Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 680
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Благодаря, Венета. Малко fresh air и за нас Wink

# 527
Венета влезна като нехаресван човек. Създаваше впечатление на студена и надменна, но се превърна в любимец. Поне така ми се струваше от клипчетата. Сега няма кой да каже лошо за нея. Абсолютна любимка ми е. Колко грешно мнение съм имала за нея. Направо ме е яд.

# 528
Вени, честно да ти кажа в Тик-ток като ми се покажеше направо скролвах надолу..
Но днес те обожавам! За мен ти си един от най-стойностните участници в къщата! Стискам ти палци и ще продължа да гледам заради теб, Ставрев и Кико.
Поздравът ти е супер фреш!

# 529
Засега е единственият положителен женски образ в предаването и един от малкото положителни герои изобщо.

# 530
На мен ми харесва повече посоката, по която пое Азов напоследък - с подкаста и видеата на по-сериозните теми. Струва ми се, че вече е надраснал реакциите на клипове и четене на коментари. Лично мнение, но аз ако бях на негово място, изобщо не бих се опитвала да се обяснявам.
Така се чувствам, да. Сякаш си в главата ми. Други неща ме вълнуват и не ми се навлиза в обяснения. Вярвам, че хората са достатъчно интелигентни и сами да разберат ситуацията и да ми влезнат в положение(поне онези, към които съм се насочил). За жалост, все пак ще ми се наложи да дам някое друго обяснение в подкастите, защото това е част от работата.

# 531
Относно Венета - не знам дали освен с музика, се занимава и с актьорско майсторство. След видяното определено считам, че трябва да се развива и на тази сцена. Може си го, да не говорим за импровизациите, които вкарва.

Наблюдавам една много готина самоирония у нея през цялото време, която много ме радва.

Азов определено очаквах да е много по-освободен в Къщата. Но това, което видях, много ми хареса. Подкрепям горното мнение за видеата напоследък, продължавай в същия дух, Азов! Съвместни проекти с Любо Жечев също биха (ми) били интересни.

# 532
Епизодът излезе

# 533
Ще го изгледам само от уважение към Азов.

# 534
Спирам го аз, 10 минути охкането и пъшкането на Киселото мляко ми идват в повече. Жалка история, грам съжаление не буди в мен.

# 535
Ммм, май ще ви изчакам коментарите и после ще видя дали ще гледам цялото или само част.

# 536
Изгледах епизода до половина и мисля, че повече няма да гледам. Прекалиха с това бутане на пишман коалицията. Не знам на кого му е приятно да гледа мис кисело мляко и пишман стратега дани хахахихи

# 537
Едва ли някой вярва, че да те ударят по главата с топка в такава игра е по-опасно, отколкото ниско в краката.

# 538
Млекарката все едно с тухла я удариха….циркаджийка, почина си добре.😂

# 539
Де да знам, и с баскетболна са ме удряли, и с футболна, ама с ритник и то страшен, и с волейболна забивка….в най-лошия случай съм ревала 2 минути. И това като дете. Много смешна история. :д

Общи условия

Активация на акаунт