Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 773
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Дали не ни показват основни разговори в официалните епизоди, с цел да се регистрираме в Patreon?
Продукцията вижда, че има голям интерес към формата…и може това да е ход!
Не! Аз съм абонат в пейтриън и няма нищо чак толкова скандално за гледане, просто някои изрязани и спестени кадри и тн. Но и да бяха го направили аз не съм против, защото всяка продукция трябва да се издържа от нещо и обикновено, когато искаш качествен продукт трябва да се абонираш или да си платиш.
Форматите, които са служили за вдъхновение на предаването са по нетфликс и не са безплатни за публиката.

# 271
  • България
Диви и красиви е траш риалити шоу. Не бих плащала и една стотинка, за да го гледам. Във всеки един кадър виждаме реклама на някоя фирма, някой продукт, дори минералната вода е с лого. Рекламите са толкова натрапени по неприятен маниер, че избягвам рекламираните продукти. Няма да се намажа със слънцезащита за 50лв!!!
Не плащам пари за начина да си изгубя времето. А тяхното шоу не носи никаква добавена стойност за зрителя. То е пошло, липсва му сюжет, липсва му в момента интрига и ще изгасне като гледаемост след една седмица. Ако го няма това, ще намериш някой стар запис на стар сезон на риалити, и ще си запушиш глада за безсмислици.

# 272
Основният проблем не са рекламите, а че е много фалшиво и всички играят роли, като "Съдби на кръстопът" е. Намираме какво да обсъдим, но като цяло ми се струва, че никой не е особено ангажиран към сюжета. Повечето мисля, че нямаме и чак такива големи фаворити, че да сме готови да ги защитаваме и да се впуснем в някоя ожесточена дискусия, или да ни е супер интересно как ще се развие ситуацията за някоя двойка. Има голяма разлика кога човек следи нещо с интерес, или само убива време.

# 273
То пък и една слънцезащита, дори няма сънцезащитен фактор -затова всички изгоряха.

# 274
Идеята за предаването е супер, както има и добри, но скучни попадения от героите. Като цяло всички не знаят защо се намират там обаче. Убеден съм, че доста са и тъповатите. Иначе има реклами, защото за разлика от телевизионните продукции, имащи популярни спонсори автоматично - включително името на телевизията зад себе си, онлайн предаванията буквално се държат над спонсорството зад рекламите. Съгласен съм, че е досадно. Но не е най-големият проблем. Става все по-мудно и банално. Харесваше ми идеята за любовно предаване, което не е 20 жени и един мъж (Ергена) и не е лигавите кастингчета в Тубата (пример този със Стиляна и Гош). Ама нещо започна да удря на камък.

# 275
Удря на камък, защото с тия кротки, фалшиви двойки...до финал всичко се обезсмисля. Тръпката се губи, когато двойката не е реална. И зрителят за коя точно двойка да гласува. Николета и Ивайло също не мога да им повярвам...Да вкарат три нови момичета, да се влюби Ники, Симона да подпали...или Йордан да се увлече и Ина рязко да забрави за личните си граници, а то...Симона харесваш ли водата, а харесваш ли пяната, а цветята...

# 276
Така се е получило, защото съм почти сигурна, че в началото участниците не са знаели, че финалната двойка ще бъде избрана от зрителите. Нали Неделчо каза, че поетапно им разкривали правилата и неща, свързани с концепцията (което не одобрявам). Затова просто се опитват да се групират и със стратегия да стигнат напред. Друго обяснение може да е, че са емоционални инвалиди, които не знаят как трябва да изглежда една влюбена двойка, толкова пък да не могат да го изиграят убедително. Най-много си разсъждавам това за Симона, защото аз продължавам да виждам на моменти нещо като презрение и отвращение от Ники. Тя не знам как се прежали във ваната, сигурно се е почерпила порядъчно преди това за кураж. А пък Ники е симпатичен мъж, близки са си, защо е решила да се държи по този начин с него, за мен е мистерия.

