Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 43 262
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Сори, не съм догледала за точката.
Ама ЦелЕмъдрие-то беше на Вкиснатата. Тя ми се струва по-глуповата от останалите жени в Къщата. Не конкретно заради тази грешка, която вероятно е от притеснение, адреналин и т.н., а по принцип.

# 136
И двете са… хвани едната, удари другата. То им личи и по изказа, че са пълна скръб. Кико и Венета са ми много по-хай левъл от тях.  Ама и аз взех да говоря с едни англицизми Grinning

# 137
Жоро що не си направи подкаст с Веси - Кисело мляко подкаст.

# 138
Жоро що не си направи подкаст с Веси - Кисело мляко подкаст.

Ох.

Милите гости в утрешния епизод ще ги пропусна, но ще следя коментарите ви на епизода, да не би пък пропусна и моите любимци заради онези. Не че много ги дават до момента, но за всеки случай.

# 139
Липсата на чувство за хумор е огромен белег за липса на интелект, а Весела я забелязах, че няма такова още като трябваше да се прави на Даниел и повтаряше шегите му от суайп предизвиктелството. Щом и Алекса го казва - ясно.

# 140
То и от чувство за хумор до чувство за хумор има разлика. Ако е такова… тип “Перси” (на гърба на другите), мерси. Това за мен не е хумор.

# 141
И защо не са излъчвали скандалите? Ние за какво живеем? Cry

# 142
Единият от "скандалите", които  Алекса посочи в подкаста, че имала с Мария, ни го излъчиха. Скандалът бил:
Мария към Алекса: "Махни си очилата!"
Алекса: "Няма да си ги махна!" /или нещо от сорта/.
Край. Точка.
Явно това е представата и за скандал.
При другите и "скандали" нямало камери. Тя като че искаше да са ги излъчили. Защото били "ефирно време". Може и за това да се е опитвала да ги провокира - заради ефирното време. Ама - малшанс - камери йок.

# 143
Няма ги скандалите, за да има време за сценките на знаете коя двойка. Щото там и крякане има, и смешки тип Вачкова-Токмакчиев, изобщо рай за непретенциозна  и безкритична публика. Плюс голото дупе на Валерка и ей я на мечтата на всеки настоящ и бъдещ безделник: квартално тарикатче с лесна мацка.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 16:53 от Mama xxl

# 144
  • България
Предпочитам паузата за глупости да се запълва с разговори на Азов, Кико и Венета. Янков и Валерия са ми неприятни. Кофти ми става за нея, че се представя по такъв начин. Може повече! Не е глупава, има хъс, има виждане за играта.

Не я намирам за красива и привлекателна. Секси е и разгонва мъжете, но се държи много лесно. Има нужда от смирение.

# 145
Виктория и Коцето са създали нов проект - “По-дълбоко”, сигурно е подкаст. Качили са видеото в ютуб и епизода се казва “От кухнята на къщата”. Някой, ако го гледа нека преразкаже.

# 146
  • България
Точно Виктория и Коцето не бих гледала. Коцето ми стана откровено неприятен след мрънкането за цигарите като сам си е виновен. Самовлюбен и егоист. Виктория ми е куха. Имат много претенции без покритие.

Сторитата на Виктория в Инстаграм са скучни, отговорите са клиширани. Няма как да се получи добър подкаст с такива хора.

# 147
И на мен Вики ми е доста празна. Струва ми се, че е от хората, които решават да станат инфлуенсъри, защото нямат идея какво да правят в живота. Отделно, от години се лута в това какво съдържание да създава. Направи ми впечатление и това, което каза Туджаров - че той й е казал да пробва да стане travel vlogger наскоро и хоп, тя вече се представя официално за travel vlogger във визитката си за Къщата. А Коцето наистина напоследък се изявява само във връзка с цигарите.

# 148
Споделям мнението ви за Виктория.
Поизслушах малко от Надкаст с Алекса и искам официално да отправя призив към продукцията да излъчи схемата за "Крум". Супер смешно е, няма да преразказвам, защото трябва да го чуете от човек, присъствал там, иначе няма да е същото.

Първи епизод на подкаста на Виктория и Коцето иначе е коментар на Къщата, все някога може и да стигна до него.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт