Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 826
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Не ви ли стана странно, че имаше толкова много нагласени синхрони в епизода, но нито един - разговор между Ина и Симеон, относно дадената гривна. За мен щеше да бъде по-любопитен от темата за любовния живот на Симеон и Симона.

# 211
Според мен цялата драма на Йоан със Симеон е, че реално му отне възможността на мач с Ирен или Арина. И вече Йоан увисва на 100 процента, а иначе можеше да се пробва. Само за интереса си мисли, не е някакъв кой знак със мислител и морален стожер.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 15:52 от Polikseni

# 212
  • София
Да добавя, че възрастта не е оправдание, но Симеон е 2002-ри набор и ако не се лъжа Йоан е по-голям 9-10 години, точно както Николета е 15-на години по-голяма от Елена. Не отива нито на Йоан да обижда така грубо Симеон, който макар лекомислен, не е грубиян.
Казвате, че едва ли не Симеон е тарикатче, но нима Йоан не е манипулатор - много груб и тежък става в дадени моменти и много нежен, когато егото му се гали. Не го обиждам, но там комплексите и нарцисизмът са много изявени и не смятам, че ще има промяна в бъдеще. Със сигурност е много трудно да си приятел с такъв човек, още повече половинка. Не отива на 30+ годишни хора, от които по-зрял и стабилен характер се очаква, да се зверят така.
Абсолютно подкрепям. Симеон е по-зрял от Йоан и по-адекватен.
На 30 години да си още самовлюбен инфантил, не е добре.
И като заговорихме за набори, аз така и не разбрах възрастта на участниците. Само за Елена стана ясно, че е на 19 и е още почти дете (чудя се на родителите и, как не са могли да я спрат да участва, за мен е безумно).
Та каква е възрастта им, някой знае ли?
Симона например също ми изглежда на около 30, направо като леличка е на повечето участници.

# 213
Симона тия дни е навършила 29, но като при всички - процедурите я състаряват.

# 214
За мен Йоан, като част от тези, които са вътре за реклама, да си осигури повече моделски ангажименти, покани за снимки в клипове/филми и т.н., се е притеснил, че не е харесван във формата, не получава одобрение и подкрепа. Неговото аплоа е сексапилен и неустоим за жените мъж, постоянно мисли как ще изглежда в очите на хората, вижда се как позира на всеки кадър, как се оглежда за камерата и т.н. Кофти е да излезе, че е гадняр спрямо жените, които са му основна таргет група. За мен това постоянно изтъкване по-скоро е нещо като кризисен PR, отколкото действително съществуващо прекомерно самочувствие.

Ако е искал да се изкара сексапилен и неустоим нещо не му се получават нещата. От толкова жени ни една не се завъртя около него, въпреки външният вид.
А за това, изтъкването е PR не мисля така. Когато постоянно изтъква и говори само за себе си, го прави несъзнателно. Личи си, че не го прави умишлено, просто така е свикнал. Не се усеща, че го прави иначе би се постарал да не го прави често.При него всичко се върти около него. Дори когато нападаше Симеон, че е излъгал 4 жени го правеше с идеята, че така го е ощетил, и затова няма мач с никоя.

# 215
Според мен цялата драма на Йоан е ,чата Симеон е, че реално му отне възможността на мач с Ирен или Арина. И вече Йоан увисва на 100 процента, а иначе можеше да се пробва. Само за интереса си мисли, не е някакъв кой знак със мислител и морален стожер.
Всъщност си абсолютно права, изобщо не се бях сетила. Дано Неделчо и Мишо се сетят да го заковат точно с този въпрос.

# 216
Според мен в предаването липсва ръката на продукцията в разместването на картите. В други подобни формати често изкарват на среща двойки с потенциална съвместимост. Питат ги кой е втория им фаворит. Ето например...една среща на Николай с Елена и Йоан и Симона можеше да раздвижи нещата.. а сега всички се събраха да изкарат кротко докрая...

# 217
Да добавя, че възрастта не е оправдание, но Симеон е 2002-ри набор и ако не се лъжа Йоан е по-голям 9-10 години, точно както Николета е 15-на години по-голяма от Елена. Не отива нито на Йоан да обижда така грубо Симеон, който макар лекомислен, не е грубиян.
Казвате, че едва ли не Симеон е тарикатче, но нима Йоан не е манипулатор - много груб и тежък става в дадени моменти и много нежен, когато егото му се гали. Не го обиждам, но там комплексите и нарцисизмът са много изявени и не смятам, че ще има промяна в бъдеще. Със сигурност е много трудно да си приятел с такъв човек, още повече половинка. Не отива на 30+ годишни хора, от които по-зрял и стабилен характер се очаква, да се зверят така.
Абсолютно подкрепям. Симеон е по-зрял от Йоан и по-адекватен.
На 30 години да си още самовлюбен инфантил, не е добре.
И като заговорихме за набори, аз така и не разбрах възрастта на участниците. Само за Елена стана ясно, че е на 19 и е още почти дете (чудя се на родителите и, как не са могли да я спрат да участва, за мен е безумно).
Та каква е възрастта им, някой знае ли?
Симона например също ми изглежда на около 30, направо като леличка е на повечето участници.

На Симеон и Стиляна видях снимки от бала випуск 2002 и така разбрах. Николай и Йордан са 99-та година. Йоан трябва да навърши 31 и това май е всичко, което знам. А и Коцката се е написал 97-ми набор, а Теа е по-голяма от Симеон между 00 и 98 трябва да е. За другите нямам представа.

# 218
Теа май покрай Ергенът я гледах, че е 98 набор. Николета май казаха, че е на 33, Ина е на 23.
Гош ми се върти, че е 98 илил 99.

# 219
  • София
Благодаря за инфото.
Сега се сетих, че Теа каза на Симеон в един от по-ранните епизоди, че е на 25 и вече и дошло време за сериозна връзка.Joy
Порових се и разбрах, че Николета на 32-33 (май е най-голямата там), Гошката е на 24, остана ми Ивайло само неизвестен.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 15:24 от jasmin tisane

# 220
Теа май покрай Ергенът я гледах, че е 98 набор. Николета май казаха, че е на 33, Ина е на 23.
Гош ми се върти, че е 98 илил 99.

А Гош ми е набор, 00 е и той.

# 221
И на мен Ивайло ми е мистерия, като жокер имаме само, че е под 31, защото Йоан е най-възрастен.

# 222
Не е ли 99?

# 223

Не, излиза, че и той и Ина ако е на 23 наистина (изглежда по-голяма) са 00 набор. Просто той е рак и е навършил 24 вече, а тя - стрелец и е вече в зимния сезон Stuck Out Tongue Winking Eye

# 224
Аз сега видях, че участниците са модели на колекцията на Едис, която е кръстена на формата. А пък Ивайло позира и с други модели.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт