Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 693
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз съм се смяла на Симеон, така че явно съм елементарна. 😁 И въобще не подкрепям Йоан в спора им. Може да е повлиял на Ирена, но Елена сама го заряза. Йоан има визия, която кара някои жени да отидат при него, но като останат няколко часа в неговата компания, бягат. Въобще няма нужда от външна намеса.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 01:20 от Niya-

# 151
Хубаво предаване направи все пак Неделчо и Гуспата, явно е бил постоянно там, защото много го споменават участниците. Чак сега дадоха малко повече разговори, тва ще да е по плана на Неделчо за набиране на интереса, ако беше така от ден 1 да ни го показват, вече щеше да ни е писнало, а  сега как се радваме,хохо.
Ирена нямаше изречение без "Ако, ако", ами ако така живее живота си, никога няма да е разбрала какво се случва в него и ще има доста "ако". То бяха предъвквания кое как можело да направи, така и не се разбра въпреки, че Мишо й зададе въпроса какъв мъж търси към 5 пъти по различен начин, ама не успя да го изкаже и тва е Simple Smile
Нз как си взема изпитите това момиче, чак се плаша какво поколение ще ни лекуват. А на всяко мускулче вече щях да припадна като каза, къде го.
Симеон може да е мухльо, обаче забавен мухльо и доста често има логика в думите му, а Йоан много искаше да не е само той лошия герой в епизода, ама не му се получи. Николета, Симона вече дажв не го отразяват, думичка не му казаха, мълчат, защото няма кой да не го разбра колко му държи " мъжката дума". Той самия е най- истински там за негово съжаление, няма как да се докара на друг, играе себе си отвсякъде.
Николета като й каже някой с половин уата вътре, че нещо й харесва и тя каъо опули тоз поглед, олеее, верно ли, ма как бе, аз що не знам, що не каза, че нешо ми харесваш, а що не каза пред всички и те да чуят, милата. За такъв нахакан вид, няма много опит май с мъжете, или е до някакъв етап и нататък не може да ги задържи. Ивайло след 5 години ще е много як, сега ми е още дечко, води се там, може да са си полезни и удобни.
Йордан вече прекали, тази целувка беше даже гнусна, жалък опит да се задържи вътре. Очаквам до 2 дена и се@@ове да са правили на пияна глава на " боклук" и двамата, няма да се учудя, защото тва мъжко крехко его трябва да се подкрепи..
Ина за мен е една наранена жена, много наранена. Стиляна ми е тъпа, нищо интересно не може да изкочи от там, а Симона, ех каква актриса ми е, мнлго ми се искаше да има някой по- мазен за нея, ама така да я влюби в себе си, да я врътка, малко да видим енергия в нея. Тя всъщност ми е най- се@@суалната там, много силна енергия има, но няма как да се изяви.
И накрая, жалко, че Ниа изведнъж изчезна, даже ми липсва тва момиче, кажете нещо за нея бе ДиК, какво забравихте я на 2 ден?!

Е как не може Симона да си изяви сексуалната енергия? Ще притисне Никито и той ще пусне. Joy
Като цяло с Йордан бих си представил да имаха страстни взаимоотношения, но нещата не отидоха натам. И той ясно, че доста държи да има физическа близост в предаването, но не на всеки човек това би било ОК.
Йоан за жалост не преиграва, а си е такъв. И той е "безгрешен" като Симона.
Аз в началото бях убедена, че Йордан ще завърти любов със Симончето, а то какво стана не се разбраха на 2 минута още като му видя цупенето на Йордан, много идкаше да й ходи след гъза ама не стана. Тя просто си носи енергията и няма как да видим истинско разгръщане,  ако тя не натисне Николай, което и стана де, във вната тя беше над него..
Йоан се наиграва сам, той не знае кой е още има си изграден образ, който той самия е толкова далеч от него, че винаги е възмутен от всички и всеки как не са го разбрали.
Йордан ми е същия токсичен като Йоан, точно тежка енергия носят, незрялост, мрънкане, критичност към всеки друг, неудовлетвореност, мръщене, обвиняване на кг, същевременно бързо прехвърляне от една на друга, стига да виждат, че са изслушани и оценени, но нищо в дълбочина, повърхностни герои, затова и компенсират на всяка цена визуално..

# 152
Симона и Николай са ми много фалшиви, не ми се вярва в реала тя да го забележи, камо ли да му напомня да й направи масаж.
Тя си пропиля участието във второ реалити. Очаквах да се развихри, със силата на симпатична жена, която с едни гърди напред и малко екстеншъни, трябва да мине за красива.
Да накара някого да лапне по нея, да има страст и копнеж. После следващия. Да е огън и да се промотира така, че като излезе, да има ползи.
Тя изглежда най- женствена вътре, можеше лесно да изпъкне. Вместо това, снижи летвата доста, като, че не вярва във влиянието си върху мъжете. Точи лиги по Йоан, но не смее за се пробва. Доброто в ситуацията е, че благодарение на нея , Николай още е в играта.
Жалко за стратегията на Симона, личи, че няма тръпка към Николай, и изглежда превзета и мудна, защото се опитва да се вживее в ролята.

# 153
Много съм съгласна с последното мнение...чак ми беше неприятна сцената във ваната.  Толкова открито превъзходство... Симона дори не се държи с уважение към Николай. Милия...какво щастие и привилегия, че ще ѝ прави масаж...и как ехидно му се изсмя, че той и давал шанс...
И какво е свършила Симона в тоя живот, че е чак толкоз важна...почива си от нищо правене..
Предаването е интересно, но е пълна каша като формат..уж е за двойки, търсене на любов..., а нон стоп слушаме стратегии, чак групи от двама привличат трети на тяхна страна...
Понеже и участниците се преструват на привлечени, влюбени....всичко ми стана съвсем фейк...

# 154
Ами точно, тя Симона е просто една мързелива жена, която очаква някой друг да й свърши цялата работа, включително в любовта. Освен да стане известна, някой богат мъж сега трябва да я забележи и да я вземе, за да я отглежда.

# 155
  • София
Да. Те богатите мъже гледат първи сезон на някакво риалити в интернет…..

# 156
  • София
Мисля, че с изгонването на двете, Симеон си реши проблема. Нито ще е с Ирена, нито с Арина. Няма кой да го закача.
Не знам за каква "слава" е Ина в предаването. Не разбирам. По-голяма слава от това са бъдеш майка и до детето си, аз не знам Simple Smile
Сцената на Йоан .... Това ли е мечтата на този човек. Да се залиже и някаква да се въргаля в чаршафите отдолу. Сигурно не съм изгледала цялата сцена, но за човек с такова самочувствие, по-скоро да беше измислил нещо ново и не толкова изтъркани и смешно.
Харесвам Ивайло и Ники. Виждат ми се добри момчета.
Като цяло добре е замислено предаването и като за първи път, това е много работа и усилия. Браво на момчетата за смелостта

# 157
https://www.instagram.com/reel/C_V6-6BtIs4/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Нападаме Йоан безпричинно!
Човекът си има визия, цели, следва си ги!
Професионални кадри, без пари Trollface

# 158
  • софия
Симона, колкото и да се маскира на класна дама това, че се е хванала с малкия Стораро разбива всичкия правеж на пух и прах.
 Мисля, че и Симона и Николай са наясно, че нищо няма да се случи между тях и просто играят. Зле при това. Диалозите са им, като от български сериал от 90те

# 159
Двете тарикатчета Симеон и Гош какъв разбор на отношенията направиха... Нещата, които казаха са верни, но начина, по който коментираха беше гаден.

# 160
За мен противен беше и разговорът им от предния епизод, в който коментираха дадената мъжка дума да играе с Арина. И Симеон доволен обясняваше как той й бил дал дума още първата вечер, но после правил секс с Теа и се подхилкваха.

# 161
Аз още като гледах серията се чудих защо гърдите на тоя човек изглеждат пластмасови като на кукла Кен. Иначе визуално на мен най-много ми харесват Ивайло и Николай. По тоя и по Йордан Мецата не бих припадала.

Е, тренират, показват.
Скрит текст:

# 162
Симона, колкото и да се маскира на класна дама това, че се е хванала с малкия Стораро разбива всичкия правеж на пух и прах.
 Мисля, че и Симона и Николай са наясно, че нищо няма да се случи между тях и просто играят. Зле при това. Диалозите са им, като от български сериал от 90те
Ох, да. Много смешно ми става всеки път😂
“Харесва ли ти пяната?”
“Да”
“А цветята?”

# 163
Поне е чувала, че класните дами носят перли и се беше накичила като коледна елха за сценката.

# 164
И аз се присъединявам към елементарните, на този етап Симеон ми е абсолютният фаворит. Точен в коментарите си, добър стратег (Ирена е лепка, а Гош 100% му е казал, че Арина няма да му даде гривна) и успява да не си изпусне нервите пред Йоан, който е нетърпим.

Не съм изгледала целия епизод, ама Йоан защо пак започна с 'аз, аз, аз, аз'?? Голямо жалене на Ирена и Арина, след 5 минути пак обърна плочата, ще кажеш Симеон него е зарязал, той бил обиден, наранен бил, абсолютен досадник.

Общи условия

Активация на акаунт