Пазаруване от about you - тема 32

• 71 591
  • 751
  •   2
Отговори
# 435
Здравейте, някой с код за -20% ?

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 12:06 от plami_vid

# 436
-20% не е имало от памтивека. Последните месеци са само -15%.

# 437
Някой има ли navahoo Umay, дългия вариант? Интересува ме дали стои вталено и прибрано по тялото

# 438
В момента, най-много и големи промоции има в  Модиво, измежду answear, fashiondays, about you и modivo.. just sayin...

# 439
Днес го гледах, нищо няма намалено от моите артикули в Модиво. Това го намразих, когато за welcome кода ми искаше някаква огромна сума само за ненамалени, платих си шапката за 90 лв и не ми даде лев welcome. Много е скъпарски.

# 440
Ако някой си търси кожено яке в аутлета има намалени.

# 441
Тихо ся, че има една М-ка в цвят горчица го видях аз, пък то било "къри" и Мимозата тръгне да си го прави ансамбъл към някоя чанта или ботуши.

Ще ме оставиш без якета както си тръгнала да нареждаш 😜

Ахахахах, това изречение го видях по-късно и после забравих да отговаря. Несъмнено ще има даже статии по вестниците. "Жена излязла гола от тях, понеже имало 43 преходни дни, а тя имала само 40 якета".

# 442
С глас се смея 😂😂😂
Вярно имам такава чанта 😉 Наскоро правих ревизия на якетата и....уплаших се!
Куриера онзи ден отнесе обратно една чанта, но бозавото яке не можах да го дам 😊🤭 Още съм на кантар с него.

# 443
Щом толкова се чудиш, по-добре не го връщай. После ще има да съжаляваш.
Повтаряй си, че като въведат еврото, когато и да е това, ще има известен период на сътресение и вероятно няма известно време да се купува почти нищо, освен за ядене и така. Оммммммммммм.

# 444
Знам, че е коментирано, но нещо не го откривам... Ще връщам 2 пратки и генерирах документи през сайта. На товарителницата излиза някакво друго женско име и тел. номер. Трябва ли да ги коригирам или да го оставя така? Или пък да не лепя нищо и да помоля в Еконт да го коригират.
На 27.08. пък върнах пратка с неща за 121 лв. и до момента нищо не е отбелязано като върнато и пари нямам. Интересното е, че според приложението на Еконт аз съм я пратила на 27.08., а е предадена на About You чак на 10.09. Писах им, помолиха за дата на раждане и адрес на фактуриране. Изпратих им ги преди 4 дни и от тогава нищо. Надявам се да не изгоря със сумата. Ще изчакам още 1-2 дни заради празниците и май пак ще ги тормозя. Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 12:31 от Bobby®

# 445
  • Пловдив
Трябва ми черен пуловер/блуза за кариран панталон.

# 446
Знам, че е коментирано, но нещо не го откривам... Ще връщам 2 пратки и генерирах документи през сайта. На товарителницата излиза някакво друго женско име и тел. номер. Трябва ли да ги коригирам или да го оставя така? Или пък да не лепя нищо и да помоля в Еконт да го коригират.
На 27.08. пък върнах пратка с неща за 121 лв. и до момента нищо не е отбелязано като върнато и пари нямам. Писах им, помолиха за дата на раждане и адрес на фактуриране. Изпратих им ги преди 4 дни и от тогава нищо. Надявам се да не изгоря със сумата. Ще изчакам още 1-2 дни заради празниците и май пак ще ги тормозя. Simple Smile

Запиши си товарителницата само някъде,  и връщай така.
До сега няма изгорял с пари.
За забавените пари може да трябва да попълваш деклар.за изгубена пратка, но те ще ти кажат/пишат. В профила излиза ли че е върнато?

# 447
  • София
Никога не съм коригирала. Стигат и ми връщат парите. Обаче си снимам товарителницата, за да следя, защото не излиза в профила ми в Еконт. И в профила в Аbout you се появява чак когато всичко е обработено. Ако е с оригиналната товарителница почти веднага излиза надпис, че е инициирано връщане. Но в крайна сметка обработката пак е след време. Wink

# 448
Благодаря ви. Hug В профила ми в ABOUT You не пише както обикновено Връщания. Това са злополучните чехли на Polo, които не ми станаха и банския без чашки на Cangaroo.
Но пък имам имейл от About You с потвърждение на връщането.
Дали не е станала боза, защото създадох и документи за връщане в сайта, но върнах с оригиналните, които си бяха с плика...?

# 449
  • Пловдив
В началото коригирах като видя друго име на товарителницата, но напоследък не съм. Нямам проблем с връщането на парите.

Общи условия

Активация на акаунт