Кой бихте избрали?

• 15 816
  • 485
  •   1
Отговори
# 420
Той Монт не е като да е останал на сухо. Надали е припрял до единия кекс. Може да му е забавно да се лигавкат и без бърз кекс.
..
Доцентът може и никога да не направи крачка за сближаване – там има замесени много предразсъдъци – професионални, лични, ментални.
//
Чакането е в градинката на Капка предимно. Те не са приритали и двамата като гледам.

# 421
Има нещо много тъжно в това, че още битува схващането, че женската сексуалност е нещо лошо и срамно (не казвам, че това мислят пишещите в темата). Сексът е нещо, което жената "пуска", сякаш е някаква голяма жертва, от нея да мине, а не нещо, което тя желае активно. Като имам предвид, че не трябва жената да спи с всеки, да спи на първа среща, ако не желае това, да си игнорира разума и да не се пази.

Ако много желая някого, 10 месеца мен ще ме побъркат. 😀 Само като тийн мислех, че е романтично да се чака по толкова и повече.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 12:12 от Анонимен

# 422
Да, това е май манталитетен предразсъдък.
Жената сурва, мъжът мачко. Двоен стандарт.

# 423
Те с Монти очевидно рядко се засичат. Пролетта се позакачали малко, после затишие, защото едва ли КК ще ходи целенасочено и без компания в кварталното капанче.
Донти пък я причаква по градинките, или и наднича в колата, докато тя наднича зад пердето, за да види той къде наднича. 😀
Всичко е в сферата на хипотезите, но пък и завиждам на КК, че се вълнува така сладко.

# 424
Скрит текст:
Geri,
Ти написа това: "Не съм широкоскроена в смисъла, който явно влагаш ти. А и защо да съм.."
И аз ти зададох въпрос какво влагам, защото не рабрах ти какво си разбрала. Ако искаш отговори, за да продължим дискусията "по сценарий", не пречи и да импровизираме, но гледам караш праволинейно, което окей.

Разбира се, никой не те кара да си, ти си знаеш. Но животът е много по-пълноценен, като си, перспективата е друга, погледът.

Не се знае на какъв език говорим, не съм останал с такова впечатление, може би до доказване на противното, затова ти задавам всичките тези въпроси, а ти продължаваш да отговаряш, любопитно и с интерес, в очакване на моите разсъждения. Wink

Не бързам за никъде и аз в отношенията, макар и да си останала с такова впечатление. Simple Smile

Поантата ми беше, което и от 20 потребителки 18 й написаха, че ако чакат мъж и 1-2 м. да се накани да ги "изведе" на среща, изобщо нямат нерви да се занимават.То не е до "нерви", а до загуба на интерес, и просто губене на време.

P.S. Метлата е играла (няма лошо, въпреки че пишем по същество, пазя си във файл писаниците, така че ако искаш пиши на лични да продължим там, но не държа).

Ти може да си бързаш или да не си бързаш, това си е твоят живот и твоя работа. Аз може да си чакам, това си е моя работа.
На мен по-скоро не ми харесва тезата (не казвам, че е точно твоята в случая, но понеже това още в гимназията съм го виждала отстрани и винаги ме ядосва) някой да се чувства притиснат да действа и да направи нещо, което не усеща и не иска в този момент, просто защото от отсрещната страна са му казали, че нямало да чакат. Ами да бягат тогава. И така като се каже... "всички така мислят", "кой ще те чака", "ти за безценна/безценен" ли се мислиш" - ми звучи като манипулация... Защото нито едно от тези неща не са истина. Пък има хора, които наистина така опитват да убеждават другите за какво ли не. А пък в случая авторката може да си действа както го усеща, ако го усеща. И ако се колебае, може да си чака, колкото реши. С времето дилемата й ще се реши в една или друга посока така или иначе.

За каненето на срещи с идеята да са конкретно срещи, не знам какво да мисля, честно казано.
Но пак съм по-склонна да си представя, че има причина за забавянето. Мъжете не са по-различни от жените и си имат своите страхове и несигурност. Което е човешко и разбираемо. Може да се притеснява как изглежда в този период, може да изчаква по-добър момент от финансова гледна точка и какво ли още не.  А може и просто да няма самият той кой знае какъв интерес и да му е все тая дали ще излезе с нея или с някоя друга. При което е супер, че и жената ще загуби интерес към него с чакането, защото така и тя няма да е в заблуда и после да страда повече.

А това го написах, защото не мисля като теб за всичко това. Просто ти наричаш широкоскроеност конкретни неща, а то е понятие обхващащо доста по-цялостно картинката. Така че по това, което ти даваш като примери за широкоскроеност, аз не съм.

Лол, ами ти се обръщаш към мен, затова ти отговарям. И друг човек да беше, пак бих, като имам време 🤷‍♀️

# 425
Както казва една позната - ако дори и за ден не отделиш време и желание да драснеш два реда в месинджър, или да се чуем за кратко, то няма как да бъдем заедно.

# 426
  • София
Ох, за не знам кой път повтарям:
Мъжете са елемантарни същества. При тях няма сложно. Ако пише, обажда се и търси контакт - значи те иска.
Ако не те търси - не те иска.
Кое точно не е ясно?
Значи, ако Монти го няма, значи го няма. Точка.

