Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 096
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Гласувах, че Йоан и Йордан ще отпаднат. Единият така и не успя да създаде адекватни отношения с която и да е жена. Другият така се оля и подложи на Ина, че никой няма да го спаси.
Относно твърдението, че Ина била голяма хапка за Йордан - не виждам нищо стойностно в нея. Една надутост и нищо повече. Умен човек трябва да може да види отвъд излъсканата фасада (макар че и красавица не я намирам, доста пошло изглежда). А отвъд фасадата няма нищо, празно е. Само едни голи претенции.
Но всеки избира сам колко и докога да се унижи за подобна личност.
Дотук симпатизирам на Елена и Гош - много млади, сладки са. Подхождат искрено и свежо един към друг (поне на пръв поглед).
Като цяло обаче с тия татуси, мигли, джуки, мускули и фръцкания, участниците са ми доста ниско ниво, трудно ми  е да ги приема сериозно.
Николета, при всичките и претенции, е много семпла и кичозна персона. Мъжкарее и грубее, затова и само върти стратегии, никой реално не е привлечен от нея. То и аз не бих била, ако съм мъж.
Стиляна ми е симпатична, може би тя е една от малкото, които реално търсят някакво свързване да открият вътре. Но не го намира, млада и неопитна, прави грешка след грешка.
Симона и Ники са ми ...бляк. Не си подхождат, тя му е като майка, така го и командва. Не е ли по-голяма от него, прилича ми на 30+? Освен това нейните претенции за красота и нежност никак не се оправдават, доста е тежичка, трябва да поотслабне.
Олелеее, спирам, че се олях.

# 16
То няма лошо нещата около двойката Ники-Симона да са спокойни, но изобщо не ги дават. Ники наистина има епизоди, в които само го виждам за фон, като статист отзад. Симона чат-пат подмята някоя категоризация в стил "Всички мъже са...всички жени са..." и това е.
И толкова ли няма някой интересен разговор между двойките. Няколко пъти чухме Николета и Ивайло с: "Шъ съ чуем отвън."

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 12:49 от Meddyy

# 17
  • Варна
Благодаря за темата.

Аз ли нещо пропуснах за Николета и Симеон или просто е станало грешка?

# 18
Благодаря за темата.

Аз ли нещо пропуснах за Николета и Симеон или просто е станало грешка?
Трябвало е да е Ивайло. Симо още само нея не е налазил Grinning
Наистина в последните епизоди се изгубиха Симона и Ники, но преди това бяха главни герои.

# 19
Благодаря за новата тема, както винаги уютно място си направил.
 Аз чакам с нетърпение подкаста с Ирена, да видя още колко бисера ще съберем в кошницата от нейни изказвания.😃
С много мъка изгледах две клипчета с нейно участие (едното 14 мин а другото около 6)събира след церемонията когато си събира багажа и Николай и Симона стояха там за подкрепа. Опитва се да каже нещо, но никаква свързана мисъл, напрегнах се и в крайна сметка нищо не можа да каже или да завърши изречение. Ако се гледа отстрани силно се надявам да види своите недостатъци и да работи над тях. Хареса ми нещо, което Симона и каза "Добре де ти защо не опита с Йоан, знаеш Симеон, не може да не го познаваш как можа да му се вържеш?"
А тя само клепа и "Ами той ме придърпа и ми говореше против Йоан".

# 20
Не разбирам как хем познава Симеон от преди, има формирано за него мнение (както разбрахме, доста релевантно), хем толкова бързо той успя да я увъртоли. Като му каза нещо от рода на това, че мислите му били красиви и щях да падна.

# 21
  • София
Директно от плажа редактирах основното мнение докато си пия фрапето. :p
Ами такова инфо имах за парите. Явно е грешно. Вижте дали така добре или ако не е, какво да напиша.
Да, има неволна грешка на втория въпрос. Очевидно питам за Николета и Ивайло.
Две седмици ще е така, сори ама бързам, да не си ям от времето за почивка.
Не смея да редактирам анкетата, че ще се разбъркат отговорите.
Айде, че ме чака 1 км. плуване в открити води. Simple Smile

# 22
Благодаря за новата тема. То, всеки може да отпадне, защото, ако върви както досега, една от жените няма да има възможност да даде гривна. Искам да отпаднат Симеон и Ники, защото първият ми е противен, а вторият - ужасно скучен. Ако Ники го няма, може да се завихри нещо около Симона, но засега тази уж любовна двойка са ми само като статисти. Дразнят ме, защото решиха да играят на сигурно и никакво шоу не правят.

# 23
Благодаря за темата 🌺
Ще влизат ли още хора?

# 24
  • София
Е, Симона се опита да направи един скандал. Laughing

# 25
Дяволо, линка, който си дал за Инстаграм на Симеон, лично при мен дава грешка. С този виждам, че го отбелязват.

# 26
Аз очевидно съм изостанала с модерните изрази, ама какъв е този пинки промис, дето толкова го споменават?

# 27
Благодаря Diavalo за новата тема! Страхотно си я заформил!
Относно Ина, аз няма да спра да повтарям, че не виждам харесване спрямо Йордан, а визуалното харесване, за което говорите - че тя може и друг да харесва повече, но да е зает вече. Бързо се заформят някакви двойки, може накрая и с друг да я видим (и по-добре, че тези отношения ме гриловат на бавен огън, не мога да ги гледам заедно).
Мисля, че Йоан или Йордан ще си тръгне. И Стиляна сама си го направи, но ми е жал за нея. Аз напук щях да дам на Йоан, не на Йордан, въпреки че не ми е антипатичен, на нейно място.
Относно егото - да преследваш някого заради его означава да искаш да докажеш, че човек, който е студен или те реже, може да го накараш да се влюби в теб. Има и една крива логика "не го/я искам, но не искам и друг/а да го има". Хората с голяма нужда от валидация го правят, отделно твърде лесното може да не им е интересно.

# 28
Благодаря за новата тема. То, всеки може да отпадне, защото, ако върви както досега, една от жените няма да има възможност да даде гривна. Искам да отпаднат Симеон и Ники, защото първият ми е противен, а вторият - ужасно скучен. Ако Ники го няма, може да се завихри нещо около Симона, но засега тази уж любовна двойка са ми само като статисти. Дразнят ме, защото решиха да играят на сигурно и никакво шоу не правят.

Много странно желание имаш.Искаш да махнеш единият защото бил скучен и в същото време с него искаш да махнеш и този, около който се върти сезона.

# 29
Аз очевидно съм изостанала с модерните изрази, ама какъв е този пинки промис, дето толкова го споменават?
Сключване с по един от пръстите на двамата ,в знак на обещание .

Общи условия

Активация на акаунт