Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 822
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Бях гледала Ивайло и Николай на лайф. Там Ники сподели, че е набор 99, а Ивайло – 98, ако не ме лъже паметта. Възможно е да греша, но си спомням, че казаха, че Ивайло е с една година по-голям от Ники.

# 226
Според мен в предаването липсва ръката на продукцията в разместването на картите. В други подобни формати често изкарват на среща двойки с потенциална съвместимост. Питат ги кой е втория им фаворит. Ето например...една среща на Николай с Елена и Йоан и Симона можеше да раздвижи нещата.. а сега всички се събраха да изкарат кротко докрая...

Абсолютно, в група са поставени и тези, които са се сдвоили и не са се изпокарали, движат в същите двойки, няма го елементът на изкушението и съвпадението - а тези, които са останали без мач се мачват с тези, които са се изпокарали. Малко, който остане свободен... трябва да има повече намеса за разнообразие в двойките, не да се пускат нови хора от нищото и пак само да се тъпче. Поне Симеон опозна и пробва различни хора на своя глава, вече дали одобрявам методите му - той си знае, какво да кажа....
Гош се върти около евентуално свободна жена. Като хрътка. Йордан се лепна за Ина след един период, в който всички бяха мачнати, а тя - не. При Симона и Николай забравих как станаха нещата, но яката го върза. Няма достатъчно самостоятелни срещи. Пуснати са всички като един клас ученици в къщата.

# 227
И аз искам среща между Ники и Елена. Мисля, че просто поведението на Симона не го предразполага. Искам да го видя да се разчупи, някой да го провокира, да се забавляват заедно. Няма как да е аниматор, пък да не е забавен и креативен.

# 228
Умилиха ме Неделчо и Ния, пожелавам им здраво бебе и щастливо съжителство.
Драмата на Йоан е, че не е естествен, а играе роля. Изградил си е някаква представа за идеалния мъжкар и се старае ли старае да го изиграе и спича, с което става просто комичен.

# 229
Умилиха ме Неделчо и Ния, пожелавам им здраво бебе и щастливо съжителство.
Драмата на Йоан е, че не е естествен, а играе роля. Изградил си е някаква представа за идеалния мъжкар и се старае ли старае да го изиграе и спича, с което става просто комичен.
Да, това пак ми говори, че е комплексиран и нарцистичен- те обикновено копират образ, някакъв фатален, привличащ внимание нарцисистите плюс това че се интересуват само от себе си. В неговия случай е решил напълно да го играе Масимо и в реалния живот, ама така не става, братче. Възможно от много малък да е почнал, но съм сигурен, че и в живота така отговаря и се държи, тоест навсякъде играе роля. Донякъде и Симеон, и особено Гош също, но там по-скоро като актьорска игра, а при Йоан е фалшива самоличност направо, липса на собствена такава освен ако мрънкало не е единственото му истинско призвание. Много як криндж!

# 230
Красива новина! Честито на Неделчо и Ния! Пожелавам лека бременност, здраве и късмет! Бях споделила, че не се следват в социалните мрежи, и проверих – все още е така (поне при мен така излиза). Възможно е да си правят някакви експерименти. Няма значение – важното е да се надяваме всичко да е наред и с отношенията им, и с бременността. Пожелавам им оттук нататък само най-добрите моменти!
Относно Ники и Елена, подкрепям мнението ви. И аз смятам, че биха били по-подходящи заедно, отколкото Елена с Гош или Ники със Симона. Видно е защо Симона е с него – тя сама си го каза: той не си върти очите, праволинеен е и т.н. Просто е сигурен ход в играта.
Това със Симона и Емрах малко ме учуди. Може би защото знаем с какво се свързва името му и всички имаме някакво наблюдение върху него. Ясно е, че Симона е жена, която търси пари и иска да пробие в шоубизнеса, както каза Гош, но бих я свързала повече с други имена, отколкото с Емрах.

# 231
Иначе имаше все пак една сцена на влюбен човек в предаването...Стиляна, в последния епизод, когато Йордан я целуна. Лицето ѝ цялото светеше от щастие. За жалост, несподелена любов...

# 232
Дано в името на любовта Стилияна намали пиенето.

# 233
Иначе имаше все пак една сцена на влюбен човек в предаването...Стиляна, в последния епизод, когато Йордан я целуна. Лицето ѝ цялото светеше от щастие. За жалост, несподелена любов...

Стиляна е силно влюбена в Йордан.......само да не докосва водката.......
Те двамата ми харесват като двойка.

П.С. Аз дълго време не можех да повярвам, че има алкохолен проблем.
Дано да се осъзнае, толкова е красива ,но е лабилна и й липсва балансът.

# 234
За съжаление проблемът на Стилияна е сериозен. Всички сме пийвали и все още пием, е сигурно има и трезвеници във форума, да не обобщавам, но тя се налива. Трябва ѝ много добър терапевт. Момичето е добро и красиво, дано не се затрие. Познавам хора, които са тежко зависими и то си е въпрос на организъм дали ще се пристрасти до степен на болестно състояние.

# 235
За съжаление проблемът на Стилияна е сериозен. Всички сме пийвали и все още пием, е сигурно има и трезвеници във форума, да не обобщавам, но тя се налива. Трябва ѝ много добър терапевт. Момичето е добро и красиво, дано не се затрие. Познавам хора, които са тежко зависими и то си е въпрос на организъм дали ще се пристрасти до степен на болестно състояние.

Не контролира количеството,........а споделя ,че изпива бутилка водка(700 мл.вис.градусов алкохол).....аз се потресох.
Допусках, че  продукцията преувеличава , но всъщност  момичето има проблем......

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 21:28 от Berussa

# 236
Всички сме пийвали и все още пием, е сигурно има и трезвеници във форума, да не обобщавам
Така е, не обобщавай, хаха. Аз не пия изобщо. При Стилияна положението е отчайващо. 1 л. водка на шотове, на тези години. Смятайте на какво ще прилича като стане на 40.. А съм убеден, че и пошмръква Grinning

# 237
  • Варна
Ееееее, прекалявате.

# 238
От сега вече лицето й се променя, в сравнение с балните снимки например. Неясен поглед, притворени очи, т.н. Алкохолът се отразява, а е красиво момиче, да. Преди е била по-слънчева. Не от хубаво може да се напива - или нещо й тежи, или в другия случай е изпусната била, защото кога се е пропила, няма 22 още, а вече? Моите бивши съученички, които пият стабилно (е не чак толкова), бяха оставени и по дискотеки още на 16 обръщаха чашката.
Винаги съм се отвращавал от мъже пияници, които свързват мъжеството с алкохолизъм. При жените е още по-противно. В ДиК и Ергена съм видял повече жени битови алкохолици от мъже. Пийни едно коктейлче, една студена биричка дори, но излагации с цели бутилки тежък спиртен алкохол, ами това е ужасно.

# 239
  • България
Един път през живота си се напих по-стабилно до там, че да не помня нищо. Повече не посмях и пия само в малки количества вино и слаби коктейли. При все че тежа повече от Стелияна - не си представям да изпия шише водка, докато ме снима камера. Ивайло заради това избяга.

Иначе след предаването Ивайло и Ники си снимат сторита и се забавляват. Готините момчета са си дружинка. Имат забавно клипче как имитират Симеон и Йоан. Господин Робот има по-добри актьорски умения от повечето завършили НАТФИЗ.

Общи условия

Активация на акаунт