Кой бихте избрали?

• 15 873
  • 485
  •   1
Отговори
# 255
  • Далечният изток
Ми нали е студентка?! Така твърди поне.

# 256
Работя, освен това цяло лято имам стаж, който сега ще защитавам. И избрах да го изкарам тук.
Сега започвам и университет, последна година.

# 257
И аз бях няколко пъти студентка, ама над 20г. вече си бачкаш и няма ваканция.

# 258
  • София
Капчица, девствена ли си?
Имала ли си някога реално гадже?

Бинго! Trollface

# 259
  • Далечният изток
Как работиш като цяло лято си в друг град и караш стаж?!
Както и да е.
Виж там нещо друго питат.

След малко ще четем Ключ по молба на автора...

# 260
Работи в този град, който е градЧЕ, но има възможност за стажове и работа едновременно. 👍

# 261
  • Далечният изток
Аааа, може, може.

Градче с университет...
Не мога да се сетя.
Свищов?

# 262
  • София
Откога при поредна специалност караш И стаж, докато работиш?
Обикновено носиш бележка от твоя работодател и ти я признават.
Как съчетаваш и двете на пълно работно време?
И пак да питам. Ще споделиш ли за реалните ти бивши, стига да има изобщо такива.
На твоята възраст губенето на време, през което не правиш редовен секс и чакаш по 6-7 месеца в чудене, си е чиста загуба на време.

# 263
Аааа, може, може.

Градче с университет...
Не мога да се сетя.
Свищов?
Велико Търново?
Плевен?
Шумен?
Благоевград?
Стара Загора?

# 264
  • Out of the Mix
Фивър, дори да приемем, че не е толкова сексуална, което май не е така, липсата на секс ще й се отрази на психиката, сигурно дори и не мастурбира редовно, нали като е без партньор, и не познава тялото си и точките. Не мога да си представя каква мъка ще е, дори с Овена, който може да не я изтърпи, че на него ще му се иска можеща и разработена малко или много да си блъска здраво там по половин, един час. Едно е девствена или без опит на 17-22, друго на 30. Чакай, че може да се уплаши.
Може да не е загуба на време за нея, ако не иска деца, има такива не искат.
След 4-6 г. на около 35-36 може и да заиска след 3-5 неуспешни опита за някакви контакти с мъже от чудене и маене, но тогава ще се сети за тази тема, и навярно ще е късно.

# 265
  • Далечният изток
Аааа, може, може.

Градче с университет...
Не мога да се сетя.
Свищов?
Велико Търново?
Плевен?
Шумен?
Благоевград?
Стара Загора?
Тц.
Големи областни градове са.

# 266
Не, не смятам да споделям, освен ако не търся споделен анализ по отношение на хората, които съм обичала.
А аз не търся такъв. Особено, като гледам на моменти какво четене с разбиране се прилага - споменавам дадена ситуация като пример " ама то това ли  само е било, то от тогава са минали не знам си колко месеца" ... Кой е казал, че е това, написаното е просто пример. И пр.

Но хайде да не е без хич - само към 2ма човека съм изпитвала толкова силна емоция/привличане, като към монтьора (той е трети) . И двамата са били спортисти (първия беше плувец, другия гребец ). И двете връзки са били над 2 г.
Не съм човек, който лесно може да си хареса някой. Не съм и човек, който лесно може да завърже такъв тип отношения, за да не е без хич или да види какво ще стане. 

Що се отнася до работата  и стажа, не са на пълен работен ден и двете и могат да се комбинират, ако човек има желание.

Нали е ясно, че не искам да казвам за кой град става дума? Моля, недейте да дълбаете.

# 267
  • София
Не питам за емоция, а за споделени отношения, вкл. физически, но ми стана ясно от написаното.
Явно си инертен човек. На твоите години някакви странни чужденки и мотане с месеци, почасови работни ангажименти. Т.е. без постоянна връзка, без постоянна работа. И казваш, че наближаваш 30.
Има такива хора. Имам позната, гонеща 50. По същия начин си мисли, че всеки мъж, който я заговори, е влюбен в нея и почва да се чуди кой е идеалният, фантазирайки си едва ли не как вървят заедно към залеза, а после се чуди защо те междувременно са създали сериозни връзки, а пък продължават да са любезни, с което съвсем влиза в джаза.

# 268
  • София
Нещо много я захапахте авторката Rolling Eyes

# 269
Защо нападате момичето не разбирам. Simple Smile
Била девствена, нямала физически контакти, не знаела какво иска (може би точно знае какво иска и затова не се мята на всеки), не мастурбирала (е те това ме уби как някой е решил, че трябва да сподели това и изводи).
//
КК, везните ти идват в повече. Хубаво е да си ги мислиш нещата и преценяваш, но понякога в спонтанността се ражда истината и ти дава отговори с кого или защо да продължиш. Или пък не.

Общи условия

Активация на акаунт