2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 47 518
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Silviamoni, нямат емблеми. Питах, че и аз имам два пакета с нови бели тениски от George, останали от кака й, но ще ги използваме.

# 706
Гербът на училището е гравиран в плата. И аз мислех да взема само емблеми, но не стана.

# 707

Така изглеждат, имаше една готова мостра. Ние поръчахме бяла, черна и тъмно синя (тази от мъжките). Другите момичешки цветове бяха прекалено ярки за вкуса на девойката 😂
Иначе записването мина много бързо. Ще имат по 1 час с native speaker, младо момиче от САЩ. Доволни сме като цяло, лятото може да започне…

# 708
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз чакам девойката да си пристигне в София и ние ще отидем да се запише. Мисля да взема 5 тениски.

# 709
Здравейте! Относно тениските- преди три години една майка ми беше писала, че някъде в Люлин има жена , която слага логото на гимназията върху закупени от родителите тениски на по- евтини цени. Не съм се възползвала от услугите й , но ако някой иска мога да издиря кореспонденцията оттогава и да пратя данните на лични.

# 710
  • при моите любими
Тениските са качествени и според мен тези гимнастики са малко излишни. Да купиш хубава тениска, да я носиш на другия край на София, за което пак ще платиш, не мисля, че ще излязат кой знае колко по-изгодни. На дъщеря ми тениските, която ще бъде 11 клас са закупени в 8ми. Носи ги активно първата година с ежедневно пране и сушене в сушилня. Може би само една идея са се смалили, но тя не е пораснала и все още си ползва тях. Та за 3-4 тениски еднократно купуване, дали си заслужава тази хамалогия., вие си преценете. На по-малкия също не мисля да купувам нови тениски, сега в 9ти клас. Ще ги износи, пък за 10ти едва ли вече ще ги ползва много. Но тогава евентуално да добавя 1 или 2.

# 711
Нашите 8мокласници нямаха миналата година native speaker. Много се радвам, че тази година ще има и се надявам да влиза и в останалите класове, не само в 8ми. Американец или анличанин ще е?

# 712
Американка 🙂

# 713
Не съм забелязал дъщерята да ги е носила в девети клас. Дори да го е правила, било е по изключение.

# 714
  • София
Наистина са качествени тениските, издържат на пране и сушилня. Аз бях купила по 5 броя на всяко дете, към средата на втория срок само дъщеря ми ги използваше активно, а младежът - по преценка, според програмата Joy Използват и тениските от благотворителния базар, много си ги харесват и ги носят дори и сега, през лятото.

Нейтив спийкърът би трябвало да е за всички класове до 10.клас включително, само през изминалата учебна година нямаше такъв и това си бе "-" за гимназията.

# 715
Миналата година бяхме взели 6 тениски. Младежът ползва 4 от тях - 2 бели и 2 черни. Наистина са качествени, така че не се притеснявайте.

# 716
  • Отвъд алеята зад шкафа
Айде, записахме я в гимназията, поръчахме тениски, говорихме с учителя по АЕ и чакаме родителската среща през септември.

П.П Много ми харесва сградата, дворът, персоналът, който срещнах. Детето грее.

# 717
Аз си изрязвах емблемите и си ги пришивах на сходни тениски. Честно казано защото растеше и нямаше възможност да допълвам при нужда тениски, а само в началото на годината. Моят не е носил тениска след 10 клас. Не са драма тениските.

# 718
Някой питаше за учителите по руски. Поне за преподавалия на 9ж отзивите са добри.

# 719
Някой питаше за учителите по руски. Поне за преподавалия на 9ж отзивите са добри.

Учителката е само една в цялото училище - г-жа Йорданова.

Общи условия

Активация на акаунт