Трябва ми помощ с една врачка

• 761
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! Обикновено не пиша по форуми , но мисля че тук ще успея да намеря някои отговори.Ще прикача снимка с профила на въпросната дама , която се представя за маг , врачка , ясновидка , силно вярваща християнка и т.н. Накратко тази Добринка влезе в живота на майка ми , уж предлагала безплатно четене на таро карти , след това започнала да твърди че съм имала направена магия за смърт , взела е на майка ми безумни суми пари за какви ли не " методи" , твърдяла е че постоянно ме атакували с магии, някой бил събирал три ходжи , абе схващате за какво иде реч. Майка ми не беше споделила с мен нищо от случващото се , ако знаех веднага щях да и кажа че според мен е измама и да не и дава никакви пари. Както и да е , сега въпросната врачка твърди че пак ми правят магия за смърт и иска на майка ми 25 000 лева за ритал за разваляне. Майка ми ме помоли да ви попитам тук , ако случайно някой си е патил с въпросната Добринка или знае нещо за нея . Единствената информация която знаем е , че е от Велико Търново. Благодаря ви предварително!

# 1
Изобщо не е нужно да съм имала личен опит, който искате всички тук, за да ти кажа, че е сто процента измама.

Докладвайте я в полицията, ако имате нещо черно на бяло. Ако нямате, пийте една студена вода и обяснете на майка си да спре да вярва в глупости.
Ако е податлива на внушения и Али бали просто и кажете, че сте открили, че тази жена е измамница. Заведете я на църква, платете там 2-5 лева да и четат специална молитва за здраве, примерно. Кажете ѝ, че е много силна тази молитва. Говорете със свещеника, ако трябва. И да се успокои, че както вие, така и тя ще сте добре. За да спре да дава пари за глупости.
Измамници има. На всеки може да се случи да се хване (макар и не на точно тази схема).
Ама си е ваша отговорността колко пъти ще се хващате на едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт