Отговори
# 120
Инче, не носите ли престилки на работа, или бъркам ?
Вън става хладно и няма комари, нещо което ме радва!

# 121
Носим, Лане, носим. Знайш как топли престилката сега ... идва ми идеално, щото помещенията на аптеката са високи и сме на сенчеста улица.

# 122
  • Варна
Чудно е навън времето! Единствено ми е малко тъжно че се вижда края на карането на мотор, но определено си отдъхвам от жегите, че много тежко ги понасях.

# 123
Носим, Лане, носим. Знайш как топли престилката сега ... идва ми идеално, щото помещенията на аптеката са високи и сме на сенчеста улица.
Инче, само не ми казвай, че имате от онези високи дървени шкафове с много чекмеджета изработени от масивно дърво и пълни с бутилки и буркани със стъклени капачки !

Ееее Хайче, и мотосезона има край.

# 124
Високите дървени шкафове с бутилчици ги има в старинната аптека в стария град в Пловдив. Първокурсниците от МУ Пловдив ги водят там. Grinning

# 125
Навремето ги имаше и в нашата селска аптека, ама това беше отдавна.

# 126
Лане, ма ти динозавър ли си?

То вече не можеш да намериш аптека да ти забъркат лек от няколко съставки, кви шишенца и бутилчици?!

Може ли да се сменим?
Аз пък обичам плажове с чадъри, шезлонги, спасители Grinning, тоест цивилизовани...
Аидка, няк'ва полза от тия спасители? Къде изчезнаха младите, мускулистите? Само няк'ви пенсии ...

# 127
Аа, Елифче, у Приморско повечето са млади, ама баш млади. Предполагам и на двата плажа е така - Северен и Южен. Аз съм с впечатления от Южния основно - там, по към ММЦ-то има и по-възрастни вече. Та, и избор има. Joy И случка от августовското море:
Скрит текст:
Последния ден, малко преди да си тръгнем, такъв поглед ми хвърли единият спасител, че съвсем да ми стане носталгично и криво, че си тръгвам и че лятото свършва. Не че нещо щеше да стане, ама нали ... погледите са хубав вид разговор. Ох, лятото!

# 128
Ааа, ето, имало полза от спасителите Wink

# 129
  • Далечният изток
На мен ми трябват да ги има подръка и да си вършат работата, че не мога да плувам. Иначе не им обръщам внимание. Въобще не съм забелязала това лято млади ли са, стари ли са...

# 130
  • София
В Лозенец спасителят беше доста възрастен. Направо като гущер беше, с червени гащи. 🤣

# 131
Да, Ели, динозавър съм. И редовно давам в аптеката да ми правят капки за нос по рецепта от УНГ- доктора. И той е от старата школа и изписва рецептата за капките, не ползва готови Wink
Иначе, знаех си аз че си заформила някаква афера ! Абе ще си кажеш ти, ще си кажеш ....

# 132
  • София
Лане, ма ти динозавър ли си?

Динозавър съм аз, той само се прай. Simple Smile

На мен ми трябват да ги има подръка и да си вършат работата, че не мога да плувам. Иначе не им обръщам внимание. Въобще не съм забелязала това лято млади ли са, стари ли са...
А щерка ми я хокат, точно щото може. Simple Smile Кат дръпне и веднага се разкудкудякват. Simple Smile /Ма я познават сичките:)/

П.П. Тва лято, почти официално, почти ме би. Добре съм я научил. Simple Smile

# 133
Аз съм си динозавър. Ей ма на как отмарям:

# 134
  • София
Тук мотористите също не искат сезона да приключва.

Спасители в езерата днес не видях, но за сметка на това имаше доста плуващи 50+.

Общи условия

Активация на акаунт