Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 685
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Гош в 80% от времето лъже, много рядко казва това, което наистина мисли и обикновено то е нещо злобно.Просто не ми се слуша как убеждава хората в нещо постоянно -от 9 кладенеца вода носи. Уж е много умен, но прави елементарни стратегии. Елена е много права да не му вярва, въпреки че може би наистина я харесва.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:31 от BobbyDyl

# 136
Насила хубост не става, но забелязвам, че всеки тича след някой, който не го иска/оценява/не е привлечен от него. При Никито може да е от страх от Симона, ако я отритне какво ли ще стане. Аз бях прав, че Елена-Николай най си ги представях, явно и той така е видял нещата в началото чисто визуално и от визитката имам предвид.
Йоан е мъжка версия на Симона, затова са привлечени, но нямат полза един от друг. Йоан даже е по-суетен.
Стиляна, мисля, че е травмирано нещо момичето, няма да му прави чест на Йордан ако пак я подлъже. Не оправдавам пиянствoто, но Теа много повече се изложи и изпростя, нима тя не се напиваше също, а и удряше и истерясваше, какво ги дразнят толкова Елена и Стиляна не знам.
За сега тъпо се развиват нещата, все някакви стратегии, на Елена и Гош давам шанс, Ивайло и Николета както ги харесах, сега Николета ми е особена, докачлива, за жена на 32 вече би трябвало да е надраснала малко нещата, а и никой лично не се е заяждал с нея. Но пак ми е по-интересна от повечето жени. Те наистина извадени като от чалготека, като почнат да разтягат локуми. Затова я оправдавах като беше описвана като мъжкарана, щото така и не видях, някоя наистина да се държи на ниво.
Симеон поне е честен (е поигра си и той) и е готов да си тръгне, нищо че го играе схемаджия, за разлика от тези на всяка цена да спечелят. Йоан, за да отблъсква всяка жена, има причина. Той и мъжете ги третира като че ли са му лакейчета. Симеон, за да ги привлича, също има някакво отношение освен че е сладкодумец.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:40 от cancerthecrab

# 137
В момента без никакъв мач са Йоан и Симеон, най-логично да си тръгнат те.
Йордан е повече на косъм от Ники, защото Ина може и да спаси Николай, но Йордан-абсурд.

# 138
Гош и в Къщата на инфлуенсърите си хареса едно момиченце, не пречи да е влюбчив - не знам колко е сериозен обаче.

# 139
Добър епизод с повече смислени разговори от обичайното.
Кавгата, която Йоан започна със Симеон, беше за да си върне за другарския съд. Усеща, че е аутсайдер в къщата и опитва да прехвърли към Симеон груповата неприязън, за да се реабилитира по-лесно. На никой не му пукаше очевидно и пак не му се получи.
Накои хора вътре много говорят за вайба и звучи смешно, но в същината си е нещо важно.
Йоан и Йордан имат сходна тежка енергия - само въздишки, провлаченост, направо да си срежеш вените. Йордан не е такъв нарцис, но аз не видях да опита да накара Ина да се почувства добре, след като я харесва.
От самото начало само изискваше да получи същото внимание, да получи същата близост, ласки. Не харесвам Ина, но тя му даде шанс, даже помня в първите й синхрони в предаването как говореше за него, имаше игриви искрици и казваше, че й е забавно.
Нормално е да се отдръпне при положение, че за 10 дни той й изля тежки емоции и колкото повече говореше той, толкова по-зле ставаше.
Жените харесват Симеон, той се опитва да ги разсмее и да ги накара да се чувстват добре.
Целувката на Йордан със Стиляна не одобрявам, или е съвсем объркан, или е усетил че тя го иска и си мисли че така ще я накара да се почувства добре, но си личеше че не е много искрено. Те двамата си пасват като вайб иначе, може и просто да се утешават, две разстроени души.
Симона и Николай изглеждат нелепо, той ми изглежда много женствен до нея. С този неин смях след негови изказвания изглежда, че му се подиграва. Чувства тя няма, само пресметлив разсъдък, ако Йоан беше адекватен, а не само изваян, щеше да е сменила, ама нейсе, поне с Николай й е удобно.

Гош на думи звучи много добре, нека видим как ще се развият нещата. Двамата с Елена изглеждат свенливи и сладки, но и аз имам едно наум за него.

Николета и Ивайло - почвам да вярвам, че и при Ивайло има привличане. Свалката им е наистина малко примитивна, леко цинично, но то си е до култура тук.

# 140
Между другото Николета е направила грешка със сторито, пък дори да го е изтрила после... 😂😂

Колко пък да са неадекватни коментарите?
Тя наистина се държи като някакъв тартор. Всичко с нея трябва да се обсъжда, все нещо да наглася, все да завърти схемата, да контролира. Да, в мъжката си енергия е! И това не е красиво.

За един човек можеш да съдиш доста по приятелите му. А тя все движеше с неприятни хора в къщата и "стратези", нарцистични и контролиращи - оня Георги, Йоан. И тя там начело. Зле е жената, сори. Още ми е пред очите как се караха на Елена за това,че тя съвсем логично пита какво ще стане с нейната гривна. Бяха толкова агресивни и неприятни - трима срещу един.

И за да е малко по-конструктивно (понеже жената явно чете) - пусни контрола, не е нужно винаги да става на твоята. Wink помисли как да си искрена, а не да печелиш на всяка цена и може и да се получат нещата:

# 141
Аз Николета винаги ще я свързвам само със сцената, в която беше седнала до Николай и му се натягаше да ѝ свири. Оттам нататък това поведение го виждам във всеки следващ уж близък контакт с мъж. Избери мен. Вземи мен. Обичай мен.

# 142
Аз ви пожелавам да вярвате в себе си толкова, колкото Ивка вярва в това бюстиенце.
Скрит текст:

# 143
Днес за пръв път видях инста на някой от участниците, Симеон нещо коментираше Йоан, и едно друго клипче където Гош имитираше Ники а Симеон имитираше Йоан, мисля че им се получи добре,Йоан на това клипче коментира нещо от типа на “не е зле, различават ни само 25 см и 25 кг” 😂 😂 😂 Много “тегав бийф”

А Симона (няма те, няма 😂)  само казва какво иска, но аз поне не разбрах какво предлага 😂

# 144
Много съгласен с dar.anibas! Страхотен анализ!
 Да, тук съм съгласен, нали Николета уж човек над нещата, но движеше с най-неприятните персонажи, а най-близката й жена доколкото помня е Ина. Най-неприятната жена, стъпвала крак в ДиК след Теа. Close В Ина също за мен няма грам нежност, тук излизам като мега хейтър и не визирам дори поведението й спрямо Йордан, който откровено беше досаден към нея. Просто не може да завърти флирт, закачка, да накара и тя мъж да се почувства добре, поне не съм видял.
Елена ме изуми с мисленето за деца, съпруг на тази възраст. Дано не е наивна, защото точно нарциси като Йоан такива жени завързват, другите бягат. Не беше изненадващо, че първо заедно се опитаха.
Бих добавил едно - повечето хора обичаме приятна компания като за начало няма значение мъже, жени - особено в 20-те си. Не емоционално напрягащи като Йордан, Елена (тя поне не досажда) и Стиляна (която е лабилна), не нарциси като Йоан и Симона, не насилници като Теа и мрънкалници като Ина.
Друг е въпросът, че там има хора с травми, върху които не са работили, а такива хора идеализират токсичност и драма. Затова на Симеон вярвам, че му върви с жените - изглежда добре, стилен е, не говори за външния си вид 24/7, разсмива ги, не ги притиска и не се налага, в същото време е интересен.
Старият Георги - похвално, че след като има недовършена работа с бивша, не се заби с жени, но вечно навъсен, изглеждаше мутреещ дори да не е бил такъв и не на последно място - каква му беше работата тогава в любовно предаване за свободни хора? Добре, че си тръгна. Сетих се като го споменахте.

# 145
  • софия
Между другото Николета е направила грешка със сторито, пък дори да го е изтрила после... 😂😂

.............
И за да е малко по-конструктивно (понеже жената явно чете) - пусни контрола, не е нужно винаги да става на твоята. Wink помисли как да си искрена, а не да печелиш на всяка цена и може и да се получат нещата:
Да, тоста глупава реакция. Не го очаквах от Николета. Грубовата или женствена, който както си я вижда, но за стабилна я имах аз. Без излишни комплекси. Пък тя да ме опровергае иска....

На срещата Ивайло и каза същото - прекалено се намесваш във всичко - нещо такова беше. И тя се съгласи, че е вярно.

А Ленчето много агресивно я атакуваха тогава. А тя още на 18 беше Joy и пак единствения разумен въпрос им зададе. Grinning

# 146
Тази Ина защо е в предаването изобщо ?

# 147
Симеон "разсмива" само елементарните хора. Това неговото хумор ли е изобщо?
-Трябва да забранят на момчетата да дават синхрони голи, нелепо е!
Е, тренират, показват.
Скрит текст:

