2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 41 263
  • 727
  •   2
Отговори
# 45
  • София
А, добре, така може.

# 46
  • при моите любими
Много строга, много изискваща. Дори на родителката среща имаше възмутени родители от нея с крайните си изказвания за учениците и дори обиди. Аз лично я харесвам, но моето дете не се е оплаквала от обиди. Но наистина супер стриктна. Малко сестра му наплаши набора, че ако е с Петрунова бял ден няма да види. И той хич не иска да е тя. Ще разберем на 12ти.

# 47
Здравейте, следях тема 3 и в момента следя новата тема, но не съм се включвала да коментирам досега. По непотвърдена информация, която получих, Петрунова се била пенсионирала преди тази учебна година. Така че, ако не греша, няма тя да поеме оставащия 8Г клас. Не съм сигурна обаче, ще стане ясно скоро 😊

# 48
Миналата учебна година Петрунова беше класна на 8 А. Все още нямаме информация дали ще им е класна и в 9 клас.

# 49
Ние сме в 8Е - класен Теа Карастоянова, ама няма никаква информация за нея 🙂
И ние сме в Е)

# 50
# 51
А за останалите класове (9-ти например) някой има ли идея кога ще е родителската среща?

# 52
За деветите след началото на учебната година.

# 53
Тоест, информацията за учебниците, които трябва да се купуват се получава тогава?

# 54
Тоест, информацията за учебниците, които трябва да се купуват се получава тогава?

Учебниците са безплатни до 12 клас по общообразователна подготовка.
Ще купувате само разни христоматии и атласи, защото не се водят учебници, а помагала. Учителите ще им кажат като започнат.

# 55
Моето дете ще е 10 клас. Класната ни писа, че  помагалата и учебните тетрадки ще се купуват от училището и другата седмица щяла да ни информира повече,

# 56
  • при моите любими
Нашият класен е толкова муден, че не вярвам да изпрати нещо предварително. Ще си чакаме децата да съберат информацията. А обичам да поръчвам всичко на време. А не после едно по едно да ми изплюват информация и всичко да е от днес за вчера.

# 57
Дъщерята разправя, че ще им преподава на тях (поне част от деветокласниците) по английски някаква учителка, която била айляк. Така им казали по-големите, но пък не запомнила името. Дано е само развален телефон тази информация.

# 58
Класната на нашата деветокласничка ни уведоми, че учебниците и помагалата вече са в училището. Щели да се доплащат частично учебницте по езика, но още не било напълно ясно.

# 59
  • София
За 11 клас - ООП учебници - безплатни, по ПП - ще ги купуваме. Замислих се кои са безплатни тогава - една математика и Бел май остана, друго 11 клас учат ли ООП?

Общи условия

Активация на акаунт