Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 764
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
В последния епизод имаше истинско мачване между Симеон и Гош. Един за друг са. Само как си допълваха изреченията – един мозък в две глави.

И за всеки участник имаше персонално шише водка. Голяма реклама голямо нещо.

# 301
Хаха, това и аз мислех. Симеон и Гош ако ги оставиха като двойка да бъдат - щяха да са финалисти! Joy

# 302
Да, и като спечелят ще онодят момите на три континента.

# 303
# 304
Гледам и не вярвам на ушите си! Grinning Grinning Тази игра с гъбите е като софтпорн малко.

# 305
Хмм...интересен разговор между нашия желан мач.
Скрит текст:

# 306
Гош и Симеон - еднакво неприятни.

Аз сега да шокирам. Йоан ми става любимец. Добричък е той. Самовлюбен, но добър.

# 307
Единственото искрено нещо, което видях за 16 епизода - радостта на Стиляна след среща с Йордан.
Иначе ми писна да слушам клиширани разговори за някакъв шанс, който все си дават, ах, мога ли да се доверя, ох, ще видим какво ще стане в бъдеще...

# 308
Йордан е много неприятен. Опитва се да манипулира Стиляна (което не е много трудно).  Прехвърли цялата вина на Ина. Ах, той, горкият мачкан Йордан, който има само очи за Ина, на която е дал мъжката си дума... ама всъщност - не (смени си мнението буквално в следващото изречение 😂). Ина вече играе със Симеон. И тя е много лоша - само го мачка. А пък наивното Стилянче само съчувства и съчувства. 😁😁😁😅😃😂😂😂

# 309
Почвам са гледам. Гош си мисли, че е във fboy island и си е изградил идея за някакво израстване и транформация. Ама, Гоше, ти си оросто Гошо, успокой се, никакъв bad boy не си.

Отделно тоя разговор как Елена била притеснителна ми беше малко като 6-класници.

Имам усещането, че гледат какво не ни е станало ясно и го включват в монатажа на следващия епизод. И все едно нон стоп гледаме обяснения със задна дата, вместо да е включено в предишни епизод.

Симеон кръв повръща, жена не връща 😀😀😀😀 Не мого просто.

Това да не знаят правилата май е сполучливо от към социален експеримент. Докъде достигат хората, когато сами си съчиняват очаквания към тях. Готино е.

Още прогимназиални отношения - “Аз съм такъв, че никога няма да кажа на някого - ти не бъди приятел с еди кой си”. То на 30 години оставаше и да кажеш.

# 310
  • София
Последните 7-8 минути от този епизод осмислиха гледането на всички предишни.
Най-после чух непресторени разговори - между Николай и Елена, и видях искрени емоции - тези на Стилияна.
Драматургично много добре им се получи на продуцентите - разговорът на Елена и Николай, идването на Симона с чаша вино в ръка - спокойна и уверена, неотдаваща никакво значение на разговора на дивана, погледът на Ники, който би опитал....

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 21:39 от Vivi

# 311
DMS Дайте роля във филм на Йоан, че да спре с драматичните монолози.

# 312
Хмм...интересен разговор между нашия желан мач.
Скрит текст:
За мен най-истинскитят разговор до тук. Зададоха си много важни въпроси.

# 313
Аз верно ще съм единственият фен на Йоан. Но не за пръв път харесвам най-недолюбвания персонаж. 😅

# 314
Йордан е много неприятен. Опитва се да манипулира Стиляна (което не е много трудно).  Прехвърли цялата вина на Ина. Ах, той, горкият мачкан Йордан, който има само очи за Ина, на която е дал мъжката си дума... ама всъщност - не (смени си мнението буквално в следващото изречение 😂). Ина вече играе със Симеон. И тя е много лоша - само го мачка. А пък наивното Стилянче само съчувства и съчувства. 😁😁😁😅😃😂😂😂

Има нещо гнило в Йордания! 🤣
Разговорите в този епизод нещо ме съмняват🤣

Общи условия

Активация на акаунт