Отговори
# 15
Не ми говорете за кафе, че заради кафе машина ще се разведа!
Поставих ултиматум (така ли се пише?) на скъпия до обяд или тя или аз! Сега се чудя от къде да намеря толкова куфари…
Последният път когато ми разказваха за ултиматум, победител беше се оказал коня (на мъжа) Simple Smile)))

Честит ви нов месец! На Роки и новия апартамент! А на родителите на ученици съчувствам. Пак се почва.

# 16
При нас школото започна преди седмица.
Чадото ми ще го водят с група от училище за седмица в Англия и трябваше да осигурим по 20-30 паунда за ден на дете в брой (спане и закуска са платени предварително). Викам си ще мина да обърна последните дни. Да, ама съпружието беше миналата седмица на събиране с приятелки, една от които е майка на съученик. Та въпросната попитала дали сме обърнали вече пари. Нашето представителство отговорило : "Не още, Допел ще обърне другата седмица".           - Ама нямате време!
- Как така?
- Ами чака се седмица поне.
- ????????
- Ами да - подава се заявка в банката ти и там до седмица ти се обаждат да идеш да си обмениш парите.
- ?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да, и аз се плясках по челото като вас, но се оказа истина. И то не от коя да е банка, а само в тази, в която имаш сметка (всъщност това не го проверих дали е вярно, но го добавям на риск, за повече драматизъм Smile )
За чейнч бюра не са чували, поне колегите ми.

Но открих интернет услуга, с която срещу 8,5€ ти обменят парите, като ти плащаш с пейпал или карта, а получаваш поръчаното по пощата, в застрахована пратка и срещу подпис.

Абе ... гламава работа

# 17
Rolling EyesSmile Ебасимус и социалистическия капитализъм. Еврото си е евро и няма тън-мън. Някакви си паунди ще искаш на страна извън Евросъюза. Очаквай и досие скоро. В Германия всичко ли по пощата става? Можеш ли да гласуваш по пощата?

# 18
  • Варна
Да ви разправя за Лудия Макс набързо (това е аверчето, с което караме мотори, който реши да се прави на бърз и яростен и в резултат потроши пет ребра и един мотор). Той е инструктор и има два лични и три служебни мотора. Уикенда ходил на мотосъбор на Камчия (негов приятел го взел и закарал с кола) и взел, че спечелил на томболата още един мотор! Смях се със сълзи като се обади да ми каже. Щото няма достатъчно, а сега и още един! То белята при беля отива, това е положението. Има глава да пати още, сигурна съм.

# 19
Rolling EyesSmile Ебасимус и социалистическия капитализъм. Еврото си е евро и няма тън-мън. Някакви си паунди ще искаш на страна извън Евросъюза. Очаквай и досие скоро. В Германия всичко ли по пощата става? Можеш ли да гласуваш по пощата?

Троцкизъм, за благозвучие кръстен "либерална демокрация" (ама да не влизам в темата, че там паля много)...

Да, в началото ми беше супер странно, но всички важни неща се пращат по пощата. Включително и банкови карти. На седмица имаш по две три писма, с важно съдържание. Имам библиотека, в която папките с гриф "Важно! НЕ ИЗХВЪРЛЯЙ!" са дузина...
Инак гласуването още не е. За щастие, щото инак ще вдигнат и покойници (ала САЩ), за да ги преизбират.

# 20
Скрит текст:
Rolling EyesSmile Ебасимус и социалистическия капитализъм. Еврото си е евро и няма тън-мън. Някакви си паунди ще искаш на страна извън Евросъюза. Очаквай и досие скоро. В Германия всичко ли по пощата става?
Можеш ли да гласуваш по пощата?

Ти точно не можеш, могат само поддръжниците от онзи свят на кликата на бай ти Дън (а.к.а. Камалата) и Галя от посолството.
Или по Гогол - мъртвите души.

# 21
С Джейми сме от една и съща партия - тая на маргиналите Smile

# 22
Не само от нeя Wink От партията на съпротивата сме също, мисля. Tази на Muse

# 23
Венсеромос ли чух?

И от геополитическите проблеми към проблемите на ежедневието  Wink

# 24
Това е старо Simple Smile

Мъж си купил интелигентна къща. Прибира се след работа и с влизането казва:
- Сири, включи осветлението.
- Аз съм Алекса, коя е Сири?
- Добре де, Алекса, включи осветлението.
- Викни си тая Сири да ти го включи...

# 25
Честит ви  празник, съединени българи!

# 26
И на не толкова съединените, и на тях :beer

# 27
Честит празник!

А знаете ли, че една от целите на родното образование е да научи децата, че Съединението и Независимостта са две различни събития, макар да са в един месец и обичайно да са свързани с почивка в Гърция Sunglasses

# 28
Здравейте и от мен в новата тема!

# 29
Вий подхванахте ли чушкопеците ?

Общи условия

Активация на акаунт