2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 47 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Нямам идея колко са, аз питах само за преподавалата на 9ж.

# 721
Някой питаше за учителите по руски. Поне за преподавалия на 9ж отзивите са добри.
Учителката е само една в цялото училище - г-жа Йорданова.

Потвърждавам, че през миналата година предподавателят по руски в училището беше един  - и двете ми деца са в "ж" паралелки. Мнението им е, че ако има желание, може да се научи езика.
За тениските и аз да дам своите 5 ст.: в 8-ми клас се носеха всеки ден, в 9-ти - не мисля, че повече от два пъти е обличана униформа, в 10-ти и нагоре - нито веднъж.

# 722
Също така като се износят тениските и не искате да поръчвате нови през училището, може да пришиете емблемата от износената тениска на нова такава.
В H&M и peek&cloppenburg продават същите.
В H&M доскоро се продаваха комплект 3 тениски за 10 лв (3 на цената на 2 нещо такова).

# 723
Еее много се радвам за новоприетите деца, пожелавам им пет щастливи години с много приятели! И към родителите - насърчавайте децата да са активни и да търсят възможности. Има много клубове- математика, спорт, изкуства, обществени науки, stem, право, но никой няма да ги запише задължително - те трябва да искат това. После в университети ценят много постиженията не само в оценките, но и допълнителните занимания. Хубаво е да могат да напишат: аз постигнах това. За втория език също е така - ако търсят и искат ще научат много, или ще са проспали пет години - от тях зависи. И успех!

# 724
Благодаря Ranomi 🌷аз на това се надявам младежа да се увлече по допълнителните дейности и клубове. За мен това е голям плюс, че ги има и се надявам и повече деца с него да ходят. Другото за втория език е същото-аз лично ще го следя и за втория език😃но той не знае, защото след НВО всичко се хвърли и не говорим за учене 🩷😃

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 20:40 от silviamoni

# 725
  • София
В началото на изминалата учебна година по-големите ученици презентираха разни неща на "зайците", тогава усилено агитираха осмокласниците да се запишат в клубове точно с оглед последващите ползи от това. Надявам се тази година да го направят отново, защото едно е родителите ти да ти изтъкват ползите, друго е ученици да правят същото.

# 726
Абсолютно надявам се и аз🍀 от съученици ще го приемат по-сериозно 😃

# 727
Ние си взехме 3 тениски-светросиня,червена и бяла. Отделно си имаше 10 бели от предишното училище,като тях ги бях взимала от Зара. И така изкара годината. Определено всекиэден си ги сменяме и перяхме накуп в неделя.

# 728
Децата са направили вече обща група в Инстаграм. Преди малко добавиха дъщеря ми.

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 18:25 от ZenMode

# 729
Децата са направили вече обща група в Инстаграм. Преди малко добавиха дъщеря ми. Ако някой иска да се включи, може да ми напише на лично профила на детето и ще кажа на дъщеря ми да се последват и да ги добави в групата.
Здравейте това са определени паралелки или всички приети 8класници?

# 730
Вероятно е коментирано назад, но може да съм пропуснала да го прочета…въпросните инстаграм групи по класове ли са или как … синът ми ще е в паралелката с ае и руски. В тази връзка, някакво инфо за учителите ако е възможно ☺

# 731
Децата са направили вече обща група в Инстаграм. Преди малко добавиха дъщеря ми. Ако някой иска да се включи, може да ми напише на лично профила на детето и ще кажа на дъщеря ми да се последват и да ги добави в групата.
Здравейте това са определени паралелки или всички приети 8класници?

Всички са в една група, около 120 деца към момента. Simple Smile

# 732
Обикновено има и от горните класове. Simple Smile

# 733
Записани сме и ние. Тениските са поръчани. Детето е щастливо!
Засега няма да търси групи по социалките, може би като наближи ще потърси такава на класа, след като са ясни. (АЕ/НЕ)

Последна редакция: вт, 22 юли 2025, 17:30 от second

# 734

По молба на девойката, премахвам съобщението.  Трябваше да я попитам преди да пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт