На море в България 2025 г.

• 57 103
  • 654
  •   2
Отговори
# 165
Ако беше прочела коментарите, щеше да разбереш, че това било минерално изворче, което си е бликало там от години. На Ривиера също имало такова, но са го затрупали с камъни, за да не го ползват плажуващите.

# 166
Такива сладководни изворчета или поточета са магнит за гларуси и други птици...

# 167
  • В.Търново
Ако беше прочела коментарите, щеше да разбереш, че това било минерално изворче, което си е бликало там от години. На Ривиера също имало такова, но са го затрупали с камъни, за да не го ползват плажуващите.
Има различни коментари.

# 168
  • София
Моля за бързи реакции, по 24 май за 5 нощувки, Азалия - Константин и Елена или Берлин Голдън Бийч - Златни Пясъци.

И други предложения приемаме .

# 169
  • В.Търново
Пред двата Азалия печели.

# 170
  • София
Пред двата Азалия печели.

Благодаря !

# 171

Т.к. много от нас избират почивките си чрез агенции, НЕ препоръчвам "Надежда Травел".

# 172
  • Sofia

Т.к. много от нас избират почивките си чрез агенции, НЕ препоръчвам "Надежда Травел".
Ха ха! Отговаря си на името. 😉 Надежда травел изберете, на почивката се насладете. Всяка дестинация с нас е постижима, когато техниката откаже включваме хорската сила. Еnjoy! 😂

# 173
Абсолютно всичко се случва и никой не е застрахован. Така както можете да закъсате с колата, същото може и да се случи с автобуса.
Никога не съм ползвала въпросната агенция, но да се слага в черния списък, защото автобусът е закъсал, е несериозно. Да не говорим, че автобусът може да е нает, а не собственост на агенцията. Не превръщайте хубавата и позитивна тема в клюкарник или нещо подобно на "Забелязано в ........" от групите във фейсбук.

# 174
  • Пловдив
Здравейте. Според вас кой е най-хубави плаж на южното черноморие? За мен хубав означава, широка плажна ивица, плитко море, ако може без вълни, достатъчно чадъри и шезлонги на добри цени.

# 175
Здравейте. Според вас кой е най-хубави плаж на южното черноморие? За мен хубав означава, широка плажна ивица, плитко море, ако може без вълни, достатъчно чадъри и шезлонги на добри цени.
Слънчев бряг, но с цени от 30 лв. за комплект чадър и 2 шезлонга. Вълните са според времето и природата - може да ги има, може на ги няма.

# 176
И за мен няма по-добра плажна ивица от тази на Слънчев бряг.

# 177
Тази на Албена?

# 178
  • Сф
Тази на Албена?
За южно черноморие се пита.

# 179
Ние трета поредна година ще отскочим до Царево. В хотел сме, плаж Нестинарка. Плитък, затворен, хубав пясък.
Харесвам и Силистар, но до там пътят е с кола.

Общи условия

Активация на акаунт