Кралски работи и клюки - септември 2024

• 81 489
  • 997
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Денят на знамето в Дания.

Скрит текст:
Целта на Деня на националното знаме е да се признаят и почетат хората, които са или са били изпратени на мисия в чужбина, независимо дали въз основа на парламентарно, правителствено или министерско решение. Отнася се за датските въоръжени сили, датската агенция за управление на извънредни ситуации, датската полиция, датското министерство на външните работи и датската здравна служба.

Виктория, Силвия и Естел ще са в Париж за три дни от 6-ти за да подкрепят спортистите си
.
Много свежа снимка на Вилем-Александър вчера когато са отбелязали 75-годишнината на асоциацията на хора с увреждания.

София вчера на приема в тяхна чест и днес на втория ден от турнето им.

# 106
Марта може да е била със спонсориран маникюр на сватбата, но гримът е направен от дъщеря й Леа, която се занимава с грим Simple Smile В интерес на истината ми хареса грима, че е лек и ненатрапчив.
Maсово в медиите промяната на кралския сайт се нарича PR oпит за дистанциране от скандалите. Но без ефект. В най-новото проучване на мнението на населението с 800 попитани, рекордно ниските 60% смятат, че кралското семейство се е справило добре с кризата покрай Мариус, останалите 40% смятат, че е зле. Някой може да го тълкува като успех, че ''цели'' 60%, но от PR гледна точка е пълна катастрофа. Приемливи цифри са над 85%. Също толкова, 85%, са негативно настроени към Марта. Но като знаем, че за нея и шаманът всяка реклама е добра реклама, предполагам не им пука. Скандалите продават. В книгата, която Хокон написа и издаде, беше написал, че кралят не иска да взима титлата принцеса на Марта и че на него като брат му е много трудно да балансира между семейството и задълженията. Явно PR стратегията е да се мълчи, докато отмине бурята, но бурята не отминава и това е.

# 107
Може и да греша, но последните посещения в ОК на Хари са все кратки и изненадващи, това дали е заради " проблемите със сигурността"? А има ли информация как пътува, с нормални или частни полети?
Мери е много елегантна в черния тоалет.

# 108
Бийте ме ,но ми прилича ,че съжалява и иска да се върне.

# 109
  • При семейството си
Страхотен кадър и отношение от страна на Вилем. Адмирации.

# 110
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Естествено, че съжалява. Затова се опитват да живеят като краски особи, дори и в Щатите.
 Лично аз така и не разбрах с каква цел и като какви бяха в Южна Америка?
Посрещнаха ги като представители на държава, като официални лица...

# 111
Принц Уилям посещава галерия Saatchi, за да види Homelessness: Reframed Exhibition, новаторска изложба, която оживява широчината и сложността на бездомността като част от неговата Homewards
кампания-

# 112
Естествено, че съжалява. Затова се опитват да живеят като краски особи, дори и в Щатите.
 Лично аз така и не разбрах с каква цел и като какви бяха в Южна Америка?
Посрещнаха ги като представители на държава, като официални лица...

Не бяха посрещнати като официални лица. Те нямаха нито една официална държавна среща. Президента не ги е канил в резиденцията си и не са имали разговори на държавно ниво. Просто знаменитости, които обикалят, за да ги видят хората. Държавата е корумпирана и нещо си правиха ПР с тази покана от вицепрезидентката, сгазила лука у дома. Нито една държава, която има поне претенциите да прави сериозна външна политика, не ги е канила за 5 години.
Не знам дали иска да се връща Хенри. Може би иска, но само при неговите условия, които няма да бъдат удовлетворени. Аз лично мисля, че иска други неща, които също няма да бъдат удовлетворени.

# 113
На Уилям му отива тази лека тридневна брада.

# 114
На Уилям му отива тази лека тридневна брада.
Прилича на баща си.

# 115
Да. Странна метаморфоза. Като малък и млад беше абсолютен майчичко, сега си е цял бащичко 🙂

# 116
Уилям и преди и сега е одрал кожата на майка си. Единствено ако е с брада леко прилича на баща си, но пак лицевата структура, чертите на лицето, погледът е изцяло на Даяна.

# 117
На мен много ми прилича на дядо му Филип (и малко на майка му) и затова не ми харесва с брада... Не крие некрасива брадичка, неизразена челюст или каквото и да било... не му "детско" лицето, че да се парави по-мъжествен... Повече ми харесва без брада Hands V

# 118
И аз изобщо не харесвам Уилям с брада. Хората от цял свят убиват за мъжка, силно изразена челюст, даже си поставят импланти, филъри.
А тези със слаба челюст пускат брада, за да я скрият и да изглеждат по-мъжкарски.

# 119
Не му отива брада на Уилям. Състарява го и с плешивото теме съвсем ... Не.

Вчера излезнаха резултатите от най-прясното проучване. 61.7% са ЗА отнемане титлата принцеса на Марта. 22% са да си я запази, другите нямат мнение. Ако имаше малко интегритет Марта, щеше сама да се откаже от титлата. Но пари има да се печелят, те са по-важни от реномето на монархията. 66% от допитаните мъже са гласували ЗА отнемането, 57% от жените са направили същото. Най-критични са във възрастта 45-64. И аз съм в тая група.

Ребека, бившата на Мариус, която той преби и душеше в началото на август, още е в болнични. Има още болки в шията, има проблеми със зрението и особено с периферното зрение. Журналистите, които са чули целия записан телефонен разговор между двамата, кратки откъси от който излезнаха в медиите, са написали, че цели 5 пъти я е душил така, че не е могла да диша, и че я е удрял много пъти по главата. Тя е имала огромна цицина в задната част на главата и силни болки в шията. Tова си е направо опит за убийство ... Sad Не мога даже да си представя ужаса, който е преживяла, докато той 5 пъти я е душил. И после да сяда в колата му сама той да я кара да си вземе багажа ... Глупава постъпка.
Мариус се е върнал във вторник от почивката в Италия и полицията тогава го е информирала, че има забрана да се свързва с Ребека.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 18:28 от Fenris

Общи условия

Активация на акаунт