Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 735
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Изобщо не е влюбен, просто си мисли, че няма да изглежда "мъжки", ако обикаля като цветарка от цвят на цвят. И е с наранено его, защото две жени (Симона и Ина) не проявиха интерес към нацепения мъжага, който на теория трябва да е неустоим за жените. Отхвърлянето задейства точно този механизъм на доказване, да покажеш, че си заслужаваш.

# 541
Е как не проявиха интерес? Че Ина не е стока, не е. Стиляна първо влезе в режим оправдание, ако няма даден имунитет, да го задържи ще е най-голямата глупост. Влиза в режим подметка за него. Така няма да го спечели, то пък какво има да спечелваш такъв човек. До края на предаването, няма ли да натисне и Елена, и Николета, а после да се жалва пред Ина Joy Явно хората не ценят доброто отношение, щом той е луд по Ина, а пък Стиляна за него ще прекоси океани, а не можеше за Ивайло да се стегне. Дай да тичаме по дивото...

# 542
Изобщо не е влюбен, просто си мисли, че няма да изглежда "мъжки", ако обикаля като цветарка от цвят на цвят. И е с наранено его, защото две жени (Симона и Ина) не проявиха интерес към нацепения мъжага, който на теория трябва да е неустоим за жените. Отхвърлянето задейства точно този механизъм на доказване, да покажеш, че си заслужаваш.
На 100% подкрепям това мнение. Ако Ина реши да му “пусне”, Данчо ще се уплаши и веднага ще се отдръпне, защото вече я видя какво представлява като човек. От друга страна, с действията си жената показва, че е доста обиграна - завърти опашка около него, после се отдръпне. А Стиляна е чиста душа - казва си, че го харесва и не му върти мръсни номера.

# 543
Стиляна може така да си говори, но до церемонията има време и не бих се учудила да спаси Ивайло (дано!). Няма какво да прави вътре повече, всичко и всички я наранявят, заради на Йордан изцепките.
Масажа на Ина беше проява на жестокост и непукизъм към чувствата на другите. Ако имаше поне малка загриженост, щеше да остави Йордан да си ближе раните и поне да се опита да бъде с друга.
Забелязвате ли как когато Йордан и Стиляна са насаме, той говори и се държи коренно различно - обгрижва я, изтъква как си споделят и се разбират. В момента, в който в разговора присъства и Ина, обръща палачинката и сипва на Стиляна как й казал, че ще я нарани, как имал чувства само към Ина. Това е толкова грозно - да й казва тези истини и да я отблъсква точно пред Ина и пред останалата публика.
Не се прави така, след като категорично си разбрал, че не я искаш, дръпни я настрани, кажи й така и така, опитах да се сближим, но не става. Ако не можеш вече да си приятелка с мен, ще те разбера, но недей да ми даваш гривна.
А той пред всички й сипва, че я бил предупредил, пък я целува, пък искал само Ина и я използвал - ето това е противното, че не само оронва своето достойнство, но и не пази това на човекът, който му даде най-хубави неща в тая къща и който се грижи най-много за него.
Колкото и някои хора тук да казват, че била пияница и лепка и т.н. Дори и така да е, тя не заслужава да бъде излагана така пред всички. А можеше да постъпи като Ивайло, да се разберат отстрани и всеки по пътя си.
Освен това, какви са тия приказки, че искал да излиза, щял да се трови и прочие глупости. Не можеше ли просто да каже на Стиляна, че не иска да му дава гривна. Тогава тя щеше да си прецени дали да играе изобщо, но нямаше да се напъва да става първа.
Неговото поведение я вбеси, защото го харесваше истински и имаше идеалистичен образ за него на лоялен и романтичен мъж ( което подобно отношение търси), но след срутването на образа и караниците между тях, тя започна да играе реваншистки, защото така преработва раната. Разбирам я, млада и темпераментна е, след години вероятно няма да се държи толкова незряло, защото се вижда че осмисля нещата, просто й трябва време и по-читава среда.

Йордан доста се изложи, а в началото му съчувствах.

# 544
Дам, чистата и добра душа Стиляна , която при първия проблем с партньора си , се втурва да му изневери. Явно така постъпват добрите хора и е оправдано. Но какво ли знам, като не съм от тях. В кого всъщност се влюби Стиляна , имаше добро разбиращо я момче Ивайло за партньор, но пусто завидя на ' токсичната' пламенна връзка ,която се разиграва пред очите и. Прииска и се , нея така страстно да желаят . Не е влюбена в Йордан , а в идеята на нея така да боготворят. Тя и Симона наврънка на Ники , че не показва достатъчно страст .
На Йордан му се случи същото , което той направи с Ина. Нездравите му емоции сринаха нейния имидж, сега търпи същото.

# 545
Не съм съгласна, че Йордан срина имиджа на Ина. Колкото повече я показват, толкова повече си го срива сама. Има излъчване " а ти какво ще ми дадеш", постоянно се налива и пафка вейпа.
На синхроните е същата, говори колко много я владее тая игра да пързаля хората и да вади най-лошото от тях. Може да има и други страни, но засега не сме видели.

Стиляна не е чиста като сълза, неуравновесена е, ако бях нейна близка, не бих я съветвала да влиза в предаване.
Но в риалитито никой не е наранила и заблудила.

# 546
А на Стиляна няма ли да светне червената лампичка? Той вече няколко пъти й я светна. Не им прави част на тия двамата, ама най-големия среден пръст Стиляна ще му покаже като не му даде гривна. Не мисля, че би искала да е утешителна награда и при това в най-добрия случай (то най-лошия) на токсичен мъж, който не знае какво иска.

# 547
  • София
Стиляна е задължена да избере Йордан, няма избор.

# 548
Непрекъснато се сипва на Стиляна, че пиела, а другите какво правят?! Снощи Ина си беше откровено пияна, Ивайло пък рано-рано го беше подкарал с уискито. И да, чиста душа е Стиляна! Ако не беше, щеше да върти номера и измисля стратегии, а тя просто си хареса Йордан и се бори за него.

# 549
  • София
Добре, че е Симона да обясни на празноглавеца и въртиопашката какво не е наред. Grinning

Само заради този коментар искам да има възможност за добавяне на емотикон, вместо просто Полезно, за да си личи, че се търкалям по пода от смях! Wink

Много, много съм разочарована от Йордан, зле се отнесе със Стиляна. Права си бях, че той ще го играе с чиста съвест, защото я е предупредил.

А тя, в интерес на истината, реагира доста сдържано (за нея) и не е пила още по темата.

# 550
Въпреки всичко предаването е повече от сполучлив първи опит...

Съгласна съм с това мнение и е важно да казваме, че като за първи опит е добре. И аз смятам, че има недомислени неща, но ми р интересно и бих го гледала пак. Дано не се откажат и да има втори сезон.

Гош и Елена ми приличат на влюбени ученици, много са ми сладки. Не знам някои какво имат против момчето, но той се държи много добре с нея.

Това, че я лъже имаме против. Върти си схеми със Симеон и си каза, че трябва да има тезервен вариант,  ако тя не спечели игра или нещо друго. Само, че на Симеон голямата му любов излезе и е нормално сега той да прави схеми, а този нали уж я харесва и се зараждат чувства.
Друг е въпросът каква точно наивна, чиста и срамежлива красавица е тя. Помним я от началото на сезона.

# 551
Ивайло пък чак се разплака, когато трябваше да  каже на Стиляна, че няма смисъл да продължават заедно.. в голяма степен сигурно е било от първоначалното напрежение и все пак... Пренебрежителното поведение на Йордан към Стиляна е наистина прекалено...
Симеон, който беше толкова обвиняван, поне чака едната жена да излезе....преди да отиде при друга, или почти:). Нещо и той се спишна, откакто е с Ина...Ина и Йордан определно направиха услуга на Йоан, който ако излезе в момента, ще е с по-добър имидж от тях двамата, а не беше така..

# 552
Ина и Йордан са най-кофти типовете хора, за които мога да се сетя. Първо, на Йордан злобното хилене и закриване на лицето с ръка е един много гнусен маниер, който казва “е, ква си тъпа, нищо не разбираш” и познавам много хора, които правят абсолютно същото движение. Този тип хора винаги се мислят за много умни, уви, не е сигурно как им е хрумнало.

Ина е пример как, когато не знаеш как да се държиш, оставаш самотна майка на 23, която реве по предавания за бившия си мъж. То държанието ѝ говори достатъчно за житейските избори, които е способна да прави.

Стиляна ми е нелепа, но не е лош човек.

Гош и Елена си мисля, че въртят всеки за себе си стратегия, сега им е Ок положението.

# 553
Ето Ви една инстаграмна Николета.
Еми, далеч не изглежда така, даже и 10% прилика няма. Някои хора съвсем са излезли от реалността.

# 554
Николета не е грозна жена, не знам защо слага филтри и фотошопи. Факт е, че няма нищо общо, а пък някои снимки така са барнати, че чак нелепи.

Подкрепям с 2 ръце казаното от Сави. Това са едни от най-неприятните типове хора, които можеш да имаш около себе си. И двамата са псевдоморалисти също така, това им е общо качество.
Той е доминиращият тип, който винаги е прав, ама да не изгуби келепира, понякога трябва да замаже положението с някое оправдание, но все той ще знае, егото ще му е на първо място винаги, ще се оправдава, но няма да има емпатия по пътя към хората, които занимава. Заради моментни чувства - склонен да прецака всичко. И да не забравяме - това, което е ОК той го прави няма да е ОК на него да му правят.
Ина - тук вече всичко е изговорено, но с други думи още една "принцеса", която си мисли, че всичко трябва да става на нейното и за нейното его без емпатия към другите, защото тя е единствената и неповторима на света (на мама и тате).
Подобни токсични хора без срам могат да замесват други в интригите и драмите си без да изпитват някакви човешки угризения на съвестта.

Общи условия

Активация на акаунт