Пазаруване от about you - тема 32

• 71 586
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Малко ъпдейт на кодовете
15YOANA валиден
MON15  валиден

GABIS15 от 24.09

И 15SILVIA - валиден до 24.09. да допълня.

-----

Добре, бе. Знам, че е цвят шампанско, ама нарочно така му казвам, да го върнеш Sad Satisfied

# 406
Опаковах го, чакам куриер. Кажи сега и нещо и за червеното, да мога и него да върна 😉😃

# 407
Скрит текст:
Червеното ми го прати...като дар имам предвди , аз пари не връщам Laughing
Нещо като зарадвай приЕтел без нужда...

Сериозно..то е готино, отличаващо се от масовката, лови оЧото...на мен поне много ми харесва!

# 408
Найн. То изглежда много презентабельно. Нищо не мога друго да кажа за него.

Мога за синЮто, ама никой не ме е питал. Nerd

# 409
Айде, давай като си почнала...
презентабельно?! Това на какъв език? И какво означава 🙄

# 410
От руско-английски е. Алоооооооооо https://cdn.bg-mamma.com/5Smx/LffWu.jpg

Няма хубава линия. Ще седи като чувал с върва по средата.
Тета, удари едно рамо и ти.

# 411
😂😂😂
Тц,тц....като чувал ли ме виждаш?

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 11:55 от •mimoza•

# 412
Ох, то пък му седи добре. Хубуу. Червеното ще ти стои по-добре.

Сега видях, че в анфас стои наистина добре. В профил предава ширина на подгръдната. Ето, намерих какво да кажа. Остави си червеното и толкоС!

Мимоза, дано не се обидиш. Аз като се самоопределя като прекалила с пазаруването и викам на помощ "моята критична комисия". И така отсявам, като не мога сама да се реша кое да върна. Все пак и друг човек като те погледне отстрани, друго казва.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 10:30 от AeroJ

# 413
Хахах...смееш ли да кажеш друго 🤣
Не се обиждам, колега 😉
Синьото не мога да върна, а и за него сякаш нямам колебания. Може да се носи и без колан или с малко по-разхлабен. Тук съм го пристегнала повечко- не знам защо. Снимките  не са от сега /още съм с контузената ръка/.
Плата е мек и леко еластичен, което го прави удобно и не ограничава движенията. Водонепропускливо е, пере се в пералня и най - важно може да се суши в сушилня.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 10:45 от •mimoza•

# 414
То вярно май на почивката го взе. Симпатично е. Тогава достигаме до горният идеен проект. Синьото остава, червеното го даряваш на Тета и всички са хепииииииии. Laughing

# 415
На почивката взех бозавото, а синьото след това. Ще ме оставиш без якета както си тръгнала да нареждаш 😜
Пуснаха ексра, отново съм пас. В моите любими тук-там нещо намалено с 10% или много завишено и с 40%.

# 416
И аз за моя радост съм голям тлъст пас!

# 417
Дали нарочно не са им такива надути цените още от сега, за да може ноември да избухнат уж с мега големи промоции за черен петък. Не знам иначе защо са им такива псевдо намаления, 3 кампании вече пасувам.

# 418
Те разбира се ще ги развъртат сега до неделя, така че следващите дни пак си преглеждайте любимите след 14-15 часа.

# 419
  • гр. София
И това намаление ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт