На море в България 2025 г.

• 57 551
  • 654
  •   1
Отговори
# 45
И какво точно трябва да размишляваме? Море като море... И във Варна днес беше 30 градуса... Плажа беше фул.

# 46
Чак пък да размишляваме Grinning

# 47
Смешно ми е като гледам как англичаните се оплакват едни на други,задето няма чай по нашето Черноморие и в хотелите. Истински чай. Laughing Еми няма. Ние българите не пием чай. Докато англичаните го пият като вода. У нас има предимно билкови чайове,които за англичаните е обидно да ги пият. И се научиха да си носят чай от Англия... Laughing

# 48
Не е вярно това за чая, навсякъде има чай!
Сега дали е точно тяхната марка е друга тема.
Има и по стаите на хотелите и
на машините!
Луд умора нЕма... Не те ли болят вечер пръстите от писане по вси-чко теми.
Не ми отговаряй!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:37 от *Биле омайно

# 49
  • В.Търново
За някои хотели вече има цени 2025г.
https://www.holidayplanet.bg/pochivki-na-more-2025-v-bulgariya/r … pisvaniya-2025-34

# 50
Някой с отзиви за NVD Клуб Бор, колебая се между него и Грифид Арабела.

# 51
  • В.Търново
Нали знаеш, че Грифидите са на много добро ниво..... Simple Smile

# 52
Знам, въпреки че бях сега ноември съм очарована от обслужването.За другата верига също,била съм в Мирамар.За Бор през годините почти не се е давал отзив,та за това.

# 53
Знам, въпреки че бях сега ноември съм очарована от обслужването.За другата верига също,била съм в Мирамар.За Бор през годините почти не се е давал отзив,та за това.
Лято 2023 за Бор в темата имаше много добър отзив от kroki_kk. Може да й пишеш за подробности.

# 54
  • В.Търново
Знаете ли някое хотелче само с нощувка или включена закуска с прием на домашен любимец?  Единия е хотел Релакс в Приморско, но някъде около Варна или Бургас? По-скоро към Варна или дори в самата Варна ми се иска?

# 55
Търся препоръки за добро настаняване в апартамент с осигурен паркинг до плажа в Созопол, може и да няма изхранване. Хиляди оферти, но все нещо липсва като се разровиш. И във визит бг гледам че много от местата, които традиционно предлагат, тази година стоят само като информация, не може да се резервира чрез агенцията и или препращат към букинг или към самия собственик. Писах на един такъв, трети ден вече ни вест ни кост. Може да им е рано, но аз изпускам така другите оферти за ранно записване, някои от които приключват до 31.01.

# 56
  • Sofia
Кой от плажовете на Созопол имате предвид?

# 57
Кой от плажовете на Созопол имате предвид?
Без значение кой плаж, искам да е близо до него и задължително осигурено паркомясто, както и да може да се ползва басейн.

# 58
  • В.Търново
Май тия екстри са на изчезване.

# 59
Май тия екстри са на изчезване.
Ако не намеря подходящо място ще се преориентирам към планинска СПА почивка, морето не ми е задължително. Като са трупали бетонни клетки да слагат легла в тях, да бяха помислили, че хората, които ще ги наемат ще искат да идват с колите си.

Общи условия

Активация на акаунт