Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 176
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Този коментар видях само. Не знам какво е казала и кой как го е интерпретирал.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 76
Напомня Ина много на Марта от Ергена. Как го спомена нагло, не просто случайно. И Йордан се дразнеше, но пак напира. Къде му е самоуважението за мъж с его иначе?
  Николета изглеждаше свястна, какъв й е проблемът с форума? Детайлно и в рамките на добрия тон се разисква между мъже, жени, мами, тийнейджъри дори ПУБЛИЧНО предаване. Дай им на тях Инстаграм коментари, там ги соляха само по снимка  - коя грозна, кой с обратна резба само по снимка по циничния начин коментираха "фенове".

# 77
Скрит текст:
Каквото изгледах от последните епизоди само ме навежда на мисълта, че цялото нещо е мнооого режисирано. С риск да прозвучи малко хейтърско... Би било супер да си тръгне поне един от Симеон, Гош и Йоан. И тримата не са ми интересни, нито приятни. Ина се държи много зле, вече и тя не ми харесва. Май вече няма нито един човек, на който да симпатизирам там. За двойка пък въобще. Ивайло и той някак ми изглежда ехиден и малко като селски тарикат, докато говори с Николета. Тя, когато е с него, излъчва някаква топлота и радост, но като си я спомня как се звери на Елена с този мъжки глас... Симона и Николай ми изглеждат все едно играят роли в някаква пародия за принцеса и слуга. Симеон и Теа, аз не мисля, че изобщо са правили нещо в самото предаване, защото нали, хмм, защо точно до прозореца ще се позиционират, ако искат да са заедно... Но пък всички от екипа много държат да го обявяват при всеки удобен случай как били спали заедно... Ина и Йордан са като някакви животинки, които ръмжат едно срещу друго и ту едното взема надмощие, а другото подвива опашка, ту обратното. Гош за мен е абсолютно фалшив образ, толкова увъртял се в някакви бадбой уонаби вайбс, че каквото и да говори и прави, все като позьор ми изглежда. Ако само това им беше вкарването на нови хора и точно тези вкараха... като че ли са можели и по-добре да се справят в търсенето.

Дори всичко да беше режисирано, за Симеон и Теа съм 100% сигурен, че е имало секс, което естествено няма как да се заснеме, а и нямат право да го излъчат по никакъв начин. Изобщо не е очудващо от момиче като Теа, тя и на Алек налиташе по-здраво, със Симеон направо са свършили работата и техните си фетиши, за които ми стана интересно. Самата тя нали също неколкократно го каза. Твърде слаба актьорска игра, за да е актьорска игра, според мен на своя глава играят, за да се популяризират в медийното пространство някои от "образите".
Каквото момичето, такова и момчето в такъв случай. Аз все пак си мисля, че и двамата играят.

# 78
Съдейки по реакцията на Николета Ивайло е успял да се измъкне.

# 79
Аз пък не виждам лошо, че участник е чел форума! Сигурно е забавно да знаеш истината и да четеш “филмите” на хората! 100% умират от смях на доста от коментарите! 
Историята помни участници от други формати, които са влизали по групите в социалните мрежи да се самозащитават!
Що се отнася до това кой с кой е след формата…ами няма как да знаем! Нали сме наясно, че всичко се крие? И участници, и продукция много внимават какво правят, защото ще се “провали” финала! Мислите ли, че някой ще допусне да се разбере какво се случва с един от главните образи по средата на шоуто? След 21.10 ще се разбере дали изобщо има истинска двойка и след формата, а другото е само спекула!

# 80
Да, ама май хората, при които се наблюдава Ефектът на Дънинг – Крюгер, нямат много чувство за хумор.

# 81
Изгледах подкаста с Ирена, леле! Лекарка щяла да става! Мислех, че поне медицината е запазила някакво университетско ниво, ама йок. Не знам кой би се жертвал да го лекува това девойче. Все пак би трябвало поне наченки на интелект да се забелязват, за да ставаш за лекар. Ама тя била добра и искала да помага на хората... Ами седи си учи у дома тогава, не ходи да се развяваш и излагаш в нета.
След юристките тук и в Ергена и тази пишман кандидат докторка съвсем загубих вяра в университетското образование.

# 82
# 83
Изгледах подкаста с Ирена, леле! Лекарка щяла да става! Мислех, че поне медицината е запазила някакво университетско ниво, ама йок. Не знам кой би се жертвал да го лекува това девойче. Все пак би трябвало поне наченки на интелект да се забелязват, за да ставаш за лекар. Ама тя била добра и искала да помага на хората... Ами седи си учи у дома тогава, не ходи да се развяваш и излагаш в нета.
След юристките тук и в Ергена и тази пишман кандидат докторка съвсем загубих вяра в университетското образование.
На моменти чак на Неделчо му ставаше неловко..
Почти всяко изказване започва с едно твърдение, завършва с противоположното..
Направо не знам какво гледах! 😵‍💫

# 84
Напомня Ина много на Марта от Ергена. Как го спомена нагло, не просто случайно. И Йордан се дразнеше, но пак напира. Къде му е самоуважението за мъж с его иначе?
  Николета изглеждаше свястна, какъв й е проблемът с форума? Детайлно и в рамките на добрия тон се разисква между мъже, жени, мами, тийнейджъри дори ПУБЛИЧНО предаване. Дай им на тях Инстаграм коментари, там ги соляха само по снимка  - коя грозна, кой с обратна резба само по снимка по циничния начин коментираха "фенове".
Мисля, че е защото тук често я наричат мъжествена, не особено женствена, властна и тн. вероятно и е някакъв комплеск и не и харесва да го чете.

# 85
В спора между Йоан и Симеон определено съм на страната на Йоан. На онова варненско перде изобщо не му дреме какви ги върши, сменя 4 жени, но в същото време сочи с пръст Йоан и настройва всички жени против него, като насаме с тях не пропуска да го хейти. Големият "мъж" и той...

# 86
Ее, най-после! 15 епизода трябваше да минат да разберем малко информация за участниците.

# 87
Гошко продължава да говори за себе си в трето лице. "Гош определено е щастлив вече". Този вярно е изперкал.

# 88
Приципно много обичам мъжете, но тая серия малко ме погнусява от представителите на силния пол.

# 89
Николайчо отби номера този път, не посмя да напише някакво отрицателно качество върху Крушата на Афродита. Иначе кака ще му шока канчето.

Общи условия

Активация на акаунт