Пазаруване от about you - тема 32

• 71 562
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
В обикновена без нищо или без опаковка е по-добре.

# 496
Точно тениската която сложих гола в сивия плик, заедно с други тениски в техните си прозрачни, не ми я отразиха, та писах декларация за загубена стока.
Не знам съвподение ли е. Според мен по-скоро не.

# 497
Аз съм връщала в друга опаковка , на по- скъп продукт и са отчитали точно продукта вътре.
А по- скъпата тениска като я върнах с всичко оригинално, как я маркираха като по- евтината цена.
Ще я изпратя в обикновен плик , д няма с какво да я объркат.

# 498
На мен последната сбъркана стока, която получих ми казаха изрично по телефона да я върна без прозрачната опаковка, защото имало иначе опасност пак да я пуснат в обръщение, без да забележат, че не е това, което е. Чак пък да не видиш и wrong delivery формуляра. А бе ... няма 100 % верен отговор. Зависи кой ти се падне да я обработва.

# 499
  • Somewhere far away
На марико нещата отговарят ли си ?
 - пише че моят размер е С според сайта, но аз съм по скоро между с и м ,  и предпочитам М особено за връхни дрехи.
някой ако има ей такова , може ли да сподели?

https://www.aboutyou.bg/p/marikoo/zimno-palto-maikoo-4465394

# 500
От големите намаления на Desigual поръчах раница. Честно да си кажа, много си я нося, удобна ми е , но дръжките целите се нацепиха. Чудя се, мога ли да се възползвам от гаранция? И дали някой го е правил?

# 501
2 тодини е срока, възползвай се.

# 502
Тази раница е тотал щета, още на ден трети се нацепи покритието отстрани на дръжките. На цикламената чанта- също.
Държа ги още, защото ги харесвам, но в някакъв момент ще се възползвам от рекламацията.
Подобно нещо с евтини китайски , турски и прочие чанти не ми се е с лучвало. Само с “ марки”.

# 503
Тази раница е тотал щета, още на ден трети се нацепи покритието отстрани на дръжките. На цикламената чанта- също.
Държа ги още, защото ги харесвам, но в някакъв момент ще се възползвам от рекламацията.
Подобно нещо с евтини китайски , турски и прочие чанти не ми се е с лучвало. Само с “ марки”.

Цикламена не съм я носила нито веднъж. Може да я понося и да им я засиля и нея.  Това страничното нацепване не му обърнах внимание, но при мен вече си има направо скъсано при захвата на дръжките.

# 504
Може и да е до партида. Нали някой се оплака още след няколко дни навремето, а аз бях взела такава за подарък. После и една приятелка си взе. Няколко месеца е нямало проблеми при това става дума за често носене. Скоро не съм им заглеждала дръжките. Но отначало редовно им ги проверявах, а те се стряскаха Grinning

# 505
Извинявам се, че се намесвам, може и неуместно, но всичките им чанти изглеждат страшно евтино. Като от някакъв китайски магазин. Не разбирам истерията по тях. И без пари не бих взела такава. За същите пари може да се вземе нещо по-качествено.

# 506
Моята розова я нося много, и зимата, и лятото...здрава е още. Дръжката е текстилна, не се цепи.

За 30 лв не знам дали има по-качествено? Ако да, ще се радвам на препоръки?

# 507
Съмнявам се, че някой е платил пълната цена, става дума за поръчките, когато бяха намалени на по 30, 40, 50 лв.
Иначе, да - никак не са репрезентабилни, както би казала рускинята. Но пък весели цветове, джобове, джобчета - не са и мега зле. Но не са като за по 180-200 лв., в никакъв случай.

# 508
Реалната цена не бих дала. За нея може кожа, истинска...
Но за 32 и 37 лв са ми напълно ок и си ги нося с кеф, което е по-важното..

# 509
То като цяло цените на тази марка са безумни. Но, ако са на 50+50 или 50+40% намаление стават прилични.

Има и нещо друго. Цените на тези продукти са еднакви навсякъде. Нашите заплати обаче не са като техните.

Общи условия

Активация на акаунт