше да ти пише отказ след преглед и готово.

# 464
Значи мога да направя отказ след преглед? Да не ми сложат черна точка? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт