Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 43 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Ако е бил с Николаос или Людмил, не се знае кой какво прави, хаха..
Скрит текст:
Защото са само нежни души на едно място. Да не изпростявам, ама .. при такава комбинация е "тишина в спалнята", както казваше Румен Петков едно време.

# 376
Викаш трябва някой да им влезе по-остро. 😂

# 377
Еми като го няма Козлето Боц, то какво ще стане, хахаха Grinning

Сори за простотиите Grinning Grinning Grinning

# 378
  • България
Намесихте много инфлуенсъри, много нещо, а аз повечето не съм ги и чувала. Не съм за този форум.

# 379
Те участваха в предните сезони. Николас беше в първия сезон, Людмил (Котарачето) във втория. Коцето в третия. Всеки сезон си има lgbt представител, квотата е запълнена Grinning

# 380
А някой спомена ли, че на въпроса "Спал ли си с някого от КИ от всички сезони" Валерия също пи?
Тука май става ясно, че наистина е имала отношения с Кумбата предполагам?

# 381
Много ме дразни Виктория. Дани не ми е любимец, но е в пъти по-искрен от нея. Добре, че иначе Валерия е думата с К. Виктория циври и поставя квалификации, но е по-зле от Валерия.
Най-хубавото нещо в това риалити е Ставрев.
Кико ми е забавен. Венета не я харесвах отвън, но се оказа много готин човек. Любимка ми е.
Мария ми е безкрайно неприятна.

# 382
Аз, за съжаление, не познавах Венета (нямам тикток и от много години не следя музикалните формати), но покрай Къщата започнаха да ми излизат нейни изпълнения от Гласът на България (2020 г.) и доста ме изкефи.

# 383
Аз май вече си имам фаворит - Ставрев. Играе си супер играта, нямам за сега забележки към образа му.
От останалите никой не ми е достатъчно симпатичен. Големи надежди залагах на Азов, но той сякаш не е вътре изобщо. Дори и локалният инфлуенсър, който за мен в началото беше абсолютна смешка, има по-голям принос за предаването.
Виктория е доста лоша актриса - такова преиграване и тръшкане и ходене да се обяснява на всеки... Иначе ни ѝ било за коалициите, ама на всеки бърза да каже как не ѝ е за коалициите. За някой, на когото не му пука за това, доста често говори по темата.. Видя, че ще гори и реши да се спасява на всяка цена...

# 384
Виктория в техния подкаст обясняваше, че Цецо локалният много пиел и нон стоп бил пиян. Аз си мислих, че просто е сънен на някои синхрони и кадри, но явно е махмурлия.

# 385

Дон Райбера пак е натиснал в коментарите 🤪

Гледах иначе и лайв/стрийм на Дани, брат му и Петя (приятелката на брат му) с надеждата да разбера нещо повече, но нищо повече не се разбра 😂

# 386
Чудя се довечера да стискам ли палци на Азов и Васко да останат или да стискам палци да са се отървали от цялата история още на този етап и да не са си загубили още повече времето.
Съжалявам, че съм наричала тук Васил безличен, след като се видя, че при възлагане на по-смислена мисия се показа наблюдателен и добър имитатор. Доколкото имаше синхрони, никого не обиди, давайки мнение за другите играчи.
Жалко е да привлекат двама интелигентни, но скромни и сдържани участници, при това Азов и с чувство за хумор, а да не ги използват било чрез ръчкане с лични мисии, било с повече синхрони.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 12:20 от Mama xxl

# 387
Павел и Ицака много пъти казват, че както Васко, така и Азов говорят и взимат участие в различни неща в Къщата, но не ги излъчват, защото не са част от основните сюжетни линии. А пък на нас вече толкова да не ни се гледат точно сюжетните линии, които са подбрани, като най-интересни...Жалко, на мен ми беше любипитно да опозная повече останалите.

# 388
  • София
Самите участници също казват за двамата, че са по-пасивни, особено за Васко почти никой не казва да се е сближил с него. Това е въпрос и на характер, образи като тях по принцип не ги взимат в риалитита, тях са ги взели, защото имат голяма аудитория. Аз също не се смятам за човек, който би правил контент. Така че за мен това не е минус. В риалитита взимат повече екстроверти (истински или такива, които ще играят известно време), също понякога има и някой краен, леко откачен интроверт, на чиито гръб да има подигравки.  В случая Азов и Васко са си нормални хора, може да стане някоя интрига около тях, но не са такива, които да са постоянно в сюжетните линии.

# 389
Подбраните за централни сюжетни линии са тотал щета.
Сигурно Азов и Васил са поканени заради техните аудитории и последователи, което е много некоректно и към тях като личности, и към феновете, щом са ги орязали толкова. Отделно че за Васил това участие ми е съвсем първо срещане с него и ето че бях доскоро с лошо впечатление като за напълно пасивен, безучастен и напразно присъстващ.
За интересни, но по-сдържани участници, пак си има способи да се отпуснат, открият и да бъдат предизвикани към активност. Тук за мен пропуските са на продукцията, а не че няма точно тези двамата какво да покажат.

Общи условия

Активация на акаунт