Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 670
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Симеон може да е всякакъв и за мен момчето няма голямо чувство за отговорност, но е добър, лекомислен такъв, от простотия и желание за слава ги нареди едни, но го харесвам като цяло. Йоан е нарцисист и половина, реагира като такъв, що се сърди, че се говори, при положение, че той с това си държание провокира това. Нарцисист се сърди, че е наречен "нарцис".

# 121
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз пък получавам мозъчен кръвоизлив всеки път, когато Йоан говори. То не са глупости, то не са пози, то не е мрънкане, то не е автореклама. Реално се опита да отклони вниманието от собствената си издънка, сочейки Симеон. Крадецът вика "Дръжте крадеца".
Страшна драма, че някой не го харесвал. Ми то никой не го харесва там, а навън пък съвсем никой не виждам да му симпатизира. Няма и за какво, де.
Седнал да говори за морал след постъпката си в предния епизод. Rolling Eyes
Това, което чух беше: "Лъжеш, правиш мизерни неща, говориш лоши неща за мен.... Държиш се недостойно, говориш лоши неща за мен.... Доказа, че си лош човек, правиш долни неща и умишлено говориш против мен" Joy
Също и:
Йоан: - Тук си правим шоуто и това е.
Николета: - Тук трябва да има любов, не шоу.
Йоан: - Ами да.
Бил поставен в една много сложна ситуация. Ама чакай малко, бе. Никой не те е поставил, сам се нахендри в нея.
Голям мъж, изправен бил пред трудности в предаването. Сигурно визира това, че никой не припада по него и си позволяват да го критикуват. Абсолютно неадекватен! Симеон се бил държал зле с Теа. Dizzy Face
Бих казала да вземе да порасне, но се опасявам, че ментално е заседнал около 3-годишна възраст и няма да се оправят нещата и занапред.

Уъркшопът беше тъп както обикновено. Йордан хем каза, че иска да карат бавно и да се опознаят със Стиляна, хем се хвърли да я целува. Момичето го харесва, а има и доста проблеми, не трябва така лековато да подхожда към нея.

П.П.: Симеон каза за Ирена, че е закръгленка, не за Арина.

# 122
Йордан големи напъни за главен герой. Вечно се влюбен. 😂😂😂

# 123
  • Paris
Аз не съм фен на Йоан, но е прав за изказването си към Симеон колко жени подлъга и мина. Да, прави шоу за зрителите, но си играе с жените вътре, което не е особено мъжко. Перфектна комбинация са си с Теа. Склонна съм да му вярвам за изказването за Ирина, защото ако ви направи впечатление в деня, в който той трябваше да реши тя беше сложила къса рокличка с дълбоко деколте и си вреше гърдите в лицето му. Уж да му замъгли преценката.
За Стиляна и Йордан малко ми стана тъпо като видях Стиляна как се усмихваше, надявам се да не остане наранена. Струва ми се, че точно пиенето и отблъсква Йордан и затова той го подчерта.
Ина пак се опитваше нарцистично да внуши чувство за вина в другите. Нищо ново. Не ми прави добро впечатление, че вече втори път се опитва да унизи Стиляна за това, че се е натискала за гривната.
Единствената ми надежда са Ивайло и Николета. Мен ме кефят, сладки са.
На Гош и Елена не им вярвам, там са само за победа нещата.

# 124
Йордан на първи ден Симона да се занимава само с него или се отказва, после с Ина ако може веднага сватба да вдигнат и да се лепне за нея като татус, сега обаче "ти не ме познаваш, да го караме бавно", ще разбереш и ти пич от другата страна какво е Joy Това с целувката и мен ме изненада.
Стиляна също е твърде незряла, виждал съм и клипчета на някакви репортажи от дискотека, пак "пияна на боклук".
Николай не го разбрах, уж иска добро отношение, после пак това с масажи на крака ми идва в повече публично да се говори. Като момче за всичко й е. Иска си властна жена и това е, Симеон и той така плюс това явно харесва драмата, няма лошо, ама да си го казват. Май всички ги привлича леко токсичното.
И въпреки това смятам, че Йоанчо трябва да си тръгне. Май е единственият мъж, който не понасям и с такъв нито бих бил приятел, нито ако бях жена - гадже. Някои нарцисисти се прикриват, е тоЯ не е от тях. Няма цяло предаване с неговите глупости да ни занимават, много негативен човек. Не знам в кои моменти го намирате за забавен, но на мен ми е само бавен.

