2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 47 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
И аз се записвам, въпреки че ще играем и на второ.
Засега само ще върна назад за четене, после ще питам:-)

# 676
Една от най - добрите училищни приятелки на дъщеря ми, както и дъщерята на колегата ми са в нея. Доволни са, но все пак визирам бъдещи десетокласнички.

# 677
  • София
Мен ме интересува дали са готини и харесвани от децата учителите по руски, а не дали учат сериозно езика. Ако догодина балът не стига за втори испански или немски, да знаем да пишем ли също и паралелката с руски.

# 678
  • София
Ми, ще я пишете, разбира се. Вторият език не е от такова значение, а училището е еднакво за всички паралелки.

# 679
В чудене сме общо взето дали да играем второ класиране за испански…не му достигат 5 точки или да си го запиша с руски.

# 680
  • София
Ми, ще я пишете, разбира се. Вторият език не е от такова значение, а училището е еднакво за всички паралелки.

Да, така е. Ама да не са случайно някои цербери учителите по руски😃😆😃

# 681
В чудене сме общо взето дали да играем второ класиране за испански…не му достигат 5 точки или да си го запиша с руски.
Няма какво да загубите от второто класиране. Поне ще бъдете сигурни, че сте изчерпали всичките възможности Simple Smile

# 682
Записвам се и аз с девойка с АЕ/ИЕ. Благодаря ви за споделеното, помогнахте ми най-вече на мен да се уверя, че дъщеря ми е направила правилния избор. Simple Smile Надявам се да срещне вдъхновяващи учители и добри приятели! Heart Чувам, че някои новоприети деца сформират групи и си правят срещи още преди 15 септември. Как точно става това, знае ли някой?

# 683
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, къде са тези групи на приети деца?

# 684
  • София
Обикновено се намират по Инстаграм.

# 685
Но трябва някой от групата да го дабави или поне така обясни щерката преди две години. Нямам Инстаграм и лично не знам как става.

# 686
  • София
Значи по спомен то е - първо трябва да те последват, после ти да ги последваш, после някой да ходатайства в групата за нов член, та админът да го включи... Абе няква твърде сложна схема за моя аналогов мозък. Joy  Ама децата се оправят.

# 687
Записахме девойката днес! Всичко мина бързо, с много добра организация. Добре, че ме бяхте "подковали" тук, та поръчах само две тениски, въпреки десет минутното настояване на дамата там как децата ги носят абсолютно всеки ден през цялата година и как докрая на 8 клас няма да имаме възможност да поръчаме други. Благодарих й с усмивка за съветите.

# 688
Не са цербери по руски. На децата им е много труден руския, съобразяват се с това. Опитва да им покажат някои неща, като песни, култура, без политически теми. Няма нищо притеснително и страшно във втори език руски. Нито ще научат много, нито ще ги тормозят. Нормално е отношението. Аз записах моя в паралелка с руски, уж да  му е по-лесно, но този език му беше много далечен и труден. В последствие не съжалява.

# 689
Следното нещо ме вълнува : тези хромбуци /или лаптопи/ които ползват нямат ли учениците възможност да постъпват до сайтове и вместо да учат на тях в клас , да си "ровят" в интернет:)?

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 14:53 от Cry

Общи условия

Активация на акаунт