Пазаруване от about you - тема 32

• 71 589
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Въпреки намалението цените бяха доста високи, даже не знам защо го пуснаха, малко ми беше като да отбият номера 😀 и сега още кой знае колко време до другата екстра а така се надявах да е тази седмица

# 391
Здравейте,как се действа след като не връщат парите за върнат артикул?
Обещават и нищо вече един месец и повече?Следвща стъпка каква мога да предприема?
Благодаря ви за съдействиетто.

Аз току що им се обадих че нямам връщане на парите за един от върнатите артикули, и ми пратиха декларация за загуба, която попълних и върнах към тях. Дамата каза че ще нареди веднага парите ръчно.
Пробвай и ти да им звъннеш и обясниш случая.

# 392
Аз се готвя да върна три поръчки. Кпй знае колко ще чакам.

# 393
  • на пистата
Здравейте,как се действа след като не връщат парите за върнат артикул?
Обещават и нищо вече един месец и повече?Следвща стъпка каква мога да предприема?
Благодаря ви за съдействиетто.

Аз току що им се обадих че нямам връщане на парите за един от върнатите артикули, и ми пратиха декларация за загуба, която попълних и върнах към тях. Дамата каза че ще нареди веднага парите ръчно.
Пробвай и ти да им звъннеш и обясниш случая.
Аз направих същото преди 2 седмици.Ръчно-ръчно..отне им 10дни след това
Но пак де.

# 394
Вчера върнах ботите, днес пратката е взета и обработена в склада им.

# 395
А с якетата какво стана? Дано си върнала бозавото, а не червеното. Hands V

# 396
Здравейте! Наложи ми се да направя рекламация на едни обувки, контактувах по имейл със съпорта, изпратиха ми документи, с които да върна обувките. Опаковах и изпратих. По същото време обаче отделно върнах и част от друга пратка. Интересното е, че преди 2дни, другата пратка е получена и пари очаквам през другата седмица, а по тази с рекламацията-нищо. Трябва ли да получа имейл, че е приета пратката за рекламация, защото нито имам писмо, нито в приложението излиза съобщение. Разбирам, че трябва да мине време, за да преценят дали е основателна рекламацията, но се чудя как ще разбера, че е получена и по случая се работи.🤔

# 397
Ще получите имейл, че е одобрено връщането по рекламацията. Ама срока май беше 4 седмици. Обикновено става доста по-бързо. Иначе, че са си получили стоката обратно можете да видите по номера в товарителницата.

# 398
Благодаря за отговора. Значи да си погледна в еконт движението по пратките и да не чакам имейл, че е приета и се обработва.

# 399
  • на пистата
Благодаря за отговора. Значи да си погледна в еконт движението по пратките и да не чакам имейл, че е приета и се обработва.
Аз след рекламация не получих имейл.Даже стоеше в еконт кано неполучена от тях.След 10тина дни им писах и казаха,че е получена и се преглежда.Пак нямах имейл.Мина месец и па писах .Била ми удобрена рекламацията,но нямах имейл.Пратиха ми документи за изгубена/забравена пратка и щели да ми преведат парите ръчно.Попълних ги и след 10дни ми върнаха парите,тогава вече получих имейл,че ми ги превеждат.Малко сложно го обясних 🤣

# 400
И мен още ми проверяват май декларацията. Веднага я попълних и пуснах днес, но в профила тая пуста тениска още не е маркирана като върната. Б@си писанията за едни 18 лева....нито имейл имам....чакам си.

# 401
  • на пистата
И мен още ми проверяват май декларацията. Веднага я попълних и пуснах днес, но в профила тая пуста тениска още не е маркирана като върната. Б@си писанията за едни 18 лева....нито имейл имам....чакам си.
На мен след дикларацията не чи изпратиха имал,че е получена или нещо друго.Направо след това,че са ми превели паритя.

# 402
Аз такива писания съм правила досега два или три пъти.
Явно зачестяват и още повече ще стават.
Аз се отказах да се разправям за върнатата по- ниска сума, просто стават все по- разочароващи.
Не мисля скоро да пазарувам от сайта, и без това се затрупах.

# 403
А с якетата какво стана? Дано си върнала бозавото, а не червеното. Hands V
И двете са при мен още. Обесила съм ги всичките на закачалки отвън на гардероба да са ми пред очите. Бозавото  не е бозаво бе, мръсно бяло е /и аз не знам точно к'во е 🤭/ и леко перлено. Гледам го  - става, не е за изхвърляне. Нямам светло яке, освен коженото Oakwood 🙄
Не знам дали ще мога да ги реша.
Намерих последното, което си купих
https://m.aboutyou.bg/p/colmar/zimno-yake-8569295?utm_medium=ref … _campaign=product

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 06:09 от •mimoza•

# 404
Впечатления за обувки на ps poelman и edited някой да има да сподели, моля? Меря едни получени ботуши и се колебая Simple Smile Тези на поелман са с едно спарващо отвътре и това ме колебае. Едитед изглеждат добре, дано леко се поотпуснат,изглежда кожа и отвътре,макар марката да показва,че вътре е изкуствена. Чудя се пропускат ли вода/сняг също.

(Продавам рокерско кожено яке на Зара с етикет, ако някой го интересува, да ми пише. Постнах в темата за неуспешни покупки Зара.)

Общи условия

Активация на акаунт