# 148
Хубаво предаване направи все пак Неделчо и Гуспата, явно е бил постоянно там, защото много го споменават участниците. Чак сега дадоха малко повече разговори, тва ще да е по плана на Неделчо за набиране на интереса, ако беше така от ден 1 да ни го показват, вече щеше да ни е писнало, а  сега как се радваме,хохо.
Ирена нямаше изречение без "Ако, ако", ами ако така живее живота си, никога няма да е разбрала какво се случва в него и ще има доста "ако". То бяха предъвквания кое как можело да направи, така и не се разбра въпреки, че Мишо й зададе въпроса какъв мъж търси към 5 пъти по различен начин, ама не успя да го изкаже и тва е Simple Smile
Нз как си взема изпитите това момиче, чак се плаша какво поколение ще ни лекуват. А на всяко мускулче вече щях да припадна като каза, къде го.
Симеон може да е мухльо, обаче забавен мухльо и доста често има логика в думите му, а Йоан много искаше да не е само той лошия герой в епизода, ама не му се получи. Николета, Симона вече дажв не го отразяват, думичка не му казаха, мълчат, защото няма кой да не го разбра колко му държи " мъжката дума". Той самия е най- истински там за негово съжаление, няма как да се докара на друг, играе себе си отвсякъде.
Николета като й каже някой с половин уата вътре, че нещо й харесва и тя каъо опули тоз поглед, олеее, верно ли, ма как бе, аз що не знам, що не каза, че нешо ми харесваш, а що не каза пред всички и те да чуят, милата. За такъв нахакан вид, няма много опит май с мъжете, или е до някакъв етап и нататък не може да ги задържи. Ивайло след 5 години ще е много як, сега ми е още дечко, води се там, може да са си полезни и удобни.
Йордан вече прекали, тази целувка беше даже гнусна, жалък опит да се задържи вътре. Очаквам до 2 дена и се@@ове да са правили на пияна глава на " боклук" и двамата, няма да се учудя, защото тва мъжко крехко его трябва да се подкрепи..
Ина за мен е една наранена жена, много наранена. Стиляна ми е тъпа, нищо интересно не може да изкочи от там, а Симона, ех каква актриса ми е, мнлго ми се искаше да има някой по- мазен за нея, ама така да я влюби в себе си, да я врътка, малко да видим енергия в нея. Тя всъщност ми е най- се@@суалната там, много силна енергия има, но няма как да се изяви.
И накрая, жалко, че Ниа изведнъж изчезна, даже ми липсва тва момиче, кажете нещо за нея бе ДиК, какво забравихте я на 2 ден?!

# 149
Хубаво предаване направи все пак Неделчо и Гуспата, явно е бил постоянно там, защото много го споменават участниците. Чак сега дадоха малко повече разговори, тва ще да е по плана на Неделчо за набиране на интереса, ако беше така от ден 1 да ни го показват, вече щеше да ни е писнало, а  сега как се радваме,хохо.
Ирена нямаше изречение без "Ако, ако", ами ако така живее живота си, никога няма да е разбрала какво се случва в него и ще има доста "ако". То бяха предъвквания кое как можело да направи, така и не се разбра въпреки, че Мишо й зададе въпроса какъв мъж търси към 5 пъти по различен начин, ама не успя да го изкаже и тва е Simple Smile
Нз как си взема изпитите това момиче, чак се плаша какво поколение ще ни лекуват. А на всяко мускулче вече щях да припадна като каза, къде го.
Симеон може да е мухльо, обаче забавен мухльо и доста често има логика в думите му, а Йоан много искаше да не е само той лошия герой в епизода, ама не му се получи. Николета, Симона вече дажв не го отразяват, думичка не му казаха, мълчат, защото няма кой да не го разбра колко му държи " мъжката дума". Той самия е най- истински там за негово съжаление, няма как да се докара на друг, играе себе си отвсякъде.
Николета като й каже някой с половин уата вътре, че нещо й харесва и тя каъо опули тоз поглед, олеее, верно ли, ма как бе, аз що не знам, що не каза, че нешо ми харесваш, а що не каза пред всички и те да чуят, милата. За такъв нахакан вид, няма много опит май с мъжете, или е до някакъв етап и нататък не може да ги задържи. Ивайло след 5 години ще е много як, сега ми е още дечко, води се там, може да са си полезни и удобни.
Йордан вече прекали, тази целувка беше даже гнусна, жалък опит да се задържи вътре. Очаквам до 2 дена и се@@ове да са правили на пияна глава на " боклук" и двамата, няма да се учудя, защото тва мъжко крехко его трябва да се подкрепи..
Ина за мен е една наранена жена, много наранена. Стиляна ми е тъпа, нищо интересно не може да изкочи от там, а Симона, ех каква актриса ми е, мнлго ми се искаше да има някой по- мазен за нея, ама така да я влюби в себе си, да я врътка, малко да видим енергия в нея. Тя всъщност ми е най- се@@суалната там, много силна енергия има, но няма как да се изяви.
И накрая, жалко, че Ниа изведнъж изчезна, даже ми липсва тва момиче, кажете нещо за нея бе ДиК, какво забравихте я на 2 ден?!

Е как не може Симона да си изяви сексуалната енергия? Ще притисне Никито и той ще пусне. Joy
Като цяло с Йордан бих си представил да имаха страстни взаимоотношения, но нещата не отидоха натам. И той ясно, че доста държи да има физическа близост в предаването, но не на всеки човек това би било ОК.
Йоан за жалост не преиграва, а си е такъв. И той е "безгрешен" като Симона.

Общи условия

Активация на акаунт