Български филми и сериали - На раздумка за българското кино и телевизия (тема 3)

• 40 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Очаква се скоро сериалът Майки по Нова . Нямам търпение да започне този сериал , много ме беше яд че Нова не пуснаха нов сериал миналата година във есенно зимния си сезон . Тревожност беше хубаво сериалче . Всичко за сина ми го пропуснах , но прочитайки мнението на хората добре че не съм си изгубила времето . WinkWink

# 526
https://www.marica.bg/lajfstajl/golqma-iznenada-vergov-vliza-v-kultov-serial

Май ще се снима нов сезон на Под прикритие

В уикипедия пише сезон 6 от март 2025.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 01:14 от Dimana12

# 527
Да,Юлиан Вергов потвърди,че снимките на 6 сезон започват лятото.

# 528
Клас 90-днес излязох от киното по средата на филма. Дадох му шанс един час и не, не ми хареса. Скука и посредственост.
Жалко, очаквах повече.

# 529
Чудесна новина за Под прикритие и дано и Белалов играе , ама пак ли Вергов ,чудесен актьор, но си мечтая за филм в който не познавам нито един актьор.

# 530
Чак пък "чудесна новина"...

# 531
Любим сериал ми е Под прикритие ! Но на кого му беше нужно , и то след толкова време ?? След като повече от половината герой умряха кой ще вкарат ? То няма да бъде интересно .. По добре нещо ново , защо отново се започва старата песен на нов глас . 🫤🫤 Пак драма , и отново мутри  . 😒😒

# 532
Най-накрая и аз гледах филма Гунди легенда за любовта. Филма е хубав, особено като за български. Препоръчвам, който не го е гледал да го види на кино докато още го дават.

# 533
  • Галифрей
Най-накрая и аз гледах филма Гунди легенда за любовта. Филма е хубав, особено като за български. Препоръчвам, който не го е гледал да го види на кино докато още го дават.

❤💙 Най-хубавият! Скоро филмът ще излезе онлайн на 14.02 в платформата на А1.

# 534

❤💙 Най-хубавият! Скоро филмът ще излезе онлайн на 14.02 в платформата на А1.

Вчера разбрах, че в кино Влайкова, другия месец ще дават нов документален филм за Гунди.

# 535
Много скоро усещам че няма да бъде само по А1 .. Според мен и HBO ще го закупи все някой ден .. Те купуват български филми. 😉 Игра на доверие съм го гледала първо там преди да го дават по BTV . 😊😊

# 536
  • Галифрей
Сигурно те вече като пуснат онлайн  лека по лека навсякъде ще се появи по платформите ❤

# 537
Клас 90-днес излязох от киното по средата на филма. Дадох му шанс един час и не, не ми хареса. Скука и посредственост.
Жалко, очаквах повече.
Много ли е зле? Тъкмо се бях наканила в събота да го гледам.

# 538
Сравнено с Гунди и Доза щастие, Игра на доверие... е много зле Клас 90.
Един час от началото - много посредственост, глупави смешки. После освен да се е развил... но за мен не струва.
Току що чух да го хвалят по ТВ. Нарекоха го приятен, не хубав, а приятен 🤔🥱

# 539
Много скоро усещам че няма да бъде само по А1 .. Според мен и HBO ще го закупи все някой ден .. Те купуват български филми. 😉 Игра на доверие съм го гледала първо там преди да го дават по BTV . 😊😊
HBO купуват ако агента ги убеди да им го продаде. Това се прави преди филмът да е пуснат по киносалоните.
Между другото филма има само една номинация.
По същото време излезе по кината и Top Floor (френска продукция, снимана в България) - Преди прожекцията беше в Нетфликс и Амазон Прайм, и има 3 номинации и 7 награди
Споменатият "Игра на доверие" няма никакви номинации

Общи условия

Активация на акаунт