Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 710
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Йоан защо пак започна с 'аз, аз, аз, аз'?? Голямо жалене на Ирена и Арина, след 5 минути пак обърна плочата, ще кажеш Симеон него е зарязал, той бил обиден, наранен бил, абсолютен досадник.
Той не изтъква проблем, че някой "него е зарязал", а че човек, който играе непочтено, зарязва 4 жени (направо ги употребява) и прави интриги, настройва хората срещу Йоан... се опитва да се изкара положителния образ, на гърба на другия.. като натъртва отрицателните качества на другия и се опитва буквално да го демонизира, възползвайки се от малкото гафове, които е направил другия, подчертавайки ги в своя полза. А в същото време той (Симеон) да изплува.
Имаше си някакво определение, дума за такова поведение... в момента ми избяга. Опитваш се да изпъкнеш, на гърба на другите, нищо, че твоето дупе е по-омазано. Не знам как да го кажа по-образно.

# 166
Йоан първи започна да говори как ще изгонят Симено, грешката му беше, че го сподели на Елена, тя го изпорти и после всички се посмяхме как лъже и маже в лицето на Симеон, докато последният знае, че Йоанчо иска да му резне въженцето.

Кои жени е употребил? Сигурно Арина, с която се познаваше от 1 ден и каза пред Гош, че няма да играе със Симеон, или Ирена, която бълваше змии и гущери по него сумати време, но накрая видя, че никой друг няма да я вземе. Елена въобще не я коментирам, тя не желаеше да играе със Симено. Теа няма да я коментирам. Grinning

# 167
Всъщност, колко жени е подлъгал Симеон?

Аз не съм фен на Йоан, но е прав за изказването си към Симеон колко жени подлъга и мина. Да, прави шоу за зрителите, но си играе с жените вътре, което не е особено мъжко. Перфектна комбинация са си с Теа. Склонна съм да му вярвам за изказването за Ирина, защото ако ви направи впечатление в деня, в който той трябваше да реши тя беше сложила къса рокличка с дълбоко деколте и си вреше гърдите в лицето му. Уж да му замъгли преценката.
За Стиляна и Йордан малко ми стана тъпо като видях Стиляна как се усмихваше, надявам се да не остане наранена. Струва ми се, че точно пиенето и отблъсква Йордан и затова той го подчерта.
Ина пак се опитваше нарцистично да внуши чувство за вина в другите. Нищо ново. Не ми прави добро впечатление, че вече втори път се опитва да унизи Стиляна за това, че се е натискала за гривната.
Единствената ми надежда са Ивайло и Николета. Мен ме кефят, сладки са.
На Гош и Елена не им вярвам, там са само за победа нещата.

# 168
https://www.instagram.com/reel/C_V6-6BtIs4/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Нападаме Йоан безпричинно!
Човекът си има визия, цели, следва си ги!
Професионални кадри, без пари Trollface

По-скоро се забавляваме с него и с изказванията му;)

# 169
Йоан някои неща не трябваше да ги казва и за някои неща си е виновен. Но в конкретната ситуация, абсолютно разбирам за какво говори и какво чувство изпитва, макар, че самият той не може да го изрази много добре и все вика "аз, аз...".   Представете си, че отивате на ново работно място.... или пък идва нов шеф. И искате да сте ОК с всички, да направите добро впечатление на шефа, нали е важно първото впечатление. Правите някакъв лек гаф, но винаги ще се намери кой (омазан до шия) да изтъква Вашия гаф и да Ви представя в лоша светлина пред другите. И "първото впечатление" отиде по дяволите.  Симеон изобщо не може да ми бъде пример. Селски бек, говорещ на диалект, още в първия епизод казваше как ако били насаме с Арина, "после нямаше да може да ходи 2 дни, много е сладка". Е това какво изказване е? Цяла вечер разговори и сладки приказки с Арина, и в същата вечер прави джиджи-биджи с Теа в тоалетната.
Вечерта, когато Теа си тръгна, още същата вечер се целува с Ирена!!! Иначе пуснал сълза за Теа! А защо се целува с Ирена?
Естествено, той изкара жените виновни, "тя ми се натиска". Ми ако не си искал, нямаше да се целуваш с нея, щеше да се дръпнеш, нали така?
По същия начин и в първата серия, Теа му се натиснала. Ми той ако не е искал, нямаше да прави нищо с нея. А не час след като се е умилквал на Арина, да се клеца с Теа в банята. Хайде, плс... Значи той бързо и лесно се поддава, после жените виновни. Ако не е искал нещо, нямало е да го допусне. Нали така?
И през цялото време интриги срещу Йоан, настройва всички против него (не, че Йоан не е настроил достатъчно другите против себе си), ама да се изкарваш себе си добрия герой, а Йоан непочтения... е сори, ама... безумно е. Мижитурско и селско поведение.

# 170
За мен това, което смятате за велика стратегия, тактика и забава, е просто обичайният начин на живот на Симеон, пренесен в риалити. Личи си, че е селски тарикат, който иска да се хвали с бройки и колко е оборотен, щото Варна е малка, налЕ.

# 171
Човекът си прави кефа и си играе играта, докато останалите ронят горчиви сълзи. Grinning

# 172
Оф на Симеон трябва да му сложат субтитри като говори, аз лично трудно му разбирам.
При разговора със Симона за кой я попита и тя направи знак да мълчи? Три пъти върнах и не мога да го разбера.

# 173
Емрах Стораро.

# 174
Той така си говори.
Йоан.. твърде драматично приема несправедливости. А Йордан е твърде чувствителен.  Симеон си е перде и не му пука.  Никито да се радва, че се е "мачнал", защото, ако не беше си хванал Симона, щяхме и неговите драми да гледаме.  Гошко е пълно недоразумение. Ивайло май най-добре се справя до момента в социалната игра.

# 175
Новина!
Нийчето е бременна!

# 176
От кого ли?

# 177
Ния-Косара и Неделчо чакат бебе, сега го обявиха в Преди обед Simple Smile

# 178
  • София
Ния-Косара и Неделчо чакат бебе, сега го обявиха в Преди обед Simple Smile

А стига, бе. Това пък грам не го очаквах. Grinning

# 179
  • София
Симеон може да е всякакъв и за мен момчето няма голямо чувство за отговорност, но е добър, лекомислен такъв, от простотия и желание за слава ги нареди едни, но го харесвам като цяло. Йоан е нарцисист и половина, реагира като такъв, що се сърди, че се говори, при положение, че той с това си държание провокира това. Нарцисист се сърди, че е наречен "нарцис".
И аз така. Освен това не е глупав, взема си уроците. Хареса ми как каза на Симона, че всяко разочарование го учи, че сменя подхода с жените като види, че не работи. Не се отказва, не е обидчив, нито скандалджия. Играе играта и продължава напред. Същевременно е отворен за връзка, не е пресметлив.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 14:31 от jasmin tisane

Общи условия

Активация на акаунт