Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 102
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема. То, всеки може да отпадне, защото, ако върви както досега, една от жените няма да има възможност да даде гривна. Искам да отпаднат Симеон и Ники, защото първият ми е противен, а вторият - ужасно скучен. Ако Ники го няма, може да се завихри нещо около Симона, но засега тази уж любовна двойка са ми само като статисти. Дразнят ме, защото решиха да играят на сигурно и никакво шоу не правят.

Много странно желание имаш.Искаш да махнеш единият защото бил скучен и в същото време с него искаш да махнеш и този, около който се върти сезона.
Да, точно така! Мисля, че Симеон достатъчно “въртя” сезона, време е и другите да се изявят.

# 31
Благодаря за темата 🌺
Ще влизат ли още хора?
Нищо не знаем и нямаме "жокер" от промото или от Мишо, по мои калкулации трябва да влязат поне още двама. Иначе би било много скучно да само двама в началото и това да е.

# 32
Дано не вкарат Киро Брейка.

# 33
И аз искам вече нови хора, но дано не са известни лица, а някакви нови, мистериозни и симпатични.
Не виждам логика нито Стиляна, нито Ина да спасява Данчо. За мен това би било поведение на подлога от страна на Стиляна и така няма да му се докаже, щото драпа като луд - Ина, та Ина. А какъвто и да е Симеон, Ина беше пътник - логично на него да върне за услугата.

# 34
  • София
По прости сметки май няма да влизат повече хора. През 2 седмици отпадат по двама, докато дойде време за финала, ще са 5 човека вътре. Освен ако не е по-сложно, отколкото си го мисля. Grinning

# 35
Гледам Ирена  при Неделчо и Мишо.Интересно е.Със Симеон се познавали от фитнеса ,където тя е работила.Очаквала е да излязат някой път ,но не се е случило.На Симеон се е смеела на простотиите му и го е харесала,вярвала  е в него,макар че го е знаела от социалните мрежи ,че бил сваляч.Целували са се в спалнята ,щото Симо искал да види как се целува.Най-близка си е останала с Ина и Николета,на Симона и се е възхищавала на стила и ,на стойката и ,държанието.Харесала е Николай като човек и донякъде Йоан.Ако е била влязла още в началото веднага е щяла да иска да бъде с Йвайло.Щяла да прави хореография на високи токчета за клип на Ина.Ще специализира дет.педиатрия.Съжалява ,че се е захванала да играе със Симо ,трябвало да остане с Йоан.Можела е да прави секс със Симеон,ако не беше контузен Grinning Ирена  си качила гърдите на врата ,издърпала ги от сутиен да изглеждат уж по големи ,но по-скоро е смешна.

# 36
Горният коментар е много по-интересен от подкаста!
Flowers Rose

# 37
По прости сметки май няма да влизат повече хора. През 2 седмици отпадат по двама, докато дойде време за финала, ще са 5 човека вътре. Освен ако не е по-сложно, отколкото си го мисля. Grinning
Остават 7 седмици до финала, тоест 14 епизода (не бяха ли казали повече?). Две двойки ли са на финал, защото в главата ми е тази информация, но не съм сигурна, че са го обявявали.
Сега имаме 5 мъже, 5 жени и Йоан. Права си, че няма време за нови, ако вървят по старата схема, но аз си мисля, че полуфинала ще е с повече хора и рязко ще намалеят, за да е по-интересно. Тоест има и шанс да се вмъкнат.
Ще видим.

# 38
Гледам Ирена  при Неделчо и Мишо.
Звукът е като от преизподнята, но все пак...

# 39
Само Ники е скучен, но той си  е такъв и навън, предполагам. То даже не точно скучен, а спокоен и флегматичен. Не си подхождат много, но ще видим отвън дали ще им се получат нещата.
Не знам. Мисля, че той внимава как се държи със Симона за да не я отблъсне. Бизнеса му навън е аниматор на детски партита. Това както и да го погледна не е за скучен човек. И мисля, че скучен не е думата за него а по- скоро спокоен.

# 40
  • София
Сега имаме 5 мъже, 5 жени и Йоан.

SatisfiedSatisfiedSatisfied

Йоан не е много като мъжете, да. Simple Smile
Днес последвах Симеон, за да видя каква е тая караница, която са имали с Йоан. Ами..... Йоан обижда като каруцар, простете. Използва едни думи, дето нямат нищо общо с претенциите му за добра душа -  събрани в едно и също изречение.
И държи сметка на Симеон защо не е дал гривна на Ирена и Арина - все едно някой му дължи обяснение точно пък на него.
Симеон, Гош, Николай и Ивайло са снимали доста видеа, в които се гъбаркат с Йоан. Има едни с прехапана долна устничка . Simple Smile Нищо чудно, че не общуват с Йоан след края на снимките.

# 41
В подкаста с Ирена (с лошия звук) стана въпрос за момента, в който я обвиниха, че тя чийтва по време на игра, нали тогава тя уж спечели с Йоан, а после казаха пред всички, че лъжат и им отнеха победата и съответно наградата.
Неделчо каза, "нямаме доказателства, не сме го снимали". Ама...  Гуспата бил видял нарушение. Извинете, ама това е несериозно. Гуспата и никой друг. И нямат кадри! Обаче пред всички ... унижения и обвинения. Това беше мега тъпо!

# 42
  • София
Да, много тъпо се изказа Неделчо за "нарушението" в играта - "Наша е вината, че нямахме камери там, но оставяме на зрителите да преценят имало ли е измама или не". Rolling Eyes
Иначе Ирена ми направи доста по-добро впечатление, отколкото в предаването - по-гладко й течеше мисълта и не каза нищо лошо за никого. Не изглеждаше засегната и ядосана от постъпката на Симеон, няколко пъти каза, че е много добър човек. Бил душата на компанията, знаел какво иска да чуе една жена и й го казвал.
Втрещи ме, че следва медицина. Като се сетя как не можеше да върже едно изречение във формата, никога не бих предположила.
Не е играла с Йоан, защото не харесала, че мрънка за храна, не изслушвал и непрекъснато прекъсвал, когато някой му говори. Мишето вметна "Е, ако бяхте говорили за него, със сигурност нямаше да прекъсва." Joy Явно не харесва Йоан, защото на няколко пъти подхвърли иронични вметки за него.

# 43
Да, Мишето говореше за храната на Йоан, за пилешкото... Той и в други подкастове го подиграва, че е суетен.
Ирена каза, че в Тик Ток Симеончо пускал "скандални видеа", обичал жени тип "господарки" все едно.. не употреби тази дума, но.. властни, такива, които да владеят положението, да са инициативните и да командорят.  Той виждал точно това в Теа и за това я харесвал. А Ирена видяла сълзи в очите му, когато изгонили Теа, ти да видиш!
Отделно каза, че в Тик Ток профила на Симеон имало многократни послания за полигамия и за свободни връзки. Хмм...

# 44
Ами тогава да не се оплаква, че го шамарят по време на секс, така е със строгите господарки.

Общи условия

Активация на акаунт