# 277
Така се е получило, защото съм почти сигурна, че в началото участниците не са знаели, че финалната двойка ще бъде избрана от зрителите. Нали Неделчо каза, че поетапно им разкривали правилата и неща, свързани с концепцията (което не одобрявам). Затова просто се опитват да се групират и със стратегия да стигнат напред. Друго обяснение може да е, че са емоционални инвалиди, които не знаят как трябва да изглежда една влюбена двойка, толкова пък да не могат да го изиграят убедително. Най-много си разсъждавам това за Симона, защото аз продължавам да виждам на моменти нещо като презрение и отвращение от Ники. Тя не знам как се прежали във ваната, сигурно се е почерпила порядъчно преди това за кураж. А пък Ники е симпатичен мъж, близки са си, защо е решила да се държи по този начин с него, за мен е мистерия.

Може би, защото иска слава, не задължително победа в двойка. И тя май е от тези, които искат повече и повече "инфлуенсърска слава" и последователи, даже Виктория и Дениз го казаха. Те най-добре знаят. Иначе съгласен! Само разправиите са им истински, защото в 90% от случаите за битовизми и тъпотии, което показва и характерите им. Симона, Ина, Гош, Симеон - 100% за слава там, последният може да иска и да оножда, но пак главната мисия е утвърдена слава. Стиляна може би също, може и да залитне да се влюби, но първо била в конкурс за Мис, после водеща в ТВ, после в кастинг в Ютюб, ами иска слава определено.

# 278
Също смятам, че беше голяма грешка както Симона, така и Ники, да си признаят пред някого от останалите, че не виждат голям потенциал за отношенията си извън формата. Ако някой от двамата загуби игра и не може да спаси партньора си, винаги има шанс някой от останалите да го спаси, ако смята, че те са истинска двойка и имат потенциал обаче.

# 279
Удря на камък, защото с тия кротки, фалшиви двойки...до финал всичко се обезсмисля. Тръпката се губи, когато двойката не е реална. И зрителят за коя точно двойка да гласува. Николета и Ивайло също не мога да им повярвам...Да вкарат три нови момичета, да се влюби Ники, Симона да подпали...или Йордан да се увлече и Ина рязко да забрави за личните си граници, а то...Симона харесваш ли водата, а харесваш ли пяната, а цветята...

Симона няма да направи нищо, защото явно е там за ефирно време! Добре се е залепила за Николай!Аааа иначе искам “Ледената кралица” в действие - да си го прибира Йордан! 💗
Ивайло ми се струва притеснителен.

# 280
Ами на този етап всичко си е един социален експеримент. Мисля че и самите участници освен за слава, са се включили и за приключението, да се предизвикат. Не всички имат добри социални умения, но със сигурност са си мислели, че имат щом са влезли вътре. Въпреки че темата на предаването е любовта, еднакво по важност е това да успееш да се разбираш с хората.
Йоан иска много да бъде в съгласие с другите, постоянно търси тяхното одобрение. В никакъв случай не е лошо момче, просто му липсва смирение и някакъв по-висш идеал от това да изглежда добре.
Ники е доста харесван тук, няма как да не се застъпим за добряка, който изглежда използван от пресметливата Симона. Обаче в разговор с Гош си спомням като каза, че връзките му траят по 1-2 месеца максимум и че винаги жените го оставят. За 25-годишен човек това си е червен флаг, както казват тука. Възможно е да се насочва към неподходящи жени, на които им харесва ухажването и отдадеността му, но в един момент го оставят, защото търсят някой, който да е по-твърд и мъжествен. Предполагам, че той е твърде приемащ, а всяка жена иска да бъде водена на моменти, да получава и градивна критика. Може и да е твърде прилепчив и да задушава. В условията на къщата няма как да разберем, но се вижда как оставя Симона да прекрачва граници, което ако се задълбочи, тя в един момент съвсем ще изгуби уважение към него и нещата ще приключат зле. Определено си подхождат повече с Елена, но живота така прави - събира винаги хора, които да си дадат уроци, затова противоположностите се привличат - плейбоя Йоан с невинната Елена в началото; сложната и страстна Симона с равния Ники, токсичната бомба между Ина и Йордан, където се раздадоха най-много уроци; сега наживелия се Гош с Елена и т.н.

Предаването си има всичко, не можем да очакваме на всеки епизод обрати, шок и страстни сцени като по филмите. Дори и изолирани, все пак трябва време да се усетят, да се отпуснат, реални хора са все пак.

# 281
  • София
Изгледах последния епизод.
Доста добър, шарен. Един от най-добрите им през сезона.

Никак не ми харесва как Йордан налази Стиляна, а тя изглежда доста хлътнала. Доста ми фалшивее той, ама ще видим.

Йоан и Сименон в безсмислени спорове и обвинения. Общо взето и двамата са, 'крадеца вика, дръжте крадеца' Не знам дали не го правят и за самото шоу. Но определено както вече писах те двамата са отлични каст попадения за подобен формат.

Ники си е харесал Елена в началото. Ами те са си точно един за друг, от това което съм видял дотук, но все пак трябва да се има предвид и че Елена е много малка все още. Но жалко, че най-вероятно няма да видим подход дори на единия от двамата към другия...

Поредния безсмислен и слаб уъркшоп. Целта не трябва ли да е всеки да се разкрие или да каже, това което се търси?
Николета, Стиляна и Симона (макар да намекна за Йоан) не казаха към кого са насочени техните думи.
Не може така! Елена, Симо и Ники ми харесаха какво казаха и как го направиха.

Хубави целувки станаха между Елена и Гош и особено как Симона налази Ники. Пораздаде се тя, време беше.

Елена и Гош засега са двойка, но виждам, че Ели не му вярва и много трудно ще се получи нещо тук, извън играта.

Към продуцентите:
Трябва да пипнете малко правилата. Нали търсите любовта? Ами сори ама заради 'глупавите игри' някой може да си замине (да остане без гривна), а да обича истински или да бъде в истинска двойка. И тогава какво правим? Това е предаване за любов и социален експеримент. Какви игри ви гонят непрекъснато? Игрите трябва да имат тежест само и единствено в Игри на волята. Да не казвам, че в Къщата на инфлуенсърите положението е трагично направо. Това шоу стана малко копие на ИВ. WTF, хора?! Сами си дискредитирате проектите.

# 282
Имам нужда от Продукцията да питат по- иначе въпроси.
Какви са тези - говори ми за кастинга, мастинга, фастинга и пастинга?!? Joy

Защо се мачна с този, какво те привлече у него?
Какво те отблъсна у този?
Защо влизаш в любовно риалити с високи фортификационни съоръжения, които нямаш намерения да сваляш? People Eyes
Какво е първото ти впечатление за  ..  ..  ..?
Кой бе най-големия ти опонент?
Имаше ли някой, който да се опита да съботира връзката ти с?
Имаше ли говорене зад гърба?
Имаш ли проблем с алкохола?
Виждаш ли други образи в огледалото, освен своя?
Ако можеше да пратиш някой директно вкъщи, с какви аргументи би го направил?
Има ли място стратегията в това риалити?
Кой те дразнеше в къщата, защо?
Кои са червените флагове, които никога не би преглътнал?
Кой е най-важния урок, който си научил от предишни връзки?
Какво би направил, ако останалите участници те набедят несправедливо?
Как би участвал във връзка или ще чакаш всичко от другия?
Кое е най-романтичното нещо, което си правил за отсрещния?
Кой беше вътре за играта, а не за любовта? Кога го разбра?
Кои участници създават драма, за да изпъкнат?
Кой е най-големия ти страх, докато беше в шоото?
Какво не би искал зрителят да види?
Кое е най-щурото нещо, което си правил от любов?
Кой е любимия ти начин да показваш любовта си към отсрещния?
Как се справяш с отхвърлянето?
Кой съвет би си дал преди да се впуснеш в това приключение?
Имаш ли любима любовна история (книга, филм, това е за Йоан)?
Поемаш ли рискове в любовта или играеш на сигурно?
Как поддържаш позитивна нагласа, когато конкуренцията ти диша във врата?
Кое е най-важно за здрава и стабилнаа връзка?
Как се промени възгледът ти относно намирането на половинка след шоото?