# 125
Много ми хареса как се бяха барнали в зелено. 🩳🕺💚

# 126
И рекламка на лилаво-розовите бански на Едис Пала Grinning

# 127
  • България
Не съм гледала последните два епизода, прочетох ви коментарите. Ама то нищо не се случва. Участниците затъват все по-дълбоко в блатото. Николета се показа като тъпо парче, сорка, Лети. Не бива да обиждаш нашия форум.
Симеон ми ставаше симпатичен, но след като излиза с Теа по свое желание ми е в черния списък на лудите. Да си го приберат при нея. На него му е време да си ходи от шоуто.
Йоан ми е много криндж, дано остане повечко да ни весели с тъпотата си.
 Харесвам само Елена, Ивайло и Ники.

# 128
Защо пък Симеон да не си каже мнението за Ирена и Арина. Питаха го каза си, намирал Ирена за закръглена ами не е най-стройната дама определено. Пък и всеки си има вкус. Нека не забравяме и грубия начин по който тя подходи, за първи път, на лодката като се срещнаха. А ако е вярно, че му се е предложила срещу гривна, защо да не я изгони. Николай много се унижава със Симона, жалка работа и сцените във ваната също. Ивайло и Николета са ми истински и за Гош и Елена мисля, че има шанс. Йордан продължава с неориентираното си поведение ама да не е без нищо и със Стиляна ще се примири, така излиза.

# 129
Не съм гледала последните два епизода, прочетох ви коментарите.
E гледай ги де. Интересни са Wink

# 130
Малко размисли,преди да се върна да ви чета. Както една потребителка беше писала - нахвърлям мнението сега,за да не се влияя после от другите. 😂

Като за начало леко скучен епизод, сравнен с останалите.. не ми беше толкова интересен и го изгледах с мъка и паузи.

Анализ и впечатления:

-Нелепо е, че не се дават кадри след церемонията, а пак трябва да слушаме преразкази и да се чудим колко са достоверни. Също, "цялата къща не понася Стиляна", но защо?! Само заради пиянството или какво?

- Водещата не трябва да допуска по време на игри да има хора, които казват, че не им се коментира(Алоо, защо си в предаването?!) Трябва да го има в регламента да нямаш право да се отмяташ.. или участваш пълноценно, или търпиш някакво последствие - глоба, удръжка от хонорара, и т.н.Давам пример с Николета, която написа нещо на "чувала", но не желаеше да коментира за кого е адресирано или какво се е случило. Имаше и други такива участници.

- Йордан постоянно намила на Ина за "неуважение" и става досаден. Определено смятам, че и той е един голям червен флаг с чувство,че е вечна жертва. В един момент трябва да се откажеш, а не да се опитваш да предизвикваш вина в човека, който те е отхвърлил (не, не харесвам Ина)

-Елена очевидно няма доверие на Гош и има защо да е така

-Трябва да забранят на момчетата да дават синхрони голи, нелепо е!

-Симона страшно ме подразни. Подиграва се с Николай. Грозно е. Като не го харесва, да се ориентира към Йоан. Няма нужда от това унижение. Той явно пък няма никакво достойнство, защото само ѝ слугува.

-За Стиляна определено ми е жал, това момиче има проблеми и то сериозни. Нещо отблъскващо има в цялата работа, нечистоплътно. Самата тя признава,че пие твърде много и Йордан ѝ го подметна също. Не е привлекателно нейното поведение. Но пък явно не го прави от добро, може би нещо ѝ се е случило и се е травмирала.

-Неискрени три целувки. Йордан нали нямаше да си играе със Стиляна и чувствата ѝ? Не постъпва Ок спрямо нея. Много очевидно е, че не я харесва като жена.

-Йоан, както винаги, се излага. Но Симеон и Гош не са по-положителни образи. Доста празни хора.

-Ивайло и Николета не могат да ме спечелят като двойка. Странното е,че Ивайло ми беше много симпатичен, но покрай Николета ми опротивява (може би защото на мен ми е доста противна почти от самото начало).

Поздрави:)

# 131
Симеон не е изгонил Ирена, защото не я харесва физически, а защото Ирена щеше да изисква много внимание от него, ако беше останала и да му държи сметка за всичко. Да не говорим, че Ирена като разбра, че е на кантар да си ходи започна да му се подмазва( един вид изгони Арина, а не мен). Друг е въпроса, че беше много унизително как изгониха Ирена като преди това Ивка й каза, че Симеон бил спал с Теа преди 2 дена.

