Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 156
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Той даже сълза пуснал при изгонването на Теа, като е осъзнал, че няма да има повече шамари по време на с**с и ритник отдолу....

Този не е наред по принцип.

# 46
  • софия
Хубав подкаст,  с ужасен звук, но все пак  става.
Симпатична ми стана Ирена, доста по- различна ми се видя, спокойна и искрена.
Яд я е, че не е успяла да се покаже реално. Много се е спекла. Вярвала на Симо, не очаквала избора му. Но и тя играла грешно, чуди се как не се е усетила и се оставила Симо да я убеди да играе с него като било ясно, че   "човек не може в такова предаване два пъти да срещне любовта" . Демек..... ясно....Grinning
Почвам да усещам как мястото на Симето на финала  изстива.... Joy

Неделчо твърди, че решението на церемонията си е на Симо. " той успя да го скрие дори от мен" - вика Неделчо. Симо иска той да води, създава шоуто, не някой друг да му казва - така го определиха. И аз така го определям Симко. Grinning

Вашата роля с Гош беше най-трудна - казва Неделчо. Както излиза други нови няма да влизат.
 В първите подкасти помня бяха споменали, че по някое време няма вече да могат да играят коалиционно или със стратегии.
Очаквам скоро да  видим какво означава това за играта.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 01:15 от freespirit

# 47
Ами тогава да не се оплаква, че го шамарят по време на секс, така е със строгите господарки.
Ами той не се е оплакал, даже хич..

# 48
Ирена в подкаста се представи по-добре, отколкото в предаването за мен. Беше искрена, призна, че е била притеснена, не се правеше на каквато не е. Оказа се, че има амбиции, ще става лекар и завършва скоро. Не говореше лошо за участниците. Беше добронамерена и много искрена. Определно харесва Симеон, няколко пъти каза, че е страхотен, даже намекна, че са щели да стигнат до по-голяма близост, ако не е бил контузен...Както се каза Симо няма почивен ден. Simple Smile)))

# 49
Никакъв шанс да го гледам. Даже не ми е любопитно колко по-различна е. С участието си в предаването, вместо да си намери гадже, успя да си изгони половината бъдещи кандидати.

# 50
Йоан е предложил сценката и на Ирена. Само на мен ли ми изглежда много крийпи, малко като сексуален тормоз? Единствено с Теа тази сцена би изглеждала ок.

# 51
Йоан е предложил сценката и на Ирена. Само на мен ли ми изглежда много крийпи, малко като сексуален тормоз? Единствено с Теа тази сцена би изглеждала ок.

Да, creepy e. И ясно, че той е в предаването за да става известен, обаче прекалено много си гони целите,или по-точно - на всяка цена...
Предлага на всичко живо и за какво? За да стане ТОЙ известен. Какво ще има за момичето от участието в такава сценка? Нищо.
А Теа според мен няма как да стои добре в такава сценка, защото тя самата е доминираща, а не е "робиня". И макар да е луда калинка (аз не я харесвам особено), камерите я обичат много повече от Йоан, по-артистична е, и той съответно няма да може да изпъкне. (Не че и на сцената със Стиляна изпъкна кой знае колко) 😂

# 52
  • Paris
Аз го пуснах слушах малко, превъртях и попаднах на някакъв момент, в който тя каза, че “всяко мускулче и се отбелязва”, защото тренирала и реших, че няма смисъл да слушам повече.

# 53
Голям парадокс, говори сякаш има огромно самочувствие, а действията й - на жена с много ниска самооценка.

# 54
Записвам се и аз в темата. Благодаря, Diavolo! Simple Smile
Aз си мисля, че следващият изгонен ще е Йоан и дано, че едвам го търпя този женски полов орган. Не мисля, че Ина ще му върне жеста с гривната. Честно казано и Ина не знам какво прави в това предаване освен за трупане на "слава". Междудругото вчера попаднах на нейни клипчета в Тик-ток, има доста добри певчески данни.

Относно Николета и Ивайло смятам, че Николета наистина има симпатии към него, но той към нея не, по-скоро я приема за добра компания.
Ирена я пуснах сутринта в подкаста, сякаш говореха от тоалетната та не ги слушах много.

# 55
  • софия
Това го имаше в някой от старите епизоди. Много мазно и обясни, че и е приготвил страхотен подарък, който никой друг не и е правил до сега, но щяла да разбере на следващия ден. Много се смях тогава, защото подозирах какъв е. Интересно ми е, дали и с Ния Косара се е пробвал, само тя остана.😄

# 56
Евентуален спойлер

Скрит текст:
Скрит текст:
Вярно ли е, че Йордан е новият ерген. Отворих сега темата за Ергена между сезоните и там някой так е писал 😯😯😯

# 57
AirFairy, не. Опитват се да подхлъзнат жълтурковците Grinning

# 58
Знаем, че хората трудно оценяват себе си и личната самооценка далеч не е толкова обективна, колкото ако търсим чужди кусури, но ако Ирена стане педиатър, задължително бих търсила второ мнение.
Влезе с визитката на съблазнителка, на яхтата сряза Симо брутално, та чак му трябваше време да се осифери, един куп нелепи самооценки и на последния съвет дрънкаше нещо за осанката, която имала. Иии после – щяла да прави се*с със Симо, ако не бил повреден!?

# 59
А правилно ли чух на последната церемония, че Ивка каза,че Ирена е правила секс със Симеон?

Общи условия

Активация на акаунт