Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 804
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Според мен няма нито една истинска двойка, за жалост.. Добре поне, че Неделчо не се е разделил с Ния, както смятахме, тогава съвсем щяхме да сме на загуба.
Това, което липсва на предаването, е нови хора и провокация за смяна на конфигурациите...Елена и Николай обаче ми изглеждат възможна двойка...И двамата споделиха симпатии, жалко, че не са се сетили, поне засега, да им организират среща...Николай, както тя каза, заслужава по-добро отношение. Това на Симона към него е безумно просто, сякаш е личният ѝ паж.
Симеон добре ѝ каза, че изглежда  разглезено момиче...Тя е изискана, има осанка и женственост, но образът на разглезеното момиче доминира.
На мен Симеон въпреки всичките му истории, ми се струва по-добър човек от Йоан...Добра душа ми изглеждат и Стиляна, Ивайло, Йордан и Елена може би. Николай също, макар че него още не мога да го разбера със сигурност какъв е като човек.

# 256
Йоан не можем да разберем какъв човек е, защото от себичност и мрънкане не остава време да покаже друго.

# 257
Дали не ни показват основни разговори в официалните епизоди, с цел да се регистрираме в Patreon?
Продукцията вижда, че има голям интерес към формата…и може това да е ход!

# 258
Дали не ни показват основни разговори в официалните епизоди, с цел да се регистрираме в Patreon?

Напълно съм съгласна. Това им е целта.

# 259
Симона работеше ли нещо? Това са си лични избори, но ми стана смешно как все някои жени, които работят "върху себе си", "развиват се" и прочие имат такова самочувствие. То и повечето други хора се развиваме, но междувременно работим. Някак си ми е странно жена на 30 (айде 29), която не е в майчинство, да показва такъв стандарт без да работи. Затова Николета в началото изпъкна в моите очи като чух.
 Относно Йоан, аз не мисля, че е зъл, лош. Нарцисист е вид личностно разстройство и за жалост не са приятни за близко общуване. Това не значи, че е лош нарочно. Така си е свикнал, в негов свят си живее. От жените има по-лоши от него там, ако ме питате Joy

# 260
  • София
Йоан не е лош, разбира се. Просто... не е много умен. Simple Smile

# 261
Понеже в това предаване са от Айнщайн нагоре Joy

# 262
Някой знае ли коя е къщата/хотела, където "живеят" дивите и красивите? Извинявам се, ако вече е писано в темите, но нямам спомен да е ставало дума.

# 263
  • България

Кой ще си даде парите за такава глупост? Участниците водят безплодни глупави разговори без съдържание. Видяхме веднъж буйната Теа как псува и обижда, докато бие Йоан. И вниманието, което отделяме в Ютюб на тези панаирджийски мечки им е повече от заслуженото. Да се радват, че Неделчо ги е избрал за цирка.

# 264
Йоан и Симеон според мен не са първи приятели, но не са и врагове. Сега пак се тагват. Според мен всичко е с цел гледаемост, нали сегашният им уж спор извън играта. Не казахте, на мен сериозно ми е любопитно надутата Симонка има ли професия? Не говорим за образование, а работи ли? Laughing
А Теа и това безподобие на жена Анджела Ташева, която не знае нито да пише, нито да говори български явно са си приятели. Анджела е от най-яростно обиждащите Йоан. Разбирам защо чеченката Марешка Бардем искаше да я бие. Някои са хем прости, хем луди, хем ги толерират. Какъвто и да е Йоан, много просташко е някаква неграмотна компаньонка, защитаваща лудата си приятелка да пише "ei jena", "gnusar" на Йоан.

# 265
При влизането Симона каза, че не работи в момента.

# 266
Още се търси, при завършена френска и право.

# 267
Абе бърнаута си е много гадно нещо и познавам хора, които наистина имат нужда известно време да си отпочинат, за да се намерят - и са все кадърни хора с добро образование.
Симона обаче не мисля, че е в това число, по-скоро помага неангажиращо във фирмата на родителите си и си бичи айляк в Пловдив.

# 268
Разбира се, бърнаутът си е факт, не всеки е длъжен нонстоп да работи (ако може да си го позволи). Но и на мен Симона не ми изглежда от хората, които точно от пренатоварване не бачкат и се замислих, на 29 да те гледат вашите, но да се биеш в гърдите колко доминираща, смела и находчива жена си - меко казано смешно. През това време не спира да пътува и отсяда в хотели, затова се замислих. Маската й постепенно пада повече и повече, не ми харесва. Изглежда ми като жена, която иска мъжът да я носи на ръце постоянно, а в замяна ще има само критики, забележки, някой път и як скандал за "благодаря". Мъжът до нея ще трябва да целува краката й, че има този шанс да ги масажира.

# 269
Аз все пак се радвам, че няма онлайн магазин и не се представя за предприемач. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт