На море в България 2025 г.

• 57 199
  • 654
  •   1
Отговори
# 540
  • shumen
Papa6ka,ние вчера се върнахме от Несебър.Времето през деня ставаше за плаж,но вечерите бяха хладни.Флага само в Понеделник беше зелен,а останалите 4 дни беше червен и оранжев.
За разходка ние обикаляхме стария и новия град вечер.За заведения има едно Бяла роза на по сносни цени,но опашките са големи и много се чака.Ние за 5 дни там веднъж не се вредихме за ядене.Има и атракционно влакче за 7 лева до Слънчев бряг и атракционни автобуси на 2 етажа до Камила Парк и други дестинации,но на тях не им знам цените.
В кои хотел ще сте вие?

# 541
В апартамент в новата част ще сме.Това за флага червен много не ме притеснява  защото  не влизам навътре в морето ,достатъчно ми е да може да се пека и да си шляпам😂
Благодаря за информацията!28 градуса гледах,че ще е,и се надявам да се успокоят малко нещата откъм вълни☺️

# 542
Какво е това време,каква е тая аномалия! Някъде от началото на август морето е бурно (два метра вълни) и ветровито. Искахме да ходим до остров Света Анастасия,но нъцки. Мерак ми беше да видя плажа там. Но пък иначе вълните са забавни като те връхлетят. Laughing Хладно е и приятно за страдащите от жегите. Спасителите са побеснели. Надуват свирки и гонят смелчаците влезли в морето навътре. Yum Като че ли бурното време няма спиране...

# 543
  • В.Търново

Това беше нашата гледка от Тиара Бийч.
Velina_p, значи в общи линии всичко е било наред.

# 544
  • София
Още от 23 юли е бурно морето. Наистина е аномалия. Имаше тогава един ден със зелен флаг. В момента сме на Слънчев бряг, беше жълт днес. Става за къпане, но с внимание.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 23:28 от Maidenly

# 545
  • shumen
Ние бяхме на Несебър 5 дни.Само в 1 от тия 5 случихме зелен флаг.

# 546
Ние бяхме от 26 до 30 юли на море, на Иракли флагът беше жълт, имаше доста вълни, но там бяхме за няколко часа сутринта на 27. На Обзор първия ден беше зелен, след това на Царево от 27 беше също зелен, следващите два дни беше жълт. Имаше вълни последния ден, но можехме да се къпем, не бяха чак толкова големи и морето беше пълно. Не се оплакваме, защото обичаме вълни.

# 547
Големите вълни са забавни,но в случая те са от типа "мъртво вълнение" – някак си увличат хората и има опасност да се удавят.

# 548
Не бяха от този тип, ако бяха, предполагам флагът щеше да е червен. Поне по местата, където ное бяхме, опасните вълни не бяха в края на юли.

# 549
  • shumen
Опасните вълни са от Август според мен.

# 550
Ако в банските ви влизат водорасли,значи вълните са тип "мъртво вълнение". Yum 

Сетих се за сърфистите. Те се завират под огромни вълни,но няма "мъртво вълнение" и дори и да паднат от дъската,няма опасност да се удавят.

Според прогнозите на Слъчака няма да има бурно море,но в Бургас ще има чак до края на другата седмица.

# 551
Тези напоследък огромни, разбиващи се вълни не са от онези с "мъртвото вълнение". Флагът е жълт/червен, защото все пак тази вълна може да ви фрасне доста здраво, потопи и при опит да се изправите, да ви залее отново, и подобни, които да доведат до удавяне, не всички плуваме като хората.
Затова се гледат тези флагове и се стои близо до плажната ивица.

И аз днес гледах, че ще има временно затишие. Още вчера видях по камерата на плажа на Созопо, че флагът е жълт, а не червен и морето доста по-спокойно (вече не съм там, за да гледам на живо)

# 552
Спокойно е но сомо отгоре. Отдолу си дърпа. В вомента е много опасно..всеки ден се давят хора..последно мъж на 35г и момче на 14г.
Та не бих лежала на тая кълка че уж било спокойно на вид.

# 553
Здравейте, в момента сме на море в Равда, но   плажовете последните дни, не са много приятни. Имате ли идея как е положението около Несебър, Сл. Бряг, Бургас, Созопол, ако може да дадете предложения за плаж ще съм благодарна.

# 554
Днес на Слънчака е супер.

Общи условия

Активация на акаунт