Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 772
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Имам нужда от Продукцията да питат по- иначе въпроси.
Какви са тези - говори ми за кастинга, мастинга, фастинга и пастинга?!? Joy

Защо се мачна с този, какво те привлече у него?
Какво те отблъсна у този?
Защо влизаш в любовно риалити с високи фортификационни съоръжения, които нямаш намерения да сваляш? People Eyes
Какво е първото ти впечатление за  ..  ..  ..?
Кой бе най-големия ти опонент?
Имаше ли някой, който да се опита да съботира връзката ти с?
Имаше ли говорене зад гърба?
Имаш ли проблем с алкохола?
Виждаш ли други образи в огледалото, освен своя?
Ако можеше да пратиш някой директно вкъщи, с какви аргументи би го направил?
Има ли масто стратегията в това риалити?
Кой те дразнеше в къщата, защо?
Кои са червените флагове, които никога не би преглътнал?
Кой е най-важния урок, който си научил от предишни връзки?
Какво би направил, ако останалите участници те набедят несправедливо?
Как би участвал във връзка или ще чакаш всичко от другия?
Кое е най-романтичното нещо, което си правил за отсрещния?
Кой беше вътре за играта, а не за любовта? Кога го разбра?
Кои участници създават драма, за да изпъкнат?
Кой е най-големия ти страх, докато беше в шоото?
Какво не би искал зрителят да види?
Кое е най-щурото нещо, което си правил от любов?
Кой е любимия ти начин да показваш любовта си към отсрещния?
Как се справяш с отхвърлянето?
Кой съвет би си дал преди да се впуснеш в това приключение?
Имаш ли любима любовна история (книга, филм, това е за Йоан)?
Поемаш ли рискове в любовта или играеш на сигурно?
Как поддържаш позитивна нагласа, когато конкуренцията ти диша във врата?
Кое е най-важно за здрава и стабилнаа връзка?
Как се промени възгледът ти относно намирането на половинка след шоото?

Поздравления за мача Гош от Почивка и Симо, пуснаха въдица и Ники, и Симона клъвнаха. Въпрос на време е и останалите да си изпеят как няма да го бъде помежду им.

За мен Гош не е искрен спрямо Елена.
Гош е в играта.
Гош е играчът, а Елена е играчката.
На синхрони Гош говори хубави думи за Елена, както е обещал да го прави за Теа.
Въпреки това ми харесва стилът му, различен е от този на Симеон, който в черната стая си казва почти всичко.

Съгласна съм с всичко, което каза! Само бих добавила, че след като сме в любовно предаване би било адекватно игрите да са с повече физически контакт (както беше играта с лицевите опори)! Тоест да провокират симпатии между участниците, които евентуално да прераснат в нещо по-сериозно и адекватна двойка!
Коментираме си, ноо “мандалото вече е хлопнало”, а ние в момента гледаме резултата! Аз ли съм тъпа и не мога да си обясня, че думата “стратегия” няма място в любовно предаване?
Като нямаш мач и то истински мач …ами “Довиждане”! За какво да стоиш там….ама за ефирно време, последователи и т.н …ми ходи снимай се в някой клип, направи нещо скандално в социалните мрежи и “рязко” ще станеш известен!
Ама да ми стоиш там като фикус не е редно…поне според мен!
Но участниците нямат вина, а продуцентите, че са го допуснали!

# 286
Щом са в продукция, създавана от Неделчо, смятам, че повечето даже чувстват, че ако не прилагат някаква стратегия, ще го разочароват и искат да ОПРОВЕРГАЯТ доверието му. Simple Smile

# 287
Изгледах последния епизод.
Доста добър, шарен. Един от най-добрите им през сезона.

Никак не ми харесва как Йордан налази Стиляна, а тя изглежда доста хлътнала. Доста ми фалшивее той, ама ще видим.

Йоан и Сименон в безсмислени спорове и обвинения. Общо взето и двамата са, 'крадеца вика, дръжте крадеца' Не знам дали не го правят и за самото шоу. Но определено както вече писах те двамата са отлични каст попадения за подобен формат.

Ники си е харесал Елена в началото. Ами те са си точно един за друг, от това което съм видял дотук, но все пак трябва да се има предвид и че Елена е много малка все още. Но жалко, че най-вероятно няма да видим подход дори на единия от двамата към другия...

Поредния безсмислен и слаб уъркшоп. Целта не трябва ли да е всеки да се разкрие или да каже, това което се търси?
Николета, Стиляна и Симона (макар да намекна за Йоан) не казаха към кого са насочени техните думи.
Не може така! Елена, Симо и Ники ми харесаха какво казаха и как го направиха.

Хубави целувки станаха между Елена и Гош и особено как Симона налази Ники. Пораздаде се тя, време беше.

Елена и Гош засега са двойка, но виждам, че Ели не му вярва и много трудно ще се получи нещо тук, извън играта.

Към продуцентите:
Трябва да пипнете малко правилата. Нали търсите любовта? Ами сори ама заради 'глупавите игри' някой може да си замине (да остане без гривна), а да обича истински или да бъде в истинска двойка. И тогава какво правим? Това е предаване за любов и социален експеримент. Какви игри ви гонят непрекъснато? Игрите трябва да имат тежест само и единствено в Игри на волята. Да не казвам, че в Къщата на инфлуенсърите положението е трагично направо. Това шоу стана малко копие на ИВ. WTF, хора?! Сами си дискредитирате проектите.
А, ще си дойдем на думата, че концепцията за любовно и стратегическо предаване е изначално тъпа.

# 288
Николай е странен. Определено е прилепчив и сервилен, което допада на много малко жени, дори самовлюбени и изискващи обожание като Симона. Отделно говори странно, не виждам от него интересни прояви като личност, възможност да завърже интересен и стимулиращ разговор с половинката. Нещо му куца и в нагона, неслучайно го подозират за гей. Честно казано, не виждам жена, за която да е подходящ.

Колкото до формата, изключително недомислен като структура и правила, мързеливо сниман и монтиран, игрите са пародия, всеки епизод е пълен с реклами, участниците си измислят някакви глупости за да са интересни, което прави всичко да лъха на изкуствено. Продукцията хем е оставила 90% на самотек, което е прекалено много, все пак трябва да има провокиращи елементи, хем обикновено се намесват супер неадекватно и очевадно в други ситуации. Този сезон ще го догледам най-вероятно, защото най-малкото свикнах с участниците, но както вървят нещата, следващ няма да почвам. Разбира се, надявам се да се поучат от грешките си и да изкарат по-добър продукт при втори опит, имат и известен напредък с времето през този сезон. Но сега им дадох шанс и втори вероятно ще им се положи чак като вече се докажат.
Според мен Николай може би е в спектъра. Като цяло се вписва добре социално, което е супер.

# 289
Има хора, които просто от ранна възраст свикват да не манифестират външно емоциите си, като форма на защитна реакция.

# 290
Има хора, които просто от ранна възраст свикват да не манифестират външно емоциите си, като форма на защитна реакция.

Ок..тяхно право е, но не се записвай в любовно предаване, което предполага показването на такива! 😉

# 291
  • София
Николай достатъчно ясно показва отношението си към Симона. От всички мъже вътре, точно в неговите емоции най-малко се съмнявам.
Дали самата им връзка има бъдеще, дали начинът, по който той и Симона са си разпределили ролите, на нас ни харесва - това са едни други въпроси.

# 292
Благодаря съм за толкова неемоционално и прагматично отношение. Прави каквото е чул, че се прави във връзка, много е старателен, но няма тръпка, вътрешен подтик в действията му. Емоционално дистанциран е.

# 293
  • София
Симона няма да допусне истинска близост с Николай - така или иначе. Мисля, че на всички им е ясно. Ники не е глупав и много добре го знае. Ако го раздава по-емоционален, ще се превърне във втори Йордан. И драгите зрителки пак ще са недоволни. Simple Smile

# 294
  • софия
Неделчо и компания, ако искат да правят риалити продукти ще си огледат слабите моменти в този първи сезон и ще надградят.

Какво ми харесва и се надявам да не променят:
- Да не издават синхроните на другите участници. Те са само за нас -публиката.
- Без глас зад кадър
- Без излишни сцени - харесва ми да си "представям" събитията през диалозите на участниците.
- Кастът е ок за този сезон.

Какво ми липсва:
Парадоксално - намеса на продукцията. Joy
Разбира се имам предвид "условията" за опознаване и евентуално  влюбване.
Това е работа на продукцията.
 Събитията оставени на самотек, явно не са достатъчни. Снимат само  28 дни -  трябват им повече емоционални събития и ситуации, които да ги ангажират и физически и емоционално едни с други.
И аз намирам, че на Продукцията това им е най-голямата слабост в изпълнението.
Ще трябва да се понапънат в тази част и добре да обмислят - хем достатъчно наситени и подходящи условия за влюбване, хем да не предОбрят и да се получи като намеса.
Този бърз матч от първия ден не ме кефи нещо. Повежда играта в неестествена посока и ограничава отношенията.
Примерно през първата половина може чрез игри и уъркшопи да ги  "събират"  през ден- два-три в различни двойки. Така всеки ще може или ще му се наложи да опознае, да изиграе, да излъже или каквото там си реши с повече участници, без това да се счита за какъвто и да е мач. (Да си говорят, целуват и спят с когото си искат, през другото време, но игри и задачи да изпълняват в "продуциран матч")
Едва във втората част да могат сами да си избират човек,  с когото реално искат да продължат.
И тогава да  започнат да отпадат като круши - на всяка церемония по двама.
Вярно може истински влюбени да напуснат преждевременно, ама тъкмо ще се развълнуваме  и ние и ще ги следим и след това..... Grinning
Нови участници да не влизат. (само нещо извънредно, ако се налага). По принцип не съм фен за никое риалити - ни риба ни рак са такива участници.

Ако  в Нетфликс вариантите идеята е да вкарват много нови участници и постоянно да сменят двойките - нещо не ме грабва мен. То за 30 дни пред камери не вярваме, че някой може да се влюби, пък какво остава за 2-3 дни...

Пп.
Неделчо, Мишо - момчета, записахте ли си въпросите на Baraka ?
Хайде добавете ги моля в "Библията" на подкаста.

# 295
Неделчо и компания, ако искат да правят риалити продукти ще си огледат слабите моменти в този първи сезон и ще надградят.

Какво ми харесва и се надявам да не променят:
- Да не издават синхроните на другите участници. Те са само за нас -публиката.
- Без глас зад кадър
- Без излишни сцени - харесва ми да си "представям" събитията през диалозите на участниците.
- Кастът е ок за този сезон.

Какво ми липсва:
Парадоксално - намеса на продукцията. Joy
Разбира се имам предвид "условията" за опознаване и евентуално  влюбване.
Това е работа на продукцията.
 Събитията оставени на самотек, явно не са достатъчни. Снимат само  28 дни -  трябват им повече емоционални събития и ситуации, които да ги ангажират и физически и емоционално едни с други.
И аз намирам, че на Продукцията това им е най-голямата слабост в изпълнението.
Ще трябва да се понапънат в тази част и добре да обмислят - хем достатъчно наситени и подходящи условия за влюбване, хем да не предОбрят и да се получи като намеса.
Този бърз матч от първия ден не ме кефи нещо. Повежда играта в неестествена посока и ограничава отношенията.
Примерно през първата половина може чрез игри и уъркшопи да ги  "събират"  през ден- два-три в различни двойки. Така всеки ще може или ще му се наложи да опознае, да изиграе, да излъже или каквото там си реши с повече участници, без това да се счита за какъвто и да е мач. (Да си говорят, целуват и спят с когото си искат, през другото време, но игри и задачи да изпълняват в "продуциран матч")
Едва във втората част да могат сами да си избират човек,  с когото реално искат да продължат.
И тогава да  започнат да отпадат като круши - на всяка церемония по двама.
Вярно може истински влюбени да напуснат преждевременно, ама тъкмо ще се развълнуваме  и ние и ще ги следим и след това..... Grinning
Нови участници да не влизат. (само нещо извънредно, ако се налага). По принцип не съм фен за никое риалити - ни риба ни рак са такива участници.

Ако  в Нетфликс вариантите идеята е да вкарват много нови участници и постоянно да сменят двойките - нещо не ме грабва мен. То за 30 дни пред камери не вярваме, че някой може да се влюби, пък какво остава за 2-3 дни...

Пп.

Ама той Неделчо си каза, че те сами са решили да се мачнат още на първия час от влизането им! 🤣
И от двойките, които сами се наредиха щеше да е интересно!
Въпроса е, че не изкараха максимума от тези “гълъбчета”! При положение, че са им дали всички удобства и цигари, алкохол в промишлени количества!
Водеха ги в Далян “Чайка” (дано изписах правилно името) иии това е! 🤣
Единствено се “напрегнах” в епизода, който Ина можеше да си тръгне!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 00:08 от Борислава Б. 765758

# 296
Пп.
Ехаа, това трябва да велезе в учебниците на всички продуценти на риалити формати!!!

Трогната съм Hands Pray
Просто ми се губи идеята за любовно риалити, схемаджийско - да! Сейрджийско - имаме го! Будала ли съм - може би Trollface

# 297
Много хубави постове от последната страница. Пратете ги на Неделчо и Мишо, ако имате контакт с тях.
Според мен мачването в първата минута няма да се случи в следващ сезон, тук си мислеха, че е като Perfect Match.

# 298
Не знам много за правилата, които са им казани и кога са им, не съм се опитвал да запомням. Но в чуждестранни риалитита съм виждал следната схема - двойка, която наистина се влюби да бъде изпратена на финал, а там вече поотделно да им бъдат предложени пари - да се види любовта или парите. Тук уж е нещо подобно, ама само стратегии, само глупости.
 Иначе съвсем естествено 24/7 в къщата като са е да се влюбят, ние в 20-те си обикновено по-бързо залитаме. Каква е разликата в интензивно общуване всеки ден в кратък период и познанство година, но рядко излизане? Ама не толкова бързо влюбване като на Йордан тези влюбвания, че това е плашещо. Куца опознаването между хората, куца и физическият контакт. Дори в Ергена говориха тези неща. Защо не им се задават въпроси къде плануват да живеят, искат ли деца и колко, да доминират с думата си или да бъдат водени предпочитат, какви са им всъщност ЛИЧНИТЕ ГРАНИЦИ?? Хората заради общи възгледи градят връзки, стига само с тая любов.
Това, което искам да кажа е, че ако не обичам ягоди, следва да не ги ям, а не да ги овкусявам да имитират череши например. Ако човекът ти харесва не като идея за него в главата ти, а всичко в него, е това е любов. А не като си правиш сметки без кръчмар.

# 299
Ще вкарват ли пак нови хора? Надявам се днес? Още не съм гледала епизода от миналата сряда, май ще го пропусна и ще чакам нещо по-интересно с вкарване на нови хора.

Общи условия

Активация на акаунт