Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 723
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • България
Искам да чуя как Йоан цитира "Наруто". (Моят аватар е герой от Наруто.)

# 481
Ох, имах някаква маааалка надежда, че Йордан ще пообърне внимание на Стиляна, а тя ще спре да пие, ноооо. Ина и Данчо съвсем я убиха.

За Ивайло и Николета си мисля, че няма да е зле ако сега Ивайло отпадне. Изилизат и си продължават отношенията, спечелили са от предаването. Ако останат става скучно за зрителя, защото няма развитие при тях, а и те не могат да си развият отношенията искрено, тъй като пред камери в такава обстановка не става.

# 482
Добре, че е Симона да обясни на празноглавеца и въртиопашката какво не е наред. Grinning
И защо да е празноглавец? Не го харесваш определено, но не означава, че главата му е празна.

# 483
Защото тази дума се използва и като синоним на "лекомислен човек", т.е. човек, който решава прибързано, не обмисля добре постъпките и думите си, също е видно, че не осъзнава последиците от действията си и отказва да поеме отговорност. И после се жалва, че "не трябвало така са стане". Освен това и да оставяш да те мачкат, да ти се подиграват и да те манипулират по този начин също показва дефицити.

# 484
Ивайло е много ядосан на Стиляна, но тя поне е влюбена и може би се заблуждава, че има шанс с Йордан. Двамата с Николета изглеждат двойка по принуда, тя може и да си пада по него, но той дори не усети, когато му обясни колко много го харесва и че според нея и той я харесва. Каза му директно, чак тогава му светна лампичката и се залепи са нея.

# 485
А защо Николета не моли най-добрата си приятелка, която ожесточено се опитваше да спаси предишния път, да даде гривна на Ивайло? И защо я изисква от Стиляна, като преди няколко епизода се коментираше как наговаря хора срещу нея? И защо Ина може да играе стратегически, но Стиляна да не е редно?
Наделчо да не им дава надник всеки ден, че така се натискат да стоят.

# 486
Хайде пък Ивайло да няма претенции, че видите ли порядъчните двойки, къде се правят на привлечени един от друг тихо си кротуват до финала. Естествено, че няма дрязги при тях, тъй като и чувства няма .
Много точно казано. Като няма емоция между Ивайло и Николета, няма любов, буквално са статисти. Чехльо Ники също.

# 487
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, Йордан и Ина стават все по-неприятни. Ина вечно неразбрана, все невинна, все недоумява какво е направила. Йордан пък иска да прецака Стиляна, въпреки че сто пъти каза пред нея, че няма да го направи и че може да разчита на него. Все повече ми пада в очите с всеки следващ епизод. Леке!
Първо я ползва, за да провокира ревност у Ина, после я целува, "защото такива били обстоятелствата" /какви бе, пич?!/, а накрая дори няма доблестта да й каже, че няма намерение да й дава гривна, ами наговаря Ина двамата да прецакат "половинките" си. Много мъжко, няма що! И оправданията му един каруцарски:
"Е, в грешка съм, ама какво да направя." "Омазах всичко, ама какво да направя." "Не се гордея, но какво да се прави."  Rolling Eyes
Ами винаги има какво да се направи, Йордане. Винаги.
Много ми се иска Стиляна да се събере и да го изрита от предаването. Той уж не иска да стои повече, но около сто пъти я пита на кого ще си даде гривната. Май наистина никак не му е важно. Joy
Симона пък като започне да интервюира всички в най-напрегнатите моменти. Като един същи Жоро Игнатов рови в раните с настървение и наслада - Ти какво имаш да кажеш? Как се чувстваш от това? Защо постъпи така и така? Joy

Ивайло и той се излага - защо се били раздавали Ина и Стиляна на игрите, като нямали мач и нямало да им се получи с никого. Може би очаква някой да си тръгне доброволно, само за да остане той? Изобщо не виждам каква е драмата да излезе и да си продължи отношенията с Николета навън. Ще кажеш, че извън предаването Николета не съществува.

И, продукцията, защо са ви толкова малоумни игрите? Ясно, че искате да излязат без пари, но е възможно да се измисли и нещо евтино и интересно, без да е пошло, грозно за гледане и да е като подигравка с участниците.
А музиката на церемонията беше все едно всеки момент ще започне жертвоприношение. Joy

Понеже искам да завърша с нещо положително, а няма с какво, ще отбележа за протокола, че Йоан успя да се запише и в този епизод:
"Бях с други очаквания как ще протече участието ми тук, затова съм малко разочарован. Не от себе си, разбира се." Joy

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 14:12 от Reinа

# 488
Симона не я възприемам за класна дама, но определено по-добре се изразява от другите жени в предаването.

Ина и Йордан станаха тотално противни вече. Дано Стиляна спаси Аполона с вимето.

# 489
  • България
И аз предпочитам Стиляна да гласува за Аполон. Като е спечелила в играта и отиде на среща с Йордан гривната й автоматично отива за Йордан.

# 490
Хубав епизод. Музиката и маските бяха толкова зловещи, че очаквах някакви изненади/изобличаване/разместване от "боговете" на любовта. Но и с откровенията се получи добре, този път не избягаха толкова от истината и се потопиха в атмосферата на въпросите. Само Симеон ме издразни, защото лековатото му държание не беше на място.
Ина и Йордан не мога да ги гледам вече. Едната страшно безскрупулна и безчувствена, грам не й пука за другите и с този присмехулен смях, не мога да си обясня защо й свалят звезди и има приятели вътре. Показват ни някакъв едностранчив образ ли какво...
Йордан пък като развалена плоча, само си признава колко е сгрешил, ама какво да направел. Аз не виждам някакъв стремеж и воля за поправка, опит за достойно излизане от ситуацията. Тотално по течението се носи.
Стиляна е умно момиче, въпреки проблемите й, се надявам да не допуска да излиза като жертва, а да се събере и да се дистанцира от токсичностите.

# 491
  • Варна
Толкова объркани и нещастни млади хора не съм виждала накуп.

# 492
Ивка водила паралелни връзки 2 години и половина? Уау, уау, уау...
Никито се занимавал с омъжена милфка, а Симеон с най-добрата приятелка на гаджето си... Интересно Wink

# 493
  • София
Йордан е л**но. Държи се със Стилияна точно така, както Ина с него, но когато той го прави, не само не му пречи, ама и много насериозно се взима. Противен ми беше от самото начало, явно правилно съм го усетила.
Ина е гаднярка. Хем е права чисто технически, хем не й правят чест действията й. С Данчето са си идеални, заслужават се един-друг.
Стилияна трябваше да тегли чертата на Данчето, жалко че няма акъла да го направи. За съжаление, само си търси да продължат да я използват и унижават. Дано с годините се осъзнае.

# 494
Йордан ще го разбере по-късно, но шансът му щеше да е да излезе, когато Ина го отблъсна...Изглеждаше увлечен и достоен човек. Сега го докара да леке...ама аз съм ти казал, че нямам нищо, казал съм ти хиляди пъти, нали...чист като сълза. Много голямо разочарование...Чак прихвана от жестокостта на Ина в отношението съм към Стиляна. Тя го моли да говорят, той не искал, че му е студено.  Ина поне го отряза отвсякъде...той се възползва как беше... от женска топлина...без мисъл, че това момиче се увлича по него и го харесва.

Общи условия

Активация на акаунт