Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 43 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Павел говори по много странен начин. Някак по-особено. Не казвам, че е лошо, по-различно е.

# 256
  • Галифрей
Не говори си нормално, това е от ролята му дикция и така са говорили едно време. Виж Татковци той там си говори напълно съвременно.

# 257
Снощи бях на премиерата на "Заведи ме вкъщи". Семеен, Коледен филм. Добре заснет, добре изигран, хубава музика. Фабулата е наивна и предвидима, съвсем като за Коледен филм. Мога да си представя съвсем ясно какви биха били критиките, но това е защото понякога сме твърде сурови към българските филми. Поне за мен едно 95% от Коледните филми са просто много цветни бози. И спокойно мога да кажа, че "Заведи ме вкъщи" с нищо не им отстъпва, дори може би превъзхожда доста от тях.

Препоръчвам го за семейно посещение на кино, с някакви забавления след това. Има теми, които биха могли да се изведат и обсъдят с децата, ако те проявят интерес. Определено е филм, който не е някакъв връх, но и не е "хубав като за български", а просто хубав.

Всички български Коледни филми дотук ми допадат - "Смарт Коледа", "Чичо Коледа", сега и "Заведи ме вкъщи". Ще се радвам ако вадят всяка година по един.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 10:59 от BernardaM.

# 258
Моля, споделете ако гледате "Без крила". Ентусиазирала съм се. Мисля, че този петък излиза.

# 259
И аз мисля да го гледам.

# 260
Без Крила се чудя дали да го гледам тъй като не съм много фен на Наум , но заради Леард Докле защо не . Леард ми е безкрайно симпатичен и заради него може и да направя компромис . Има и още един филм който излиза по кината Отговор на всички въпроси , за него доста се чудя . След Гунди не вярвам нещо да ми допадне чак толкова много ,  доста вдигна летвата този филм . BlushBlush

# 261
  • Галифрей
По едно време ми излезе трейлъра никакъв шанс да го гледам.   От сега виждам,че е боза. Аз не харесвам Наум Шопов толкова ми е противен. Ако бяха избрали истински актьор не  надут инфлуенсър, може би щях  да го гледам.

# 262
По едно време ми излезе трейлъра никакъв шанс да го гледам.   От сега виждам,че е боза. Аз не харесвам Наум Шопов толкова ми е противен. Ако бяха избрали истински актьор не  надут инфлуенсър, може би щях  да го гледам.
Точно за това се чудя . Наум не ми е симпатичен , още от Откраднат живот , излишно се надува тьй като го смятам за галеник понеже знаем на кой е син и на кой е внук , при положение че като актьор не го бива особенно много . BlushBlush По добре да се занимава с медицина до колкото знам и това е завършил .

# 263
  • Галифрей
За мен той не е никакъв актьор и капка талант няма.  Взели са ей тъй “ хубост” защото е учил медицина и само с това се хвали. Той и жена му са ми противни. .

# 264
За мен той не е никакъв актьор и капка талант няма.  Взели са ей тъй “ хубост” защото е учил медицина и само с това се хвали. Той и жена му са ми противни. .
Точно така . Този човек освен едно хубаво лице и тяло , няма капка талант за актьорската професия . Дядо му обаче бог да го прости беше велик . BlushBlush

# 265
Моля, споделете ако гледате "Без крила". Ентусиазирала съм се. Мисля, че този петък излиза.
И аз мисля да го гледам. Изглежда ми ок.
А с Наум съм общувала лично веднъж и мога да кажа, че се държа изключително мило, възпитано и скромно. Харесвам го, според мен носи частица от таланта на баща си и дядо си и като за доктор не се справя никак зле с актьорското майсторство. Simple Smile

# 266
  • Галифрей
Филмът Сватба не го прожектират във всички кина, а там където го дават е късен час. Виждам доста голям хейт. Толкова ли е зле?
Аз може би ще го гледам само онлайн.

# 267
  • Бургас
...Виждам доста голям хейт. ...
Много си е добър филмът!
 6.9/10
Къде го хейтват !? 🤔😟

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 15:57 от lady Koup

# 268
  • Галифрей
По социалните мрежи, пък може повечето да са платени тролове.

# 269
Учудена съм на това за хейта...

Общи условия

Активация на акаунт