Хемороид или нещо друго

• 1 087
  • 7
  •   1
Отговори
  • Варна
Здравейте ,
От няколко години имам проблем с външни хемороиди , които винаги са се пукали и прибирали сами .
  От няколко дни усещам силен дискомфорт в областта и си мислех , че отново се е възпалил някой хемороид , но когато реших да проверя осъзнах , че този път топчето е доста твърдо и не е външно , а някак около мускула в началото на ануса.
 Ще бъда благодарна на мнения . Лекар е ясно , че ще посетя , но в града проктолог се намира трудно и ще отнеме време да стигна до кабинет .

# 1
Разбирам притесненията ти, но няма как да ти кажем какво е.
Варианти всякакви, но не мисля, че е редно да гадаем, пък и човек така започва да се филмира.
Посети проктолог, когато имаш възможност. Той ще те насочи.

# 2
  • Варна
Разбирам притесненията ти, но няма как да ти кажем какво е.
Варианти всякакви, но не мисля, че е редно да гадаем, пък и човек така започва да се филмира.
Посети проктолог, когато имаш възможност. Той ще те насочи.

Благодаря

# 3
Направо за хирург, трябва да види дали е за махане или не. Някакъв перианален абсцес или фистула.

# 4
  • Варна
Направо за хирург, трябва да види дали е за махане или не. Някакъв перианален абсцес или фистула.

Благодаря за мнението . Хирург по-лесно ще успея да намеря и то за тези дни , за проктолог чак след 2 месеца , а не мисля че мога да чакам толкова .

# 5

Благодаря за мнението . Хирург по-лесно ще успея да намеря и то за тези дни , за проктолог чак след 2 месеца , а не мисля че мога да чакам толкова .

Направете консулта по-скоро, защото това нещо с времето се възпалява и започва човек да вдига температури, да отпада и т.н.
До тогава идеална хигиена и гладете бельото от вътрешната страна.

# 6
  • София
+ за гладенето на бельото, много е важно. На брат ми преди много години след операцията му казаха, че до живот трябва да се спазва това.
Аз в супердок не мога да избера лекар-проктолог. Едва ли съдов или АГ хирург е запознат добре с тези проблеми.

# 7
Може да е тромбче. Маха се много лесно от проктолог/хирург. С едно леко цепване със скалпела.

Общи условия

Активация на акаунт