Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 810
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Не ми понася алкохол, не пия изобщо и съм доволна от този факт, но при Стиляна май е закърмена с това, ако се лее алкохол в тях от малка, е възприела това за нормално, само нз как черния й дроб ще издържи на шотове по 1 бутилка, това си е самоубийствено. Кой мъж навън ще я възприеме насериозно и да създава семейство и да иска дете да му ражда в това състояние, нз.

# 241
Чак сега успях да догледам епизода. Най-после интимни прояви и от други, не само от Симеон. 😁
Първата целувка - Йордан честно си призна колебанията, но и загатна фокусиране върху Стиляна, тя прие целувката, не намирам нещо лошо. Все от някъде трябва да почнат. 🙂 Чистата радост, която тя показа от акта, ми беше много приятен бонус. Относно алкохола - на нейните години много и момичета, и момчета са прекалявали, особено при неовладени емоции, а в последствие са го загърбвали изцяло. Смятам, че ако намери хармония в отношенията, тя също ще се промени.
Втората:
Не съм гледала друг път Гош и не знам с какво е спечелил всеобщата неприязън, но тук много ме кефи умението му да се изразява, неприсъщо за толкова млад човек. Не знам доколко е искрен, предполагам, че поне се опитва и ако лъже, лъже и себе си. Харесват ми като двойка, макар в началото да тръгнаха стратегически, с времето ми се струва, че се увличат. Изненадаха ме.
Третата целувка също ми се стори искрена. Там нямам съмнение, че Симона изобщо не брои Николай като бъдеща връзка, но си му се нахвърли с удоволствие. Разговорът не е за коментиране, криндж отвсякъде, но целувката си я биваше.
Симеон ме разсмя с оптимизма си да разтопи Ина. И сам не си вярва, но лековатият му характер поддържа самочувствието. Честно казано, малко завиждам на такъв тип хора. Какво от това, че голяма част от другите не го вземат насериозно и даже го хейтят, той се чувства толкова добре в кожата си, че и те неволно, при общуване с него, го приемат добре.
Йоан все по-малко ми е смешен, по-скоро ми става жал за него. Овъртолил се е в роли и цитати и искрено страда, че е неразбран. Така и не е схванал до сега, че старанието непременно да се харесаш, особено облечено в логорейно самоизтъкване и позьорщина, хич не е печеливша позиция. Дано отхвърлянето, на което е подложен тук, му даде така нужната перспектива. Не съм оптимист.

# 242
  • София
За мен Йоан е прав в критиката си към Симеон, ама не му достига, за да се изрази. Симеон играе безскрупулно. Но пък играта го позволява. Никой не е длъжен да се съобразява с честния код на Йоан.

На мен също ми липсва елемента на изкушението. В една игра без правила, всички почти упортито спазват правилата. В Too hot to handle не веднъж се е случвало някой някого да открадне, или вечерта всички да гледат неловко, докато например някоя Симона сменя леглото и отива при някой Йоан, тихичко и пред всички.

Данчо предупреди Стиляна, че нищо не ѝ обещава. Май пак не чете много добре ситуацията. Докато тя засия от радост след тази целувка, той изглеждаше просто доволен от себе си, че се е отнесъл коректно и сега му е чиста съвестта.

Хареса ми как Стиляна ясно даде на Йоан да разбере, да не я занимава със сплетни. При нея "тоя каза, оня каза" не важи, тя си ползва главата и си вади собствените си изводи.

Гош май ще наиграе Елена. Не му е "на всяка цена да спечели играта", но това е поза - видяхме как върти стратегии със Симеон. Бтв, и на синхрон не е задължително да са искрени - разчитат на нашите гласове, за да спечелят, и ни показват това, което си мислят, че искаме да видим.

За Николай и Симона мога да се закълна, че след време това, с което я е спечелил - именно тая сервилност, би било нещото, което най-много ще я дразни. То вече почва да прозира това в нейното отношение.

Относно това кой ще си тръгне - всеки може да е. Не само тия без мач са застрашени, понеже на всеки половинката може да изгуби игра. На следващия тур, ако Ина не загуби играта, решаващия глас ще бъде нейния. Ще оцелее този, когото тя реши да пощади, и аз бих очаквала всички рязко да почнат да ѝ се мазнят.

# 243
Симона ако е била с Емрах, такъв келеш, не се учудвам хич възпитано момче да не я влече. Утре тя ще си бие главата, властна и сама. Вярно, че има мазохисти, но визията не помага, а иначе на воля ще си има токсични връзки или ще бягат мъже от нея. Има разлика между да уважаваш себе си и да доминираш и вече да мачкаш някого, за да се чувстваш като принц/принцеса.
 А е по-голяма и го играе зряла уж.
 Елена е отследвала всички от предаването. До онзи ден с Гош си слагала сърца на снимки и май е махнала от профила си нещата, не следя като столкър, но ми прави впечатление. Ина като топ знаменитост всички хора си е изтрила и следва само 7 страници. Което при нея се знаеше, че е за слава всичко. При Елена ми е интересно какво може да е станало. Симона и Йоан също са се махнали, а до онзи ден се следваха. Йоан и Симеон си се ежат един на друг, но си се следват, смятам, че всичко сега е за рейтинг, а проблемът отдавна е загърбен.

# 244
Да, разбрахме с какво Ники е спечелил Симона - с това, че й бил почистил обувките първата вечер. Joy

# 245
Е, не само. И със сако я наметнал. 😁 Ще се повторя: да ѝ имам критериите.

# 246
Не ми понася алкохол, не пия изобщо и съм доволна от този факт, но при Стиляна май е закърмена с това, ако се лее алкохол в тях от малка, е възприела това за нормално, само нз как черния й дроб ще издържи на шотове по 1 бутилка, това си е самоубийствено. Кой мъж навън ще я възприеме насериозно и да създава семейство и да иска дете да му ражда в това състояние, нз.
И аз пия рядко и не нося на алкохол, но съм виждала много хора в 20-те си години да пият всеки ден/ през ден. Може да не е водка, но вино и бири в изобилие и да го представят като нещо съвем в реда на нещата и на майтап или понеже го приемат за толкова безобидно към 30 вече са битови алкохолици, но никой не говори за това понеже много се толерира  - първо ,за да си готин( да те приемат в компанията), в последствие за "нервите" и т.н. Така, че Стиляна въобще не ме впечатлява с бутилката водка, когато е разстроена, понеже тя не е единичен случай, а е една от многото, включително това се случва и при хора със стабилни професии.
 Но със сигурност, е проблем и се надявам като порасне малко да се пооправи и ако  пие така само за да прави напук на света и на родителите й, да спре.

# 247
Симона ако е била с Емрах, такъв келеш, не се учудвам хич възпитано момче да не я влече. Утре тя ще си бие главата, властна и сама. Вярно, че има мазохисти, но визията не помага, а иначе на воля ще си има токсични връзки или ще бягат мъже от нея. Има разлика между да уважаваш себе си и да доминираш и вече да мачкаш някого, за да се чувстваш като принц/принцеса.
 А е по-голяма и го играе зряла уж.
 Елена е отследвала всички от предаването. До онзи ден с Гош си слагала сърца на снимки и май е махнала от профила си нещата, не следя като столкър, но ми прави впечатление. Ина като топ знаменитост всички хора си е изтрила и следва само 7 страници. Което при нея се знаеше, че е за слава всичко. При Елена ми е интересно какво може да е станало. Симона и Йоан също са се махнали, а до онзи ден се следваха. Йоан и Симеон си се ежат един на друг, но си се следват, смятам, че всичко сега е за рейтинг, а проблемът отдавна е загърбен.
    Някъде не знам на лайв ли беше Николета  сподели, че предстои  да е главно действащо лице в серия. По- скоро някой от предаването с който беше на лайв я подкачи и тя каза ами не знам дали ще влезе в предстоящата сега серия или следващата.

Много се зарадвах днес на Новината за Неделчо и Ния Косара да им е честита радостта.
Гледала съм някои лайфове на Йоан и не ми изглежда лош човек, просто характера му не е наперен и мъжкарски и не резонира с визията му. Да, суетен е и малко недорасъл, но ако трябва да го сравня със Симеон например е по- човечен.

Гледайки нещата в Пейтриън забелязах, че доста хора в къщата се дразнят на поведението на Ина. Симона беше споделила, че са били приятелки в началото, но мутренското и поведение напоследък не и допадало. Чудя се това дали е защитен механизъм тип "не ми пука дали ще отпадна и без това не ми се стои тук" или не харесва никой от къщата и не знае как да играе от тук нататък.

Мисля, че Йордан разбра колко е важно да не е последен на битките и ще гледа да се раздава  повече и по- сериозно.

Гош е готов да изиграе Елена във всеки един момент и тя явно го усеща, защото не му вярва.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 04:38 от Камелия Николова

# 248
  • София
Гош и Симеон много добре усещат какво очаква да чуе човекът до тях и му го дават. И от двамата можеш да очакваш единствено да преследват собствения си интерес. Имам чувството, че при тях не могат да възникнат истински чувства към друго същество, всичко е Аз-Аз-Аз. Не виждам истински морал у тях.
Йоан е повърхностен, самовлюбен, но сякаш е възпитан добре и с повече мисъл към околните.
Йордан не е влюбен до уши в Ина. Просто се вглъбява много във взетите вече решения и дадената дума (дето само него го вълнува, но не си дава сметка). Болезнено честолюбив и лоялен, драпа към Ина само защото в началото е казал “тази ще бъде”. Не признава лошия си избор и не поправя грешката си, съответно не може да продължи към щастието си. за мен той е другата крайност на Симо и Гош.
Ивайло и Ники са най-уравновесени. Но тоя Ивайло, горкият, е мъка за слушане - в смисъл, като цяло, на практика - всяка трета дума му е паразит. Ужасно трудно се изказва,  то и мислите му не са дълбоки де. За мен образованието му е изтървано, но не и възпитанието, за щастие. Ники ми е фаворит, чудно защо не намира момичето в живота си.

# 249
Абсолютно съм съгласна с последните два коментара. Йоан наистина е недорасъл, но има добра душа.
Не мога да кажа същото за Гош и Симеон. Радвам се, че Елена не се поддава на „чара“ на Гош. Вътрешният ѝ глас крещи: Този е боклук. Дори в условията на изолация да му се върже, благодарение на това, че форматът е само един месец, бързо ще се осифери.

Другото недуразумение Симеон ми е много по-дразнещ, защото си прави PR на гърба на не толкова харесвани момичета. Лъже ги, дава им фалшиви обещания, които ще кажете, че не са фатални за живота им, но ги поставя в кофти светлина. Той изпъква с флиртаджийските си умения, а те изглеждат леко тъпи и неориентирани.

А двойният синхрон на двамата 'убавци беше върха на арогантността.

# 250
Той Симо много се гордее, че е много желан, но все забравя да спомене, че му вързаха само най-простичката и най-лу...,извинявам се, най-емоционалната. Grinning

# 251
  • София
Не мисля, че Йоан има "добра душа" . Реално обвинява другите за неща, които самият той прави. Изключително егоцентричен, драмата му не е, че е наранил, подвел или измамил друг човек, а че е излязъл лош. Лавира между това да е жертва и да изкарва другите лоши. Всичко при него е "аз, аз, аз". Никой друг и ничие чуждо страдание не го интересува, освен ако не може да го използва за да излезе по-голям страдалец. Не е никак интелигентен и се обяснява като малко дете, което е свършило беля, ама уж не искало, и другите стават лоши, че му търсят сметка. С две думи, токсичен е.

Симеон и Гош си играят играта. Гош не го харесам, елементарно се мъчи да навива със сладки приказки, но е очеваден. Симеон си играе някаква негова игра, и въпреки че не е баш "почтен", всъщност е доста откровен. Като образ прави шоу, иначе като човек не бих се занимавала.

# 252
  • София
Чак сега успях да догледам епизода. Най-после интимни прояви и от други, не само от Симеон. 😁
Първата целувка - Йордан честно си призна колебанията, но и загатна фокусиране върху Стиляна, тя прие целувката, не намирам нещо лошо. Все от някъде трябва да почнат. 🙂 Чистата радост, която тя показа от акта, ми беше много приятен бонус. Относно алкохола - на нейните години много и момичета, и момчета са прекалявали, особено при неовладени емоции, а в последствие са го загърбвали изцяло. Смятам, че ако намери хармония в отношенията, тя също ще се промени.
Скрит текст:
Втората:
Не съм гледала друг път Гош и не знам с какво е спечелил всеобщата неприязън, но тук много ме кефи умението му да се изразява, неприсъщо за толкова млад човек. Не знам доколко е искрен, предполагам, че поне се опитва и ако лъже, лъже и себе си. Харесват ми като двойка, макар в началото да тръгнаха стратегически, с времето ми се струва, че се увличат. Изненадаха ме.
Третата целувка също ми се стори искрена. Там нямам съмнение, че Симона изобщо не брои Николай като бъдеща връзка, но си му се нахвърли с удоволствие. Разговорът не е за коментиране, криндж отвсякъде, но целувката си я биваше.
Симеон ме разсмя с оптимизма си да разтопи Ина. И сам не си вярва, но лековатият му характер поддържа самочувствието. Честно казано, малко завиждам на такъв тип хора. Какво от това, че голяма част от другите не го вземат насериозно и даже го хейтят, той се чувства толкова добре в кожата си, че и те неволно, при общуване с него, го приемат добре.
Йоан все по-малко ми е смешен, по-скоро ми става жал за него. Овъртолил се е в роли и цитати и искрено страда, че е неразбран. Така и не е схванал до сега, че старанието непременно да се харесаш, особено облечено в логорейно самоизтъкване и позьорщина, хич не е печеливша позиция. Дано отхвърлянето, на което е подложен тук, му даде така нужната перспектива. Не съм оптимист.
Напълно съм съгласна с това. Хубаво момиче е Стиляна (въпреки лекият говорен проблем), май се и влюби. Алкохолът е заместител при нея. Ако влезе в стабилна връзка, ще спре да пие. Дано е по-скоро, пожелавам и го (дори да не е с Йордан).
В противен случай алкохолът и пушенето ще я състарят още на 30. Дано, дано не стане така 🙏🏻🫣

# 253
Скрит текст:
Скрит текст:
Втората:
Напълно съм съгласна с това. Хубаво момиче е Стиляна (въпреки лекият говорен проблем), май се и влюби. Алкохолът е заместител при нея. Ако влезе в стабилна връзка, ще спре да пие. Дано е по-скоро, пожелавам и го (дори да не е с Йордан).
В противен случай алкохолът и пушенето ще я състарят още на 30. Дано, дано не стане така 🙏🏻🫣

И аз се надявам да се случи чудо в живота ѝ, за да има смисъл да се бори. Притеснявам се обаче, че ако този, заради когото тя ще намери сили да надмогне вредния си навик си тръгне, тя пак ще залитне.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 11:30 от LadyCharming

# 254
Не знам дали е коментирано…извинявам се предварително!
Само на мен ли ми се струва, че Йордан се държи със Стилияна както Ина с него? Сякаш го прави за да види какво е от другата страна и да се “погледне” през очите на Ина?
Стилияна изглежда, че хлътва, но при Данчо Калпазанчо съвсем не е така! Сякаш го прави насила! Иииии пак ми липсват разговорите след церемонията!
Продължавам да твърдя, че Ина и Йордан са единственият истински мач в имението!💗 Всъщност следвани от Николета и Ивайло!😊
Следващата церемония ще е доста интересна! Съвсем се обърках кой…кого би спасил!🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт