Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 738
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Между другото, ако Ина беше отвърнала на интереса на Йордан към нея, нищо чудно и нея да беше почнал да мачка. Той и без това доста манипулативно подхождаше към нея с цялата драма колко правел за нея, пък тя не му давала шанс. Видяхме как действа, като е от другата страна. С Ина се заслужават напълно, и поне няма да вгорчават живота на някой друг.

# 556
Стиляна дори да харесва Йордан, в нито един момент не злоупотребява с думата любов, не обикаля наляво и надясно да обяснява колко е влюбена и как е Света вода ненапита. Напротив, набляга на това, че Йордан й е близък човек, че държи на него, че са приятели, че разговарят много, че се притеснява да не си развалят отношенията. Нищо общо с тази примадона Йордан, който за 2 седмици сигурно е говорил 2 пъти с Ина, но създаде драма все едно са били женени 20 години и трябва да си поделят общи имоти и деца.

# 557
Забелязахте ли, че Гош в разговор спомена, че му се е паднало да говори с Николай? Определено има побутване от продуцентите за някои разговори. В този ред на мисли и разпита от страна на Симона сигурно е бил иницииран от продукцията.

Като се замисля Йордан не е много далеч от Йоан-самовлюбения. И той си е напомпал мускулите, твърди се , че е някакво IT, но не знаем какво (не, че има значение) и очаква мадамите да припадат след него. Определено не разбира защо не му се получава с жените, а той е толкова готин. Личи си, че се мисли за нещо повече, щом веднага се ориентира към лошото момиче. Горкият изобщо не е подготвен за връзка с такава брутална жена. Това го казвам без да коментирам кусурите му.

# 558
  • София
Между другото много точно подбрани думи на Гош към Елена, защо другите жени в къщата не я харесват.

# 559
  • София
Мен ме дразни, че в главата на Стиляна Ина е виновна. А всъщност не е. При отношенията на двама човека са си виновни само те. В случая - Данчо. Ама Стиляна това не може да го проумее, дори Ники да ѝ го обясни. 😅
Ти го мислиш така, защото си го представяш само от женската гледна точка, тоест поставяш се на мястото на Стиляна. А я се постави на негово място? Някаква досадна пияндурница да ти се лепва? И после да ти прави сцени, сякаш ти е съпруга или гадже, пък ти си изневерил? Драми и нерви, ама я , плс... Да се приземят някои хора.
Ама как така досадна пияндурница, той защо я целуваше тогава, някой насила ли го е накарал? И се дивеше как му прави закуска, завива го. Брей, не ми изглеждаше тогава да я мисли за досадна пиянка.
Много инфантилен Данчо, прави някакви импулсивни неща, въобще не мисли за последствията.

Другият, който много ме издразни, беше Ивайло. Никой не му дължи оставане в играта, нито му дължи обяснение за стратегията си. Стиляна и Ина защо стояли напук. Ами защото могат. А и той е един от най-скучните участници, незабележим, почти нищо не се случва около него. Съвсем закономерно е да си ходи.

# 560
Защо и той да не стой напук. Щом за Злобина и Стиляна може и той има право да иска да остане Sunglasses

# 561
Обаче как си пролича, че Симеон изобщо не е близък с Ина и не я познава добре. Каква е тази торта, която донесе? Вместо да й даде бутилката...

# 562
  • София
Цитат
Защо и той да не стой напук. Щом за Злобина и Стиляна може и той има право да иска да остане Sunglasses
Ама нека да стои напук, да си го извоюва, защо не. На него никой не му оспорва това право. Докато той реално изисква някой да не се бори и да се предаде, заради него и Николета. Ами не работят така нещата.
Николета и тя защо от Стиляна изисква гривна, а не от приятелките си по интриги - Ина и Симона. Държат се като дърти сплетници те трите, много гадно съюзяване срещу по-младото и очевидно неопитно момиче.

# 563
Изобщо цялостната концепция на формата куца. Защо някой трябва да си тръгва, защото партньорът му не се е справил в някакво нелепо съревнование? Какво оценяваме – мач между двамата участници или физическите умения да задържат торба пясък с пръсти (нямаха право да си увият въжето около китката) или да разтопят ледена буца с уста? Аз лично хванах пришки на езика, докато ги гледам.

# 564
Между другото много точно подбрани думи на Гош към Елена, защо другите жени в къщата не я харесват.
Да, очаквах да започне с "защото ти завиждат", защото основно такива приказки гледаме по ТВ. Супер беше.

И съм съгласна, че концепцията е сбъркана - забелязах го отдавна, но сега за първи път има шанс да се развали истинска двойка заради изгубена игра.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 14:37 от Clouded

# 565
Изобщо цялостната концепция на формата куца. Защо някой трябва да си тръгва, защото партньорът му не се е справил в някакво нелепо съревнование? Какво оценяваме – мач между двамата участници или физическите умения да задържат торба пясък с пръсти (нямаха право да си увият въжето около китката) или да разтопят ледена буца с уста? Аз лично хванах пришки на езика, докато ги гледам.

Според мен, щеше да е добре ако гласуват като двойки, коя двойка да напусне, а не индивидуални играчи. Малко повече тип лов айлънд, и от време на време да има церемоня в която да може да се сменя мача. Също и да вкарват нови участници по често.

Като за начало, няма как да не коментирам цялата драма със Стиляна, Ина и Йордан. Йордан гони ина, а тя не го иска, Стиляна гони него , а той не я иска. Напомня ми на един епизод на "Как се запознах с майка ви", в който обясняваха как хората винаги държат някой на въдичката си, за да им е удобно и да си хранят егото отвреме навреме. По това те двамата са си лика прилика. Симона много точно се изрази за Ина - хем не го иска, но хем и не иска той да е с някой с друг - това само показва колко емоционално незряла е. Отделно, самата и изповед в церемонията, просто показва, че тя е емоционален тероризатор, и използва думите и обидите като оръжие срещу хората. Тя се опитва да лъже, че нищо й няма, че нищо не чувства - а лицето й и погледа й, съвсем друго нещо показва. (Как си личеше, че Ивка не и вярва изобщо на думите). Като цяло доста грозно поведение от нейна страна, опитва се да се почувства добре за себе си, мачкайки другите.

Йордан - той е просто много зле. На него му е най удобно да каже "Да, аз съм виновен и си признах" - И какво като си призна? Какво стана? Какво направи за да оправиш нещата? - едно голямо нищо. Това че си е признал вината, изобщо не значи че се чувства виновен, а то му и личи че въобще не го интересува какъв е резултата от действията. И като каже, че бил предупредил Стиляна,  че ще я нарани - това не значи че веднага има позволение да го прави. Той и пуска нишани и се възползва от нейната лабилност. Ооо и също много ме дразни като казва за Стиляна " Аз ти обещах, че няма да те прецакам в игрите." - а на церемонията, когато всъщност трябва - най-вероятно ще го направи... как се презастрахова.

Стиляна, колкото и тъпи изказвания да прави, тя има потенцял. Надявам се да поработи над травмите и проблемите си и да започне да се застъпва за себе си по адекватен начин.

Николета и Ивайло какво мрънкат също?? Това е игра има и състезание - защо трябва някой от тях да се откаже, за да може те да спечелят? Доста нелепа теза се опитват да развият. И защо не накарат Ина да си даде гривната на Ивайло, щом са толкова добри приятелки...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 15:01 от Jujata_x

# 566
Йордан длъжен ли е да се захваща с някаква алкохоличка, извинете? Абсолютно е прав, никакви обещания не й е давал. Всичко е еднопосочно. Той я възприема като приятелче, тя него.. като нещо повече. А после Стилиянчето се прави на Драма Куин, при условие, че нищо не й е обещавано. Кому бяха нужни тия фасони? Мята възглавницата на леглото и демонстративно става и излиза с тряскане на вратата...  Те гаджета ли са? Той изневерил ли е? Крайно несимпатично ми е това алкохолизирано и нервно нестабилно същество Стилияна.
Мда, може вече новото нормално да е да си обменяте слюнка с приятелчетата, от други свят съм аз...

# 567
  • София
Ина не е просто незряла, а си е пълно дърво с лош характер. Само вижте какво направи при жеста на Симеон с кремчето. Изсипа го на земята. Да, уж не беше нарочно, но ....тотална липса на отношение. И не благодари, трябваше накрая с ченгел да и го изтръгнат от устата. Поне едно елементарно възпитание да имаше. Много, много зле е това момиче, а и дете има и трябва да го изгради като човек. Загубена кауза Close

# 568
По поведението на Ина личи, че се има за много над останалите участници.

# 569
Препоръчвам да си пуснете новия Надкаст с Ники Николов, тъй като говорят доста за снимането на риалити формати в България като цяло. Интересно е.

Общи условия

Активация на акаунт