Поздравления за мача Гош от Почивка и Симо, пуснаха въдица и Ники, и Симона клъвнаха. Въпрос на време е и останалите да си изпеят как няма да го бъде помежду им.

За мен Гош не е искрен спрямо Елена.
Гош е в играта.
Гош е играчът, а Елена е играчката.
На синхрони Гош говори хубави думи за Елена, както е обещал да го прави за Теа.
Въпреки това ми харесва стилът му, различен е от този на Симеон, който в черната стая си казва почти всичко.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 11:28 от Baraka

# 283
  • София
Николай е странен. Определено е прилепчив и сервилен, което допада на много малко жени, дори самовлюбени и изискващи обожание като Симона. Отделно говори странно, не виждам от него интересни прояви като личност, възможност да завърже интересен и стимулиращ разговор с половинката. Нещо му куца и в нагона, неслучайно го подозират за гей. Честно казано, не виждам жена, за която да е подходящ.

Колкото до формата, изключително недомислен като структура и правила, мързеливо сниман и монтиран, игрите са пародия, всеки епизод е пълен с реклами, участниците си измислят някакви глупости за да са интересни, което прави всичко да лъха на изкуствено. Продукцията хем е оставила 90% на самотек, което е прекалено много, все пак трябва да има провокиращи елементи, хем обикновено се намесват супер неадекватно и очевадно в други ситуации. Този сезон ще го догледам най-вероятно, защото най-малкото свикнах с участниците, но както вървят нещата, следващ няма да почвам. Разбира се, надявам се да се поучат от грешките си и да изкарат по-добър продукт при втори опит, имат и известен напредък с времето през този сезон. Но сега им дадох шанс и втори вероятно ще им се положи чак като вече се докажат.

# 284
Имам нужда от Продукцията да питат по- иначе въпроси.
Какви са тези - говори ми за кастинга, мастинга, фастинга и пастинга?!? Joy

Защо се мачна с този, какво те привлече у него?
Какво те отблъсна у този?
Защо влизаш в любовно риалити с високи фортификационни съоръжения, които нямаш намерения да сваляш? People Eyes
Какво е първото ти впечатление за  ..  ..  ..?
Кой бе най-големия ти опонент?
Имаше ли някой, който да се опита да съботира връзката ти с?
Имаше ли говорене зад гърба?
Имаш ли проблем с алкохола?
Виждаш ли други образи в огледалото, освен своя?
Ако можеше да пратиш някой директно вкъщи, с какви аргументи би го направил?
Има ли място стратегията в това риалити?
Кой те дразнеше в къщата, защо?
Кои са червените флагове, които никога не би преглътнал?
Кой е най-важния урок, който си научил от предишни връзки?
Какво би направил, ако останалите участници те набедят несправедливо?
Как би участвал във връзка или ще чакаш всичко от другия?
Кое е най-романтичното нещо, което си правил за отсрещния?
Кой беше вътре за играта, а не за любовта? Кога го разбра?
Кои участници създават драма, за да изпъкнат?
Кой е най-големия ти страх, докато беше в шоото?
Какво не би искал зрителят да види?
Кое е най-щурото нещо, което си правил от любов?
Кой е любимия ти начин да показваш любовта си към отсрещния?
Как се справяш с отхвърлянето?
Кой съвет би си дал преди да се впуснеш в това приключение?
Имаш ли любима любовна история (книга, филм, това е за Йоан)?
Поемаш ли рискове в любовта или играеш на сигурно?
Как поддържаш позитивна нагласа, когато конкуренцията ти диша във врата?
Кое е най-важно за здрава и стабилнаа връзка?
Как се промени възгледът ти относно намирането на половинка след шоото?
...

Ехаа, това трябва да влезе в учебниците на всички продуценти на риалити формати!!!

На продуцентите много им се иска да правят продукции по свой вкус, но когато се сблъскат с реалните проблеми на организирането, режисурата и контролирането на героите в някакви рамки на нормално поведение, започва да си личи, колко са неподготвени.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 19:22 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт