2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 41 258
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Много рано, май каката ще пропусне първия учебен ден на брат си.

# 31
  • София
Като ветеран от школото мога да предложа SnoBar https://www.facebook.com/SnoBarSofia/. И градина има Simple Smile

Завижд и аз. Не бяхме ний тъй социални Simple Smile

# 32
  • София
Да, това беше другото, което гледах, но масите отвън ми изглеждат много мънички.

# 33
Здравейте, чета подробно, но пиша за първи път в темата Simple Smile Включвам се с младеж - 8Д. Класен ще им бъде Христо Данов. Моля, в случай че някой има информация за него, да сподели

# 34
  • София
И моят син е Д клас. Сигурно ли е, че ще бъдат втора смяна през първия срок? Иска ми се вече да подредим и извънучилищните занимания.

# 35
И аз получих имейл за моето момче - 8 Д клас с класен Христо Данев, учител по английски език.

# 36
Данев е страхотен учител. Малко ексцентричен, но както казва жена ми, харизматичен е. Даже тя още съжалява, че няма да продължи да им преподава в девети клас.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 12:25 от Le Vert

# 37
Много благодаря за отговора за Филимонова! Зарадвахте ме Simple Smile
Аз съм "за" after party след РС. В предишното ни училище редовно се събираме с майките по женски. Бяхме малък клас, но сплотени. Надявам се са срещна и тук сродни души Simple Smile

# 38
  • София
Г-жа Марчева е по БЕЛ. Явно е от новите учители, които са постъпили тази година.

# 39
На всички класове 1 преподавател ли ще има по БЕЛ?

# 40
  • София
Е, за нас не останаха учители по английски.

# 41
  • София
На всички класове 1 преподавател ли ще има по БЕЛ?
Най-вероятно ще е един за класовете в една смяна и друг - за другата смяна.

# 42
  • София
Е, за нас не останаха учители по английски.
,
Петрунова не я видях засега да се спряга като име, направи ми впечатление, че редуват паралелките, на които тя да преподава - Г и Д. Може и да бъркам де. На големия в 8.клас не беше тя, той е Г, това през 2021/2022. Познайте на кого е ред тази година Joy cydonia, Kissing Heart

# 43
  • София
Ама дайте малко инфо, де! Добре или зле е да е тя?

# 44
  • София
sanaka, казват, че Петрунова е строга - замества за кратко при баткото, той я харесваше. Мисля, че е много изискваща, но нищо друго не знам. Останах с впечатлението, че е много добър преподавател.

Общи условия

Активация на акаунт