Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 655
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Мале, чухте ли какво каза Симеон за Ирена - че му е казала, че ако й даде гривна, ще спи с него вечерта. Grin

# 91
Това изобщо не ме учудва. И той след като допълни "и тогава се отвратих", в задачата се пита защо на следващия ден продължи да й дава сигнали? Той пак жертва го играе.

А Йордан как посегна да я целува тази алкохоличка? И то минута след като тя каза, че вечер си пийва по една бутилка водка на шотове. И самата тя употреби израза "пияна на боклук", каквото и да означава това.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 20:21 от diziler

# 92
Много ме радват разсъжденията на Ленчето този епизод. Не се давай на този лисугер, мацка! Joy
Добавям любимата си реплика на епизода. Симона към Ники: "Кажи ми нещо интересно! Как се чувстваш до една от най-желаните дами? Не, че си правя реклама, но то е така." GrinningGrinningGrinning

# 93
Ма тая Симона си е точно разглезено момиче. Симпатична е, но не е стилна дама, сори. Иначе много ми хареса края как се цункаха ♥♥♥

Симеон с каква засилка не уцели 😀😀😀

На мен ми стана жал за Стиляна как се зарадва, че ще се вижда с Цеца Мецата.

# 94
Симона е била с малкия Стораро Laughing

# 95
Симона е била с малкия Стораро Laughing

Да не са чели (сричали) книжка заедно Joy

# 96
Мале, чухте ли какво каза Симеон за Ирена - че му е казала, че ако й даде гривна, ще спи с него вечерта. Grin
В кой момент -когато разговаря с Гош ли ,че съм изпуснала в кой точно разговор

# 97
На плажа, по време на уъркшоп-а.

# 98
На плажа го разказа и всички направиха физиономии, жените бяха в потрес, мъжете се разсмяха.
После пробва да ритне крушата, ама не можа. И я удари с ръка. Смях.

# 99
А Симона ми се струва, че има амбиция да стане втората Кобилкина и да организира семинари "Как да подчиним наш муж".

# 100
Симеон много смешен беше като се опита да разкъса  крушата с крака ,въртя се като каратист и накрая фал Joy

# 101
Я вижте на какво попаднах:

https://www.facebook.com/share/r/6UDwxYPTov5tkCP6/

Стилиянчето е водеща в някое предаване за поздрави.

# 102
А Симона ми се струва, че има амбиция да стане втората Кобилкина и да организира семинари "Как да подчиним наш муж".

Симона и Теа заедно в отбор курс "как да доминираме мъжа в леглото и в живота" Joy

# 103
Симона само говори как мъжете там били момчета, а не истински мъже, доста нагло, при положение, че Ники я носи на ръце.

# 104
Симона само говори как мъжете там били момчета, а не истински мъже, доста нагло, при положение, че Ники я носи на ръце.

Ама тя няма угодия. Обзалагам се, че тя никога не "греши", винаги е права. При мъже като Николай и Йордан се ядосвам, че се унижават така за жени, които не ги оценяват.
 Споменавайки Данчо, това пък със Стиляна след миналия епизод, ми беше не на място. Той е отишъл на всяка цена с някоя да се занимава, хубаво предаването е любовно, но освен визия и да имат някакъв диалог, няма ли някакви качества, които търси в половинка или всичко с пола?
  Не съм разбрал какъв е бил предишният конфликт между Елена и Николета? Николета в ТикТок ми излезна да каже, че в къщата Стиляна и Елена я дразнели, но сега била ОК с тях.

Общи условия

Активация на акаунт