Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 760
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Най-накрая смогнах да изгледам предходния епизод и почнах новия. Тази игра я имаше и в perfect match 😂

Симеон кръв повръща, жена не връща 😀😀😀😀

С глас се смях като го чух това как го казва 😂😂

# 316
Имаме новина! Ина най-после откри мъж, който успя да й се докаже и премахна всички граници.
Скрит текст:

# 317
  • София
Йордан си изживя последните остатъци от чувствата, които е изпитвал към Ина, според мен. Сигурно е имал нужда да каже на глас онези неща от последния синхрон, за да се отърси от тях. Да, бързо му се случват нещата между "не мога да повярвам колко съм влюбен (в Ина)" - "отхвърлен съм" - "няма да имам очи за друга" - "не мога да повярвам, че жена прави такива неща за мен (Стилияна)". Simple Smile Но .... по-добре така, отколкото да гледа с кравешки поглед Ина-личните граници и да й се оставя да го върти на пръста си. Ролята на нещастно и безнадеждно влюбения по- не му отива. Ина .... не е нищо особено, в крайна сметка. Не е незаменима. Ето на - отмъкнаха й мъжа, дето смяташе, че й е гарантиран до края на играта.

# 318
По-добре без мъж, отколкото с такъв като Йордан. Поне на този етап. Много незрял и прикрито ламтящ за слава.

# 319
  • София
Тя па щото Ина е влязла за любоФ. Simple Smile
Чу се и за нея, че била певица. То, ако питат мен, по-добре да не я бяха чували, ама тя явно си харесва някои от парчетата. Очевидно не всички, щом сама си е изтрила предишния канал и се е прекръстила.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 22:05 от Vivi

# 320
Тя поне не се крие. И нея не харесвам от няколко епизода. Да си играе там със Симеон. Ще им превъртан сценките. 🙈😒😁

# 321
  • София
Ина изобщо не я знам какво прави точно в това предаване.
На мен ми е най-антипатичният участник. Даже у Йоан намирам повече положителни качества.

# 322
Йордан е много неприятен. Опитва се да манипулира Стиляна (което не е много трудно).  П
Защо па да е неприятен? С какво я манипулира? Спечелиха си романтична среща, отидоха на нея, снимат ги, говорят си. Човекът е искрен, не му идва отвътре, усеща си я като приятелка, не като гадже, знам ли. И неговата не е лесна.
По-добре без мъж, отколкото с такъв като Йордан. Поне на този етап. Много незрял и прикрито ламтящ за слава.
Леле, голям хейт по Йордан. Къде пък видя "ламтящ за слава"? Това е последното, което би ми хрумнало.

# 323
Такъв си е. Приятелката на онзи водещ от КнИ го убедила, че е идеален за някакво реалити. Той бързо, бързо се влюбва и разлюбва с бившата си приятелка (междувременно минал кастинг за реалити, където би трябвало да е необвързан) и след това влиза в същото това предаване.

# 324
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, много мъчно ми стана за Стиляна. Това момиче е много объркано и уязвимо, а много харесва Йордан. Такава радост й струеше от очите след целувката в миналия епизод, а и сега след срещата. Опитва се да се държи като приятел, за да му даде време и пространство да "преболедува" Ина, а и защото такова беше условието на Йордан, но има емоции към него.
Дано той съумее да я погледне с други очи и се "влюби" толкова бързо и в нея, за да не я нарани.

# 325
Йоан скоро ще си ходи. Твърде много го показват последните епизоди.

# 326
  • София
В игра без ясни правила, отпадането на Йоан в следващата елиминация е най-логичното нещо.

# 327
Ох, тоя Йордан си е изтрил мозъка с гумичка. Много ясно, че я манипулира. Много внимателно си подбира думите, така че да я залъже, но де факто да остане чист. “Обещавам ти, че в игрите няма да те предам, ще дам всичко от себе си”. Продължението на това изречение е “ама ако се наложи да избирам на коя да дам гривна, ще е на Ина”. П¥тьо с п¥тьо.

Разговорът между Николай и Елена беше много интересен. И мисля, че добре го бяха хванали и монтирали.

# 328
Йоан се сбогуваше в този епизод с по-близките си. На Николета ѝ каза да си играе с Ивайло. На Елена каза да даде шанс на Гош. На Стиляна е казал, че разбира, че с Йордан може да станат двойка и не иска да ѝ пречи.

# 329
Не се научиха и във всяко риалити продължават от самото начало да си раздават "мъжките" думи на хора, които изобщо не познават. Сега да си сърбат попарата.

Общи условия

Активация на акаунт