Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 667
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Много добре ги познаваме такива, като нея - необвързана от години, с дълъг списък любовни разочарования, но, естествено, вината винаги е у някой друг и отговорността - вън от нея самата. Я мъжете не са мъже, я нещо друго...
Забелязвате ли Гош как изстрелва 10 въпроса в минута, уж с желание да води разговор, но изобщо не изслушва и сякаш не се интересува от отговора. Иска всичко да се случва бързо, като на стори в тикток.

# 106
Симеон в голямо ла*но.

# 107
Николета още от началото не харесва Елена. В последствие включиха Елена в "коалиция" - Николета, Георги( си тръгна) и Йоан, при което Йоан изгуби някаква игра, на Елена й взеха гривната заради него и тя не можеше да го спаси на идващата церемония. Йоан отиде при Николета да й се моли за гривна да го спаси на тази церемония и имаха там някакви караници, защото ако Николета му даде гривна на една церемония, Йоан трябва да й я върне на следваща и по тоя начин Елена виси във въздуха и нея няма кой да я спаси и тя като им го каза това на Николета, Йоан, Георги, започнаха да я нападат колко била нагла да пита за гривна. Съжалявам не мога много добре да обясня, но техните спорове през повечето време са толкова плоски, че..

# 108
В спора между Йоан и Симеон определено съм на страната на Йоан. На онова варненско перде изобщо не му дреме какви ги върши, сменя 4 жени, но в същото време сочи с пръст Йоан и настройва всички жени против него, като насаме с тях не пропуска да го хейти. Големият "мъж" и той...
Йоан може да е всякакъв, ама Симеон е идеалният партньор за Теа. Аз за по-голяма обида от тази не се сещам.

# 109
  • софия
Йоан пак ме радва още в първите секунди. 😄😄😄
 Е, няма такова мрънкало. Щял да каже, кат му дойде. Хич не казвай, брат. Ти си в перманентен цикъл. От него до сега не видях една искрена реакция, всичко е за пред камерите и високопарни думи. И баш това го прави такава плодородна почва за мемета. Златен каст са тези двамцата, Монката и Йоан.

# 110
E ти това ли извади като есенция от всичко, което каза? Че ще каже кат му дойде? А останалото, което каза не е ли вярно, според тебе? Симеон го хейти пред другите и настройва жените срещу Йоан.

# 111
Гош така ли си маркира територията?
Скрит текст:

# 112
Радвам се, че не съм гледала Гош в други реслитита и мнението ми се базира само на представянето му тук. Еми, той ми е най-симпатичен от мъжете и с Елена са ми много сладки. Засега те са ми фаворити за финала.
Струва ми се, че нещо ще стане с двойка Симона-Ники. Не беше случаен разговорът между Симеон и Гош, че двамата са от два различни свята. Вярно е и че Симона харесва Йоан, дори във ваната не се стърпя да го спомене.
Симеон вече напълно ми падна в очите с глупостите, които изговори за Ирена. Наистина искам да отпадне. Смешен и жалък беше в опита си да ритне торбата.
Йордан и Стиляна ми харесват като двойка, много се зарадвах, че са на среща. Те са ми другата двойка-фаворит за финал. Ина да си ходи, очевидно не и е мястото там, а и тя никого не харесва и няма намерение да харесва.
Ивайло ми харесваше, но вече ме дразни с това, че се преструва, че има интерес към Николета.
Йоан започва да ми харесва. Прав беше за Симеон и е добре, че се защитава. Мъчно ми е, че няма тям жена за него, но ток май продължава да си чака Симона.

# 113
И аз съм на страната на Йоан. Освен всичко друго Симеон Невероятни как обижда жените на кухи лейки. Също така Арина била закръглена. Ей, невероятният бог Симеон. Кралят на диалекта и звука "Р".

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 22:32 от Alucard

# 114
  • Stockholm
Гош и Елена- сладури. Искам да си тръгне Йоан, ама надали.

# 115
Явно и Николета чете темата. Беше качила стори с началната страница и написала, Благодаря на БГ Мама за неадекватните коментари, и после го е изтрила.

Николета ми изглежда много надъхана да спечели, дори и след края на снимките на епизодите. Тяхната двойка считам, че със сигурност е стигнала до финала. Изтрила е поста, защото се е осъзнала,  че на финала и потребителите на бг мамма също ще гласуват и не трябва да се подценява форумската сила.

Само времето ще покаже колко истинска двойка са.

# 116
Гош и Елена- сладури.
Е да, ама и тя няколко пъти ... "страхувам се да не бъда наранена". Ох, нежното цвете тя... кой ще търпи такова характерче, не знам и аз.

# 117
Ивка защо прилича на с*кс кукла? Кой некадърен хирург ѝ е сложил тези плондери? 😅😅😅

# 118
И аз съм на страната на Йоан. Освен всичко друго Симеон Невероятни как обижда жените на кухи лейки. Освен това Арина била закръглена. Ей, невероятният бог Симеон. Кралят на диалекта и звука "Р".

Всички имат различни тела, но са ОК като цяло. Чакай, Теа и Ирена нима не са? Арина беше от по-слабите плюс това височка изглеждаше. Малко нелепо за нея да го каже, при положение, че Теа и Ирена бяха с по-големи форми, така да се каже, абе по-набити. За мен НЕ дебели, в никакъв случай. Там характерите ги правеха противни.
Напомни ми на Дениз, в техния подкаст с Виктория как нахейти всички, симпатични, но не красиви. За мен мъжете изглеждат една идея по-добре от жените там, но и това е субективно мнение.

# 119
Ивка защо прилича на с*кс кукла? Кой некадърен хирург ѝ е сложил тези плондери? 😅😅😅
И то по-нагоре от нужното Grinning
Я вижте на какво попаднах:
https://www.facebook.com/share/r/6UDwxYPTov5tkCP6/
Стилиянчето е водеща в някое предаване за поздрави.
Ужас. И това е някоя чалга телевизия, щом тя пита "коя песен на Теодора?" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт