Кралски работи и клюки - септември 2024

• 81 044
  • 997
  •   1
Отговори
# 945
  • Някъде там
Почти всички ми харесват. Нина все повече ме изненадва. Това се казва за мен, рязко подобряване на стила и промяната му.
Браво на Маргрете. Намери начин да е със сестра си на този важен за нея ден, макар и косвено.
Ан Мари и Бенедикте носят ръчно бродирани от Маргрете чанти с инициалите си.

Шаферките са 🥰

# 946
Ужасна рокля с тия блестящи неща по нея, като сметанова торта е. Изобщо не ми харесва булката.
Мари Шантал и тя се е облякла потресаващо, Мария-Олимпиа с тая прибрана коса твърдо не и роклите на шаферките също са зле. Не съм впечатлена. Само майката на булката ми хареса.

# 947
Роклята на булката наживо може би е по- хубава, защото ще се виждат детайлите, на снимки изглежда приятна стандартна булчинска рокля, но гърба не ми харесва, по- точно завършека на яката шал, не е трябвало така да я усукват, можеше нещо по- елегантно да се направи. Роклята на майката на булката не ми харесва, странна е и претруфена, а София Испанска обикновено е много елегантна, но тази червена рокля е малко старомодна, освен това сякаш другите гости са се съобразили с цветовете на сватбата, синьо, бежово, бяло, а тази червена рокля е много контрастни. Украсата обаче е много хубава.

# 948
Кой я води към олтара? Много хубав мъж.

# 949
  • София
Прекрасна булка е Теодора, много красива рокля, тиарата е много красива също, радвам се и аз че е с нея.
Останалите също са много елегантни. Мари Шантал, която обикновено е много добре облечена, на последните по-официални събития изобщо не ми харесва. Цветът на шаферките е великолепен. На тъмнокосото момиче ми харесва и как стои. Чудесен жест към Маргерте, трите датски сестри са ми любими. От показаните дами, доня София, Ан-Мари и Кристина най-много ми харесват, предполагам и Бенедикте, но не я видях цялата.

# 950
Да си припомним едно златно момиче на примиерата на Джеймс Бонд преди 3 години на този ден.

# 951
Да си припомним едно златно момиче на примиерата на Джеймс Бонд преди 3 години на този ден.

Да покажем, че и Кралица Камила изглеждаше подобаващо.

# 952
  • София
Брат ѝ, Павлос, ако бяха все още монархия щеше да е гръцкият крал. И аз го харесвам.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 21:30 от Lana

# 953
  • При семейството си
Роклята на младоженката в долната част, като силует е доста добре.
В горната, за мен,  определено “не”.
Прическа, нищо особено.
Хубава тиара.
“Прекрасна булка” не бих я определила.

# 954
  • Някъде там
Най-големият ѝ брат, Павлос. На Шаталката мъж ѝ.
На мен всички гръцки мъже много ми харесват.
Ето я Бенедикте, Лана.

Мери участва в откриването на срещата в качеството си на патрон на SIND – Националната асоциация за психично здраве.
Психиатричната среща на върха събира над 1000 потребители, професионалисти и дебатиращи за разговори, презентации и дебати относно психичното здраве и датския психиатричен сектор.
Ех този любим зелен костюм 🥰 Не си знае годините и носенията.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 21:37 от daviz

# 955

Благодаря, че ни припомни това събитие. Това за мен е в топ три на най- великолепните тоалети изобщо. Екстравагантен, но все пак елегантен и царствен. Великолепна жена, ужасно е, че й се наложи да се сблъска с нещо толкова  тежко.

# 956
  • София
Видях я на едно клипче Бенедикте, харесва ми, въпреки малко нетрадиционното съчетание на цветовете. Горният повече ми харесва. Имаше и още една жена с малинова рокля (може би Алексия) също ми хареса.

Мери е 😍, да продължава с правата коса, а може и да я подкъси 😉

# 957
Мерси, Лана, Давиз, сега като казахте видях приликата между двамата. Тя сияе.

Бенедикте е с любимо цветово съчетание, много ми харесва.

А Мери е един от най-харесваните от мен костюми. Подкрепям, ако подкъси косата ще е още по-хубава.

# 958
  • София
Някой датски принц не трябваше ли да бъде на гръцката сватба, а не само едната леля.

# 959
Всички ми харесват на сватбата. Булката е много слънчева и щастлива, тоалетите на шаферките са интересни. Препратка към древна Гърция.

Само набързо да вмъкна,че шотландският парламент не може да е на 25 години...
Шотландия през последните близо 300 години няма свой собствен парламент. До края на миналия век.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 00:02 от птица

Общи условия

Активация на акаунт