# 132
С какво пък Симеон е длъжен на Йоан и другите "разочаровани" от него? В крайна сметка остави в предаването момиче, което е с тях от първия ден и вероятно е по-близко с останалите, отколкото Арина и Ирена.
Не беше лош епизода, макар и без големи събития. Вече имаме сигурен спойлер, че
Скрит текст:
Йордан не си тръгва на тази церемония, срещата със Стиляна, която я има в промото, не беше тази след днешната игра.

# 133
Сега гледам и си реагирам, после , ще ви чета
Няма толкова тъп човек като Йоан, изобщо не може да схване, че да говорят за тебе лошо , не означава , че говорят лъжи . Как да му обясниш на този , че каквато и подигравка да си направиш с него ще е вярна . Пак излезе да мрънка и да се жалва на Стиляна , с един патетичен жалък гласец колко е той добър и прекрасен и не го оценяват. Половин часв обижда Симеон и не спря да повтаря, че никога не е обиждал. Никаква връзка с кораба майка . Изведнъж ми се прииска да слушам Теа ...това не е на добре Дано не го натресат за Ерген 4 , че ще има люти женски скандали. Всяка ще вика- вземи го ти, аз съм тук само за популярност Joy
Стиляна не е лоша , като е трезва ми е чак симпатична
Симеон е доста откровен като характер. Взе да  ми харесва, предвид, че в началото ми беше дъно на дъната
Симона пак с популистки речи. Пък каква съм хубава , пък и интелигентна . Изобщо не е разглезена жената . Ех дано се вземат с Йоан, да остави горкото Ники . Написала на гърдите му СМ , Гош пита защо не е Н , нали е Николай...ма как ще се сети да включи и неговата първа буква, вместо своята трета. Имената на глупците, висят по ..гърдите
М да Гош е гадинка и всичко при него е игра и стратегия , в лошиа смисъл- т.е без да му пука грам за никой, въпреки привидната любезност към всички . Манипулативен и коварен, но умее да прави добро впечатление, има обноски. Гледах един два епизода от Къщата с негово участие, беше голям чехльо , поотракал се е
Ники също много откровен , и доста чувствителен , Дано не го нарани много Симонката. Общо взето мъжете там са по -естствени (изключвам Йоан, ама него не го броя към мъжката част ). Утре ще доглеждам , нямам толкова нерви

# 134
  • софия
Симето и Йоан не се харесват отначалото. Все пак Йоан и коалиция първи кроиха шапка на Симеон да го изгонят, а в отговор Симето завъртя схемата с Елена. Подозирахме, че ще се прецака нещо, ама вече съжалявам , че не се осъществи.... Joy Голяма мъка ми е Гръцкия бог - мани, че гол на дивана, ами и говори .....  Trollface

Симето, както и всеки който играе в предаването са ми ок.
Изрично им е позволено да се надлъгват, и не им е забранено да се влюбят.  
На мен целия каст ми харесва - намирам ги точно за формАта.  А дали ще има истински влюбена двойка на финала е само една от възможностите.

Николета на синхрон - сякаш ми е прочела по-стар пост. Аз също мисля, че Ивайло беше недоверчив към нейния интерес, но вече доста се сближава и все повече ги харесвам като двойка.

Гош на синхрон би трябвало да е искрен - каза на нас,че наистина харесва Елена, дали??

Данчо и Стиляна - как светна това момиче след голямото целуване. Grinning  Много повече ги харесвам като двойка, на Стилито ще се издъни за съжаление. Неизбежно е. Не трябва да пипва чашка тя. Вода и айрян и ще и потръгне във всичко.

Симона - е,  днес вече прекали. За сефте го казвам за нея.
Дама от класа и най - желана жена.
Абе мисли си го бе момиче, дръж се подобаващо и ще мине номера. Като го изречеш на глас и балона се пука. Йоан най-добре се справя с балоните, ама и Симона му диша във врата, оффф, ядоса ме тази Симонка днес.
Ама Симко я подреди -глезла била. А Ники и той - давам ти шанс.... Joy

Според мен ако Симона остане без гривна Ники ще е аут- просто всички чужди мацки вече са заети (и нацелувани)

Хубав епизод.

Пп.
В Иг на Диви и красиви - на фотосесията на Гош и Елена, на последната снимка е и Ивка, с нахлупен чувал на главата. Joy
Не мрънкам за монтажите, защото гафовете не ги хващам, ама тая снимка кърти просто.
Къде гледате бре , момчета.... Joy

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 23:28 от freespirit

Общи условия

Активация на акаунт