# 427
Това е фантазия и грешно мислене на повечето жени, че мъжете имат крехки, свенливи чувства, затова изчакват да се престрашат. Това може да е истина само, ако жената е заета или показва нулев интерес, и има по-голям шанс да бъдат отрязани.
Тази жена е свободна и показва интерес, те не показват такъв.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 14:10 от sorscha

# 428
  • София
Като общо, моделите на поведение на мъжете са няколко.
1. Иска секс и няма къде - прави се на свенлив.
2. Иска секс и има къде - казва си, че иска само секс. Някои пускат фишеци за чувства.
3. Харесва жената, излязли са на среща, иска нещо повече, има къде - излизат на втора, трета среща и я кани вкъщи.
4. Харесва жената, обаче няма пари и няма къде - пак започва да се прави на ударен.
5. Няма пари, но има къде - обяснява се прекалено, но иска само секс.

Ами ... според мен е това.

# 429
  • Out of the Mix
Ако ме обича, ще ме чака, е много нереалистично-романтична представа за нас самите. Аз също се правя малко на недостъпна, ама чак пък 10 месеца.  - > Hands Ok Hand

Освен това едно е да излизаме на срещи, флирт, цуни-гуни и да изчаквам със секса, за да създам малко сексуално напрежение, съвсем различно е да се чудя между двама почти година, които да ме чакат, ама и те не знаят за какво. Това означава, че аз се смятам за техен единствен избор, пък те не са единствения ми избор. В реалността рядко е така. -> Hands Plus1

Има и нещо друго, че това колко ще караш един мъж да те чака няма връзка с това дали той е влюбен в теб. Много жени смятат, че щом мъжът има търпение и се навърта, значи е "сериозен". А той вече се оглежда за друга, ама си е поставил за цел да те мине, защото му се дърпаш. -> Simple Smile
Само допълнение от мен по последното - лично аз не се занимавам, нямам "цел" да минавам, сексът идва, когато сме готови, решим и искаме, защото се харесваме дотолкова, че искаме да сме заедно, след което влизаме във връзка. Simple Smile

Гери,
Добре, но ти ако не харесваш някой и не искаш да прекарваш време с него, изобщо не го търсиш, не ти е в главата и не те интересува. А ако те, и нищо не предприемаш, какво означава това?
Няма притискане, има харесвам те, харесваш ме, каня те, излизаме, опознаваме се, излизаме и обратно, в един момент правим секс, както казах в задушевната романтична обстановка по някое време, но не след 10 м. И с това ли не си съгласна? Simple Smile

Авторката за мен просто трябва да действа, нещо да се случва, защото не познава мъжа, като природа, мъжете, изобщо не говорим за тук за опит, просто да се случва, каквото и да е, и след пробата-грешка, без което не може, след 5-я, 10-я може да каже, че има опит, и вече горе-долу да има представа. Но на 30 да е в това положение според теб нормално ли е?

Много ми е интересно ти на каква възраст си?
Ние тук се знаем (задочно), може да се представиш и ти. Simple Smile

Така е за "периода", при всеки е различно и срещаш "обекта на чувствата" в различна позиция винаги.
Но има елементарни "правила" и за мъжа, и за жената. Сега няма да ги коментирам и описвам, че прекалено дълго ще стане, но в последващи коментари ще го направя, в контекст.

Заблудата и несигурността не са свързани с "периода", финансите и т.н., а с това какъв човек си. Не е трудно да си себе си, да си коректен, човечен, усмихнат и свестен, готин, общуваш, да гледаш този срещу теб какво говори и как се държи, изглежда, поведение и т.н.
Заблуда и несигурност ти ги създаваш с неприпокриване на думи и действия. Аз примерно съм 1:1 с това, което говоря, пиша в общуването с хората, и face to face.

Чудесно, че не мислиш, като мен за всичко, няма как да сме от калъп, важното да има застъпване, допълване и консенсус. Wink

Отново, аз не разбрах ти от какво съдиш какво разбирам под "широкоскроеност", просто опиши, с примери, за да те разбера.

Добре отговаряш, оттук се започва -> с отговаряне, иначе как?
Действия трябват, с мълчане, умуване и кротуване, нищо не става. Wink

Роки, кой е твоят типаж, Number 3?
Приемаме, че всичко е наред, с нищо няма проблем, готова си, готов е - у тях, или у вас?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 17:12 от Revoker

# 430
  • София
У тях. 😁
Е то това би трябвало да е добрият типаж изобщо.

# 431
Този свойски маниер към потребителките е доста бррр/крийпи. Simple Smile))
///
Когато истински желаеш някого, но се туткаш, по-скоро означава, че не го желаеш истински.
То са организации, пресмятания, места. Много обременяващо.

# 432
  • Out of the Mix
Същото казвам, Базила.
Сподели какво те притеснява и не ти харесва.
Пак ли ти "човъркнах" някъде?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 18:13 от Revoker

# 433
скоро мъж прояви уж силен интерес, голямо настояване за среща,  и какво се оказва - че след месец чудесно го устройвало да се видим..
ами загубих моментално интерес.. дали ще се видим ми е все тая вече..
харесвам напористи мъже, действащи смело и спонтанно, не такива инертни и чудещи се кога да ти отделят от скъпоценното си време..

# 434
  • София
Наистина е крийпи. Вече в няколко теми...

Ако я заведе на хотел, то и това не е баш ок.

Общи условия

Активация